Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Hlavně Vavrochu přidej do té své hry hodně záchodů, ať máme kam vyměšovat howna. A když už budeš u toho, tak přidej taky nějaká ta umyvadla, sprchy, žínky a záchodové zvony. *12*
-
-
Vavroch "forever"!!!
-
-
jakoby mi to z ůst celé vypadlo :-) vyborne sem se zasmal a sem rád ze nejsem jedinej kdo ma racionalni ůsudek a otevřené oči
-
Kaacz:
Víš o tom, že tento článek má nyní víc než dvojnásob komentářů než Skyrim? -
-
Ještě aby ne, když si polovinu napsal ty. *7*
-
Logicky. V recenzi FANům nikdo bábovičky nerozšlapal (jinak by křičeli) a nonFAN jen zabručeli pod fousy "hm, hm, tomu se trochu podivam na zoubek". Takže tam nebyl nikdo v opozici.
-
To mně tak nějak netankuje, nejsem FAN .. *2*
-
-
No hlavne ze ta tvoje mafie udelala diru do sveta vavro
-
-
A neudělala snad?
-
-
Kolik z vás šokovalo, když se ukázalo, že Gellar je už mrtvej a Travis ty vraždy dělá sám?
-
Mise pro dnes splněna. *5*
-
taky je divni ze ve hre nejsou zadny farmy a vsichni lidi tam pestuji jenom porek a kvetak a brambory atd.........to jsou tam vsichni vegetariani? mozna ze si obcas chtej ulovit medveda alejelikoz ten je silnejsi nez drak z kterych je tam kazdej podelanej tak o otm pochybuji
-
-
Nordové a farmy?? Farmy se vyskytovaly v oblastech Vvardenfellu, který si prozkoumával v Morrowindu, seveřani se odjakživa živěj lovením a nájezdy na ostatní národy (jako Normani - jejich předloha)..
-
-
I Nordové farmařili. Kdyby se živili jen lovem, tak by se moc daleko nedostali. Důvod, proč předloha seveřanů, Normani a jiní germáni se vydali na nájezdy, bylo to, že jim už zdroje nestačily. A bylo jednodušší si něco nakrást. Jinak by jejich nejčastější kořistí byli ne otroci, poklady, ale jídlo. A taky by zůstávali a usidlovali se v zemích, kde bylo dřív.
-
-
Jenže oni se živili rybolovem, proto byli v první řadě tak výteční námořníci. Do jinejch zemí se vydávali proto, že jim nestačila půda!!, protože v průběhu 9. století došlo k nárůstu populace, kterej sever nebyl s to vykrýt a dědicové byli vždy jen prvorození synové - tedy něco jako v době řecké kolonizace v 8.stol. př.n.l...
Fakt, že brali otroky - no brali, stejně jako je brali féničani a každej přímořskej národ, kterej v tom viděl vidinu nemalého přivýdělku -
-
A když nestačila půda, tak se logicky živili čím? Zemědělstvím :D
Ono něco jiného by byli seveřani v 9. stol., v . nebo 13tym... *4* -
-
Ne? Jen neměli kde stavět vesnice a svoje usedlostli? Jako neříkám, že neměli vůbec žádný farmy, to není pravda pochopitelně, ale byl to marginální způsob obživy v jejich případě, oproti třeba Francii, kde se pěstováním plodin živilo přes 90% obyv.
-
-
-
-
-
Naco farmy, když je tam tuna lovců :) A že se bojí draka!? U Větrného žlebu na mě zaútočil drak a jeden statkář si usmyslel, že ho zabije železnou dýkou... Zkus si domyslet jak to dopadlo :)
-
-
U Větrného žlebu - rofl
-
-
Laker? co je na tom vtipného? :D Nepamatuji si přesný název, takže za případnou nepřesnost se omlouvám :D
-
-
cestina, cestina je na tom vtipna. sorry:)
-
-
-
A core má pravdu, i ty zvířata si tam chovaj :D
-
-
Člověče já jsem si všiml asi tisíce dalších pochutin. Od ovoce přes zeleninu, bylinky až po zvěřinu (bažanti, králíci, ryby) i chovaná zvířata (slepice, nějaký jak nebo co to je). V lese si můžeš ulovit zajíce, soba, lišku atd. Je tam toho hromada.
-
-
Nesouhlasím s výrokem " je tam toho hromada ". V údolí kolem první vesnice jsem těch pár zvířat sejmul .. a teď je tam úplně bohapusto. NUDA. Ta četnost zvěrstva byla ubohá v porovnání třeba s TW1.
-
-
-
To je teda recenze za všechny prachy. Pán tu hru asi ani nepustil, jen viděl nějaká videa, screeny, řekl si, že bude originální a sepsal sáhodlouhou recenzi která v podstatě ani nezachytila kouzlo TES. Zastaralá grafika spousta bugů a mnoho dalších věcí které hře vyčítá jsou jen z jeho úhlu pohledu, samozřejmě, že Skyrim nebude mít grafiku jako Crysis2 a ani se do jejího zpracování recenzenti tak tvrdě nepustí. Je totiž zkrátka nemožné aby RPG takovýchto rozměrů měla tak dokonalou grafiku (možné to je ale 90% trhu by to na svých mašinách nerozjelo). U Skyrim jsem dohrál hlavní linii a pár vedlejších úkolů a zatím jsem na nějaké nesnesitelné bugy nenarazil. Ano jsou tam zajímavé kličky jako krádaže v obchodech když dá člověk na hlavu prodavačky železný kotel, ale pokud jste to hráli víte, že ani tak nemáte zrovna moc času, protože NPC ten kotel brzy shodí. Ostatně veškeré takové kličky jen hru obohacují a je o to více zajímavá protože stále dumáte jestli by jste sami nějakou třeba náhodou neobjevili. Váženému redaktorovi bych rád vzkázal, že si může dál snít o obdařených švédkách, ale ani skyrim, ani jakákoli jiná hra Vám je nepřivede pro ty si musíte zajít ven do barů a hospod třeba se Vám nějakou podaří získat a když ne neztrácejte hlavu stále tu je ta krásná blondýnka jejíž "drobná" vada jsou žluté zuby, smrdí ji z pusy, je úplně blbá a má kapavku. Na závěr bych rád dodal, že kdyby si recenzent trošku podrobněji projel nastavení zapl titulky a naučil anglicky jistě by měl ze hry lepší dojem.
-
-
Dotyčný je herní vývojář.
-
-
Dobrý den. Náhodou jsem narazil na článek pana Vávry. bohužel mne to už nenechalo chladným. Takže....
Pan Vávra je ...... Již dlouho sleduji jeho povýšenecké strhávání všeho, co kdo vytvořil. On je pan "vývojář". Stvořil absolutně nehoráznou věc, jakou je Mafie, která nebyla ničím jiným než pobíháním postavičky v pár prostředích, přibližovali jste se v dementním stylu retro autíčkama v dementním rádoby open světě. Ta hra slavila bohužel nechápu proč...."úspěch".
Sám se nestydí říci, že je ovlivněn a resp. kopíruje jiné herní PC i PSX série jiných narozdíl od něj geniálních mozků. Neustále se mu něco nelíbí. Všechno je naprd. ON JE BŮH. Vaše hry stojí pane Vávra úplně zahouby. Já se skyrim nemám žádné potíže. Hraje se mi skvěle. Ani mí přátelé nemají s hrou problémy. Bethesda dělá dobrou sérii RPG. Přiznávám, že za svou dobu působení by mohli nějaké věci zvládat lépe i inovovat. Po skyrim musím říci, že se velice těším na další díl. Doufám, že bude už v teplíčku a pouštích v jiném kraji tohoto čupr světa. Vy pane vávra už prosím buďte zticha, nebo naopak pište o tom co se Vám líbí. -
-
Mafia je jedna z nejlepsich her historie .. aspon co se tyce 1ho dilu... ze kopirovala jiny hry? jaky? GTA?.... vzdycky je neco kopirka neceho jinyho, bez kopirovani to uz nejde nikde....
Pane omlouvam se, ale jste dem*nt -
-
Prosimtě můžeš mi Radku prozradit, co dělá z Mafie jednu z nejlepších her historie? Co z ní vůbec dělá dobrou hru?
Nebejt česká, tak tu po ní nikdo ani neštěkne. -
-
Zrovna uspech mafie neni zrovna tim ze je CZ ;-)
-
http://www.gamespot.com/mafia/videos/mafia-video-review-2879331?tag=summary%3Bwatch-review
-
-
Ano, srandovní koktající pán mluví o lineární hře podobné GTA :). Hře která směšně přehnané "ganksterské" hlášky a jako bonus neuvěřitelně blbé ovládání.
Abych hře zase jen nekřivdil, tak měla Mafie na svoji dobu velmi slušně zpracovaný systém pronásledování policie a stejně tak auta a jejich poškození na svoji dobu docela překvapily...
Každopádně s tím má pan Vávra společného nejspíš totální minimum (i když věřím, že někdo kdo je schopný zbuzerovat celou hru kvůli nesprávně použitému kusu dřeva ve fantasy městě je schopný vybuzerovat tým kolegů až takovýmhle detailům), čili tohle minimum zásluh rozhodně neputuje za ním.
Každopdáně to z Mafie také nedělá "jednu z nejlepších her všech dob".
-
-
-
Jde dělat originální hry bez kopírování.
Mafii bych jako kopii GTA nepojmenoval. -
Pane už jen z toho důvodu, že se ptáte nevíte... Ne nejde o GTA.
-
-
-
Vávra? Polovina lží, čvrtka nesmyslů, ale hlavně, že je z něj mediální kurvička *14*
-
-
Hej tos vystihl *12*
-