Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Safra, to bylo tolik negativní energie, že jsem si málem káknul do kalhot. Skyrim ale budu hrát dál *2* .
-
Ještě teď mě děsí příšernej deník v Morrowindu, kterej neuměl rozdělit jednotlivé zápisky podle úkolů a pokud tak člověk z rozhovorů nabíral stále nové questy bez toho, aby je ihned plnil, neměl šanci se v něm orientovat. Těch chyb měl Morrowind hafo, stejně jako Oblivion, stejně jako Arena i Daggerfall... Pokud bude za půl roku Skyrim opatchován stejně jako ostatní díly a vše pojede okej, je mi to úplně jedno...
-
-
Mě se naopak deník v Morrowindu líbil moc a měl bych ho rád zpátky. A jednotlivé zápisky podle úkolů rozdělit uměl díky patchi (tuším s Tribunalem), který přidal záložku pro questy.
-
-
ten Dan Vávra je k***t. Hledá ve Skyrimu chyby a dělá jako že je dokonalej a přitom je to d***l
-
tak za chvili vyjde fallout 4. Dan ma ted plne ruce práce se svoji hrou takze mu nezbyde cas sepsat podobny clanek jako tenhle. Ale mozna by ho ted ani nepsal, když vidi co to je delat open world rpg:)
Obvzlast legracni mi prislo jak mu v nejake verzi jeho hry lidi sraly mimo kadibudku, mozna by bylo snazsi je tam nedvat zejo?..najednou.. -
-
Ale jeho hra je v alphe kamo :) a v 90% co tu povedal ma pravdu/
-
-
2998
-
is this Dan Vavra reacting to Skyrim? nope...... its chuck testa,with another realistic trolling review
-
Dan Vávra má malý penius, nic nedokázal a kvôli již zmínľnému penisu toho ani moc nedokáže.
-
-
Tak tenhle nazor nema chybu. Vazne. Az nato, ze Dan tady sepsal sve dojmy ze hry, ktera jednak tezi ze jmena, druhak z herniho RPG sucha. To ze je v ni spoustu chyb, nedodelku a nesmyslu je fakt. To ze to spouste lidem nevadi, je fakt cislo 2, ale proto jeste netreba neci nazor zkouset sestrelit uplne debilnim komentem.
-
zato Betsheda zaměstnává jen samý obří čuráky *1*
-
-
Toto je kvalitní názor! *5*
-
-
Na tom neco bude vysvetlovalo by to proc je porad tak nastvanej.
-
-
Hraju skyrim uz 2 roky mam level 100 na 5 postavach a stej se k nemu i pres miliardu chyb vratim ale na to ze slibujou uz od zacatku ze spravej ty chybi ale spis vitvarej nove a zase nove DLC.Tak jsem si koupil SKYRIM LEGENDARY EDITION a najivne jsem si myslel ze ty chybi uz odstranili ale co nevidim,hned co jsem to zapnul tak jsem videl letajiciho MAMUTA.Tak ze stale cekam az to opravej.
-
-
Letajiciho mamuta jsem nevidel, ale videl jsem kdyz jsem prisel k obrimu kempu jak mamut visel asi 50 metru nad zemi kdyz jsem prisel bliz, tak mamuta spadl na zem a umrel.
-
Cekas zbytecne, Bethesda uz ke Skyrimu zadne patche delat nebude a ani DLC. Zvlastni mi jen prijde ze ačkoliv jsme odehral kolem 500 hodin v zivote jsme letajicho mamuta nevidel. je mozny ze se to par lidem stalo a samozrejme z toho udelali velkou bublinu napric netem, ale nemyslim ze to bude nejaky bug který ceka každého, nevic to je tak trochu jedno..koho zajimaj mamuti, mozna tak ty obry co je pasou:)
-
-
A sam sis zalital? Me osobne odpalil do vesmiru nejakej ten obr ... zabil me az dopad. Musel sem vzhledem k rozmeru lokace asi 1x1px bejt minimalne na geostacionarni draze ... po…srat neco takhle trivialniho to je opravdu umeni ....
-
-
-
2999
-
3000 : D
-
-
Ano, tímhle způsoben bychom se mohli dohrabat třeba na deset tisíc.
Přichází taková slavnostní událost a pak to tady nějaká bezmozeční entita zkazí. Hrůza. -
-
Challenge accepted. 3003
By me zajimalo, kolik lidi precetlo aspon 10 % prispevku z teto diskuze, protoze je totalne nezazivna a necitelna. Ani Dan Vavra si nepamatuje, co byl 42. bod, tak trilogie prispevku s komentarem ke kazde vytce jsou naprosto k nicemu. -
-
to jo, kdo by to vyhledaval, mel to postnout aspon s citaci tech chyb :p
-
-
-