Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RAAM
    Sice jsem ten článek nečetl chci si ho přečíst až se my bude chtít,protože je fakt dlouhý,ale z toho co jsem slyšel a četl to sedí.
  • Trol.diskuzni
    Tento článek by mohl být prvním ryze dokonalým dílem v historii lidstva...

Chybí mu však jen jediná věc: Číselné ohodnocení hry Skyrim na konci. *5*
    • Na Twitteru Dan píše, že by dal 7.
      Docela by mě zajímalo, kdo vymyslel ten flejmovací název článku. Např. 100+ důvodů proč by Dan vávra nedal Skyrimu 10, by odpovídalo mnohem víc.
      • Trol.diskuzni
        Já si myslím, že to vymyslel pan Grygar, aby se pokusil lehce znevážit Danova slova!
        • Znevážil sa sám tým, ako to napísal.

Sám by som hre dal maximálne 8/10, v niektorých chvíľach aj oveľa menej - ale je zrejmé, že on to napísal s cieľom flameovať a vyvolať diskusiu, nie s cieľom objektívne to hodnotiť a kritizovať.

Takže fakticky obe recenzie na tejto stránke boli dosť odtrhnuté od reality a pre hráča, ktorý by sa nimi chcel riadiť pri rozhodovaní o nákupe, teda nanič.

Inak fanatizmus niektorých fanboyov je skutočne až na pováženie...
    • 7 / 10 viz. Vavruv twitter.
      • Trol.diskuzni
        Díky moc, twitter/facebook a ostatní sociální sítě jdou naprosto mimo mě...

To hodnocení je někde v textu? Kde přesně? Četl jsem to docela pečlivě, ale asi jsem se přehlédl... *8*

Edit: Četl jsem to včera... Bylo tam už od včerejška? Když jsem o tom psal, nikdo nenapsal, že by o hodnocení věděl.
      • Vzdyt je to i v tomto clanku, to ho nikdo necetl nebo co, hlavne ze kazdy jen blbe keca
  • Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu... Po dlouhé době (letech) jsem si nainstaloval hru protoze recenze se z ni muzou zblaznit a on je to takovy des. Pominul bych vsechny ty nesmysly v prostredi, stary engine atd. to se da vydrzet, ale inventar, kouzla, statistiky jsou takovy des, proboha kde (kdy) to jsme. Odinstalovano a mam zase klid :).
    • rhomola
      Po dlouhé době... tak je aspoň fajn vědět, že kradeš hry jen vyhjímečně, když je dobrá recenze... *12*
    • Podepisuji v plnem rozsahu, ale zaroven bych pominul nesmysly v prostredi.... Ok, tohle prohlaseni vazne dava smysl a vubec si neprotireci.
  • Zaklínač omrzel po pěti hodinách... Skyrim Baví už 95 Hodin. a Bugy???!! jaký bugy? jednou mi to spadlo a to je Všechno!!!!!!
    • no jasne podivej se nejdrive na zaklinace a potom na skyrim v zaklinacovi se da aspon koukat na prostredi atd. Na co se da koukat ve skyrim na nic jen na same bugy.
  • Jojo já to říkal už dávno, a těch mínusek co sem za to měl :-) Asi nejsem dost důležitý.
    • Jazz
      Fanboyíky nezměníš
  • Kto chce dovody na to aby potopil hru si najde.Skusal sa autor tychto trapnych dovodov niekedy zamysliet ake zlozite je vytvorit hru akou je SKYRIM???Pravdepodobne nie,zrejme nemal cim.Ano,urcite su v hre bugy ale to jednoducho treba akceptovat pri tak obrovskom svete.Ten co si dokaze hru vychutnavat tak pre neho aj s tymi bugami je SKYRIM kralom RPG hier!
    Inventar nie je zlozity to len vy ste lenivy si hladat predmety.Tam je problem.
    Ked vam vadia bugy a prkotiny nehrajte SKYRIM,jednoducho nedokazete si vychutnat hru.Neviem co cakate,a ze nie su zachody v skyrime?Smejem sa aky je autor hlupy.To myslel vazne,ach bozee.
    Pan Vavr nehrajte,ked neviete.Zapnite si CoD.
    • Velikost hry nemá s bugy co dělat! Matláci z Bethesdy dělají hry už dost dlouho na to, aby se poučily z dřívějších chyb. Jenže místo toho aby chyb ubívalo, tak jich je čím dál víc a čím dál horších. *2* o ostatních věcech ani nemluvě. *3*
    • Vy jste asi nehrál o mnoho starší Morrowind nebo Arenu či Daggerfall, které jsou o hodně starší a i propracovanější.Daggerfall měl velikost Velké Británie a bugů tam bylo asi tak jako ve Skyrimu.
      A pokud říkáte, že Skyrim je král rpg her určitě hrajete své první rpg, že?
      • Král je jen jeden, jmenuje se Baldurs gate
        • to urcite..
    • Skyrim niet RPG králem, ale vy mít pravda. Panoš Vavrouch má vůči Skyrimu své osobní problémy a má tiky, napsat si každý z těchto problémů na net. Vavran si hru prostě neužil a bez toho to nejde. To není kritika. Až ukáže svou The Žižka Game, doufám, že mu to taky někdo takhle okomentuje (JO A ČEKÁM, ŽE TAM ZAKOMPONUJE TY ZÁCHODY). *14*
  • No pane Vávro nevím co vam Bethesda udělala že jí tak zarytě nesnášíte, skyrim sice chyby má ale určitě jich nebude přes 110. To je "větší číslo chyb než u všech her od EA" obrazně řečeno. *10*
  • Článek takovýho bezcennýho zakomplexovanýho homosráče jako je Vávra vůbec nelze brát vážně...
    • Rekl ten, co ma pero od hoven
  • najlepsia hra v galaxii
  • Zdravím , chcel by som sa teraz vážne opýtať jednu vec, totižto ja skyrim som ešte respektíve som sa k nemu nedostal prosil poctivú odpoveď .Mimo terajšej diskusie aký je svet skyrim , mimo grafiky teraz ju vynechajme viem že nieje najostrejšia, je rôznorodý , či je vidno že je ručne robený , či má deataily a pekné výhľady, či je naozaj severský alebo skôr exoticky alebo je to zas všetko generované kde ide o kvantitu?Vďaka.
    • Podle me je ruznorody, je videt, ze je delany rucne, neni to pouha genericka krajina, i kdyz samozrejme tomu se tak rozlehla hra uplne vyhnout nemuze. Detaily, z takove miry kritiky, jak vidno, asi nema stoprocentni, ale me to vynahrazuji prave ty krasne vyhledy na severskou krajinu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit