Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Ten kdo to psal je neskutečnej hnidopich, ****k, ***d, ********c a tak bych mohl pokračovat ve 100 bodech jako sám autor :-)
-
-
Debilita
-
-
do pátku by měl vyjít patch tak sem zvědavej kolyk toho opraví.
-
Tady píšou lidi kteří budou kecat a remcat na každou hru jelikož je to prostě baví!!!!!
Zloba a závist k nim zkrátka patří! *14* -
-
A k tobě mír a láska *1* Docela naivní:)Spousta lidí sem napsala své pozitivní či negativní zkušenosti.
-
-
ty jo....a ja myslel ze uz se vyhrabem na 3 tisice
-
-
To dame *3*
-
-
Az vyjde Kingdom Come a Elder Scrolls VI, tak budeme moct posoudit.
V plno vecech ma pan Vavra pravdu. A na plno veci udelali fanousci mod (opravu).. Aspon nekdo :) -
-
V plno věcech má pravdu, plno věcí je tak, ale dá se hráčsky obejít či přizpůsobit (taky mi vadilo, źe je možné plavat i v plátové zbroji, tak jednoduše neplavu v plátové zbroji :-)), a některé věci jsou vyloženě hovadina. Ale Skyrim rules, i když má chyby. Dobré přátele taky neodkopnete, protože mají chyby.
-
-
Cituji: "Bethesda vydala v minulosti zabugovanou Arenu, Daggerfall, Morrowind, Oblivion, Fallout 3, New Vegas, Rage. Slovo zabugovanou je při tom ještě docela měkké pro často takřka nehratelné paskvily." a následně cituji: "Dohrál jsem Oblivion, Fallout 3 i New Vegas." ... konec vs. začátek článku.
Takže pán dohrál takřka nehratelné hry? Proč je tedy hrál, jsou-li tak špatné a takřka nehratelné? Vyvstává otázka, jak mohl dohrát nehratelné, ale určitě by se někdo začal chytat slovíčka 'takřka'. Nevím jak vy, ale pokud mě něco nebaví, nemám potřebu o tom psát články a co víc, nemám potřebu u toho sedět a hrát to desítky hodin. A k věcem jako "Nebyl jsem schopný najít lepší amulet..." se raději nebudu vyjadřovat.
Chcete reálný život a ne hru? Běžte ven. Hraje se pro zábavu. Nebaví vás to? Nehrejte to ... -
-
Pán se živí i jako recenzent a proto hraje, aby věděl očem píše recenze a vynáší verdikty.
"Nebyl jsem schopný najít lepší amulet" znám velice dobře. Podle mého názoru (a v tomto se s názorem pana Vávry ztotožňuje) je něco v nepořádku, když ve třetině hry získám takový podpůrný předmět, že jej až téměř do konce hry používám. Zářný příklad takového nedostatku byl Firesword v Gothicu 3. Daly se najít nebo ukovat lepší jednoruční zbraně, ale proč? Firesword byl dostatečně užitečný až do konce hry. A přesně na tento nedostatek, tentokráte ve Skyrimu, poukazuje pisatel článku. -
No tak řekl bych že všechny jmenované hry hrál asi proto, že doufal v zlepšení. Ano, chytám se slovíčka takřka a řekl bych že článek byl také psán jako odezva na všudypřítomné desítkové hodnocení :)
-
Chcete dobrou hru? Nehrajte hry od Betshedy *2*
-
-
Betsheda neexistuje, je to Bethesda. A co je podle tebe dobry studio, ktery dela kvalitni hry?
-
-
-
Proč se ten hošánek tak vzteka? Jeho dozajista skvělá duše to určitě zhodnotí a změní názor... jo a Jarmylko, Daníček nemá malý penis, Má ho přímo MASTODONTNÍ!!!!
-
už jen 200komentů do druhé tisícovky jedu chlapci *1*
-
Oh my goodness... Tahle diskuze snad dá 3000 příspěvků! *8*
-
-
Ah! My Goddess! (Nekoň mi tu název dobrého show *2*)
Ale jo máš pravdu, vypadá to, že se to tam možná dostane.
Čím to je, že lidi reagují v takové míře na negativní posty?
Nebo to mělo být
Čím to je, že lidi reagují negativně v takové míře na posty ?
*2*
-
-
ve vetsine veci mas sice pravdu ale asi vubec nechapes o co v ty hre jde neni to jako v oblivinou jak i stezujes zem mas porad stejnou zbran po 40 hodinach protoze jsi lepsi nenasel,,,jde o to vyrabet diky za kazdy zlato ktery vydelas a tim zleposovat kovartvi cim lepsi kovatvi a level tim lepsi muzes vyrabet i nachazet veci a i kovat ti pri lepsim kovartvi prodava lepsi veci,to sami s ocarovanim kdyz chces lepsi nahrdelnik zlepsi kovartvi ocarovavanim veci a vyrob i lepsi nahrdelnik,,jestli chces lepsi mec musis si ho vyrobyt a vylepsit kdyz lepsi nenajdes,a to ze jsi hral 40 hodin tak za 40 hodin toho ve hre moc neudelas udelas mozna tak par misi,ja dokocil celou hru asi za 500 hodin kdy uz jsem nemel co delat akorat mi ukoly aitomaticky generovali gildy behem ty doby jsem ale narazil asi na 100 bugu,a nektery mi zabranovali i pri normalnim plenenim misi a nemohl jsem je diky urcitemu bugu dokoncit,,,musel jsem na intenretu pri nekterych chybach hledat mod cim se to opravy takze mas pravdu skyrim je sice dobra hra ale zabugovana hra nahovno!!!!!!Treba jsem mel chybu ze jak jsem mel v cechu zlodeju zmlatim 3 lidi aby zaplatily penize tak misto toho aby ten clovek se ze mnou pral hand to hand tak vytahl diku a zacal mlatim hlava nehlava kdyz se pritom mel prat rukama a ja ho pestma zabil misto aby si klekl na zem a rekl dobre zapatim,,,,,nebo ze jak jsem hral dawnguard a byl jsem upir tak jsem si na sebe vzal kapy cechu zlodeju a misto toho abych mel na hlave kapy cechu zlodeju byla videt jen plesata hlava a ebenitovy stit nebyl videt ze bych drzel v ruce a pritim jsem se s nim mohl krtot i kdyz nebyl videt,,,proste bugy bugy bugy,,za tu dobu bethesda vydala asi 11 patchu a ani jeden neopravil ty banality a dalsi se obejevovali.................nechapu jak takovy idionti mohl vytvorit tak dobrou hru ale tak spatne az to boly....