Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Jednoduše, Dan Vávra prostě neví kdy má přestat s kritikou. Začínám mít pocit, že je proti Skyrimu doslova zaujatý. Mě jeho kecy nazajímají, já nejsem fanoušek ani dlouholetý hráč TES a přesto je pro mne Skyrim skvělá hra! Je asi moc rozmazlenej a náročnej, když může jedný hře (která je navíc celkem dobrá) vytknout přes 100 věcí...
A když jsem si četl co vše píše, tak si myslím, že si vymýšlí co nejvíce blbostí jen aby tady Bethesdě poskvrnil jméno... -
-
Hlavne je divny, ze Fallout New Vegas vychvalil az do nebe a Skyrim takhle potopi? Jsem jedinej, komu Fallout New Vegas a Skyrim az na fantasy zanr pripada v podstate podobny?
-
Tak samozrejme pokud to pan Vávra srovnava s titulem jeho Warhorse ktere bude bezesporu hrou desetileti tak tech nedostatku vidi vic, nez "bezny" clovek.
-
Koketuji z jednou myšlenkou a tou že prostě jen rád provokuje *4*
-
-
hra me sice velmi bavi ale asi pul roku pockam. absenci hajzlu bych jeste prekousl ale treba to NEmizeni mrtvol a nebo ti furt na vas mluvici NPC atd... to jsou veci co snad pujdou modama a patchema opravit. navic budou dlc atd. je to ale bordel dneska..vyjde supr hra a clovek aby to radsi nehral
-
-
Vtipné je,když přijdu do Vorařova kde leží mrtvej kovář a pokaždé se tam seběhnou lidé a kecají to samé.Ženě kováře to zdá se vůbec nevadí.Tak to je dokola při každém navštívení.Jako na zaseknutém gramofonu.
-
-
Mrkněte na ty videa. Ten glitch je super!
-
-
To jo. Booooink! *15*
-
-
Přes 1500 commentů? to je rekord ne :-D
-
-
For sure, bro! *5*
-
-
Herr Vavra, po přečtení Vašeho názoru si opravdu nejsem jistý zda jsme hráli oba tu samou hru! Hru Skyrim jsem hrál 3x(teď ji hraji po třetí). Po prvé na level 74, po druhé na level 85, teď se blížím opět konci(plním veškeré možné vedlejsí úkoly) a jsem na levelu 98. Takže s klidnou duší mohu říct, že Skyrim znám dokonale. Mám verzi hry 1.9.32.0.8 a 95% Vašich problému neznám, ovšem pár Vašich výtek jsem našel. Hru mám "opatchovanou" pouze na vzhled a manželku Seranu, žádný dračí hrad ve Vorařově atd. atd. atd.
Teď se vrátím namátkou(ne ke všem to bych se asi nedopsal) k Vašim problémům...nechtěné braní předmětů - Vám se to stává??? Když někde svítí "krást" - tak to nemám dělat nebo musím počítat s následky. Nevydržíte sprintovat??? Tak to jste asi zanedbal vývoj výdrže na ukor many či zdraví - Vaše rozhodnutí nesvádějte to na hru. atd atd
Jednu věc Vám ale přiznat mohu.....na rok vývoje hry by mohla vypadat v grafické původní verzi lépe to je pravda..........ovšem tomu se dá patchama nadšenců dost pomoct.
Přeju hezký den Herr Vávra....a mám jedno doporučení pro Vás....nehrajte hry, které Vás neberou, neztratíte čas, a nemusíte potom vyblít +100 Vámi nesmyslných doporučení. -
-
Dát do hry dlc a módy a pak reagovat na článek, který vyšel hned po vydání.... to snad i bez komentáře.
-
-
Týpek asi nehrál Gothic... :D pak by považoval Skyrim za dokonalost seslanou z nebes...
(ne, nemám nic proti Gothicu, rád si ho zahraju, ale ta hratelnost je fakt otřesná :D) -
-
Gothic je hra z roku 2001!! A aj tak je premakabejsia nez tento odpad, ktory si dovolili nazvat RPG..
-
-
za chvily se bude o skyrimu mluvit vic nez o Bieberovi *1*
-
-
To by náhodou byla fajn změna *2* jen se obávám, že 12 holky asi pořád zůstanou u toho svého a jenom hráčská populace ze sebe udělá větší děti *1* .
-
-
Já to dokončil ještě jinak :d po zatčení mága ..umre zena na trzisti jdete za magem priapd si otevrete mate cekat tam (tam nevim proc ale nikoho nevidim) koupil sem si po te dum Hjerim a hle ve vnitr byl reznik..zabil sem ho vzal od nej klic a byl to ten z muzea tusim uz je to nakej patek
-
Kdo je vůbec pan Vávra? ze se snim vsichni ohani a tak moc ste cekali na tenhle clanek
-
-
http://www.danielvavra.com/
-
-
diky
-
-
-
Já jsem rád, že nekleplo... Mé názory mají inspirovat, ne zabíjet *5*
-
-
Inspirovat k negativním věcem, jako že zjistit si tvojí IP a osobně tě odstřelit, když nejsi soudný přestat několika hodinové spamování... *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* Styď se trole diskuzní, děláš ostudu svému jménu! *1*
-
-
A nebo stejnou práci, ať morálně takovou či makovou, jako Dan Vávra s jeho provokativním článek na lovení čtenosti/rozproudění diskuze.
-
-