Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Nedočetl jsem to dokonce a ani nedočtu. To, že si tu nějaký bl*ec stěžuje na věci, které v té hře jsou, ale on je nevidí je trochu nesmysl. To že ti vadí každá pí*ovina, tak to už je moc, Autosave funguje, to že řešíš ubývání zdraví v health baru je už totální kravina a to že po nich chceš, aby si najali sto dabérů a začali ti třídit zbraně na šípy, meče sekery atd. už je úplná kravina. Radši si važ toho co je a laskavě drž hubu. Chtěl bych vidět tebe, jak bys na tom pracoval.
-
-
Ty blbečku myslím si že vávra by si tam se všema vytrel prd*l... Bethesda prostě Skyrim zesrala.. Vavrovo Kingdom come bude bomba.. Jen škoda že je to tolik let od skyrimu
-
Radši si važ toho co je a laskvě drž hubu - to je pane přístup! Jinak vidět Vávru pracovat máš možnost. Stačí se podívat třeba na legendární Mafii, nebo na právě vznikající Kingdom Come: deliverance. http://kingdomcomerpg.com/?page_id=266 Já osobně s většinou bodů souhlasím a jsem rád, že v herním průmyslu lidi jako Dan Vávra jsou,, protože právě ti ho někam posunují. A že jich není moc.
-
-
prasky jsi uz mel nervaku?:) Ne, tak drz hubu a koukej si je vzit - to je pane pristup !
Ale ted vazne..viz muj post o něco vyse..
-
-
tak on Vavra při tvorbe Kingdom Come uz dost vystrizlivel a myslim ze ted by uz takovyhle clanek nenapsal, pac vi zac je toho loket delat open world rpg:)
-
-
No ja nevim, ale myslim si, ze tohle neni uplne clanek ktery mysli pan Vavra uplne vazne. myslim si, ze tohle je z vetsi casti jen nejaky "bulvarni" komentovani ,co vsechno se mu na ti hre nelibi. ucel to splnilo takovy ohlasi tu jeste zadnej clanek nemel a aspon byla sranda. Dan asi ma na hru nazor jak rekl v clanku ale prece rekl, ze by hre dal asi 7/10. Skyrim neni spatna hra, jenom odflaknuta a Dan vidi, ze by to mohlo jit lip, tak budme radi, ze se o lepsi hru i pokousi. Peace.
-
-
Vavru mam rad a tohle je samozrejme legendarni clanek o tom zadna, prave proto je třeba občas přiživovat diskuzi :)
-
-
mam rad tu hru a musim rict ze ma vavra pravdu. hru mohli udelat lepe. To by pak ale uz nikdo neprekonal kdyby odstranily tydle nedostatky. Plus moderi odstranily treba inventar hodne veci totu nebudu psat
-
-
-
-
-
It's OVER 1,000!
-
Píše ten co se podílel na hře,na kterou jsem se moc těšil a vyšla totálně domrvená Mafie 2 *1* To Skyrim je oproti ní andílek *1* .. Z článku má ve spoustě věcí pravdu,ale najdou se tam i totální banality..
-
-
Hmm, mozna prave proto odesel davno pred dokoncenim M2 z tymu co ?
-
-
Na stránkách jeho nové firmy prezentuje obě Mafie jako svoje předchozí úspěchy. Jako reference. Takže co?
-
-
Tak scénář k M2 je o několik řádů lepší než to co nazývají hlavní příběhovou linií ve Skyrimu.
-
-
Mafie? Vtipálku *3*
-
Dost relativní. Předesílám, že Mafii II jsem koupil stejně jako jedničku a že i tady jsem fanoušek, nebo spíš byl. Mě dvojka zklamala. A ten scénař jak píšeš, když pominu, že srovnáváme naprosto odlišné kategorie her, je proč o řády lepší? Je to příběh spíš hazlíka než klaďase, je to příběh bez odpoček a možností se nějak výrazněji rozhodovat, a když odklikám filmové cutscény tak je to jenom o tom, běž tam, něco tam seber, nebo všechny rozstřílej a vrat se zpátky. A co mě mrzelo hlavně, že to celé nevypadlo na víc, než deset hodin čistého herního času na nejvyšší obtížnost. A bylo to dražší. Extrémní a volnou jízdu schovanou do třech dalších ještě nudnějších DLC sem dokupoval, ale na džípa už sem se vyprdnul. Jednou za rok si to prolítnu a sem tam vystracham jeste nejakej nenalezenj plakát, ale je to spíš jako kouknout se na film občas.
-
-
A o co jde? Az udelaj aspon neco jako on tak se do nekoho navazej
-
-
-
-
Pán Vávra udrel klinec po hlavičke a 1000+ ľudí vie, že má pravdu, tak musí postovať nenávistné, urážlivé a vulgárne komentáre pod rúškom internetovej anonymity...
:D -
-
Ved nič iné účelom tohto článku nebolo.
-
Co to je pravda? Protoze se ve hre daji najit chyby, tak je pravda co? Ze je spatna, nikoho nemuze bavit a nemel by ji hrat? Vidis, a u Skyrimu je to presne naopak. Je to zabavna hra, ktera ma schopnost cloveka do sveho sveta vtahnout a ten se jen tezko vraci do reality ;)
-
-
Skyrim je dobrá hra, ale nie "hra desetiletí", hra za 10/10 aťd. A to je to, na čo sa tu Vávra snaží poukázať. ;)
-
-
Ja bych zase nedal 10 Uncharted 3 no a co? Je to jen cislo. Kdyz se chci o hre neco dozvedet, prectu si recenzi, cislo je jen orientacni.
-
-
Bethesdu zaujíma to číslo. Keď vidia aké dostali skóre, povedia si, načo by sme sa snažili, o pár rokov vydáme ďaľší klon oblivionu a zobereme za to milióny a všetcia nám ešte budú ďakovať...
-
-
Psal si, ze pokud se chteji dozvedet, jak jejich hru dle kritiky zlepsit, tak se zajimaji o ciselne hodnoceni? Ne, v ciselnem hodnoceni nic takoveho receno neni, konkretni kritika je v textu recenze, ne v hodnoceni, ktere je orientacni. Nevim, co je na tom nepochopitelneho.
-
Text recenze hovorí to, čo číslo, či?
-
Pokud ctou recenze, aby se dozvedeli co zlepsit, tak prave musi tu recenzi precist a ne se divat jen na cislo, coz jsme se dostali zpet. Ciselny hodnoceni je orientacni. Dulezity je text recenze.
-
Nepochopil si. Samozrejme, že ich zaujíma predaj, ale keď chcú vedieť, ako sa majú zlepšiť do budúcna, pozerajú recenzie. A tam vidia, že sa ani nemusia snažiť niečo meniť...
-
Bethesdu zajimaji hlavne prodeje svy hry.
-
-
-
-
Strašně zábavňoučká, ťuťu.
-
-
...moc tazke na teba, ze? nebud smutny...
-
Ano, me bavi a libi se mi, o spouste zde jmenovych chyb bych vubec nevedel, nevsiml si jich, dokud jsem si o nich neprecetl.
-
-
V tom případě máš asi hodně nízké požadavky...
Já jsem tu hru rozjel a např. taková konzolovitost až nad mraky na mě dýchla už v hlavním menu. Bohužel to v tomhle nelibém stylu už jen pokračovalo... -
-
Hraju na PS3, takze mi konzolovitost fakt nevadi. Nemyslim si, ze mam nizke pozadavky.
-
-
-
-
-
-
Dobra snuska pseudo intelektualnich kecu od byvaleho vyborneho herniho zurnalisty...
-
-
Existují dvě skupiny čtenářů.. Do jedné patří ti, kteří si seznam přečtou a zasmějí se. Druhá skupina zahrnuje všelijaké zbytky lidí, kteří nečtou dlouhé texty a po přečtení nadpisu scrollují rovnou do diskuze.
A na to doplácí strašlivá spousta mentálně nezaostávajících čtenářů. -
ani nevíš co to pseudo intelektuál znamená *6* . Dan napsal holou pravdu, kterou těžko nečím zpochybníš, protože všechno to blbé ve Skyrimu prostě je *5*
-
-
Když si vygooglíte "Dan Vávra", tak jako sedmý odkaz se objeví tento článek! *15*
-
Část jsou hnidopišské kraviny, část neschopnost autora pochopit jiný koncept než by zvolil on sám, část kritika věcí, co jsou tam zcela úmyslně. Fail, pane Troll.
-
-
Ja bych rekl, ze dan Vavra pro stromy nevidi les :)
-
-
Pokud má být mým osudem prohnání kulky trollím uchem, ať tak jest - zemřu se ctí! *5*
-
jak jsem to tak přečetl nemůžu se zbavit pocitu něčeho velice mi známého ( jak je to jen možné ? ) , skyrim jsem ještě nehrál , ale TES III , TES IV , fallout 3 ano ( jo proto ten známý pocit ) . Mno počkám na Risen 2 zatim ... Bethesda classic bugs kit *15*
-
-
Není to tak hrozné, je to jak s Bulvárem, každý vše zveličí, at už to dobré či špatné..
mam kopii doma a je pravda že bugů je tam požehnaně, ale ani jednou se mi nestalo, že by mě to nějak brzdilo ve hraní, navíc je tu modařská komunita, která mnoho bugů fixnula a mnoho vylepšení vydala a to ještě ani nevyšel oficiální nastroj na mody *4*
Takže pokud nemáš vyloženě problém s hrami od Betsedy obecně, tak Skyrim určitě zkus, třeba později až bude levnější a bude stovky modů a vše bude fixle apod *4*
-
-
No ja teda nevim dle meho nazoru ma Dan Vavra zrejme kramy nebo se spatne vyspal a nebo je nas*any ze jeho mafie II se nedockala uspechu jako skyrim ba naopak tak si vzal za cil kazdou lepsi hru poplivat. Ja osobne hraju hru s manzelkou mam lvl 32 hra neni ani z daleka dohrana za celou dobu hrani me hra spadla asi 2x a kdyz sem narazil na nejakou chybu jako ze vetsinu co popisuje sem nevidel nikde tak se nad ni pousmeju. Spise se u toho jeste pobavim a nadavam koni ze je i*iot a snazi se mi pomahat ze to zvladnu sam. Staci ze se pomalu pretahuji s manzelkou o klavesnici kdo zrovna bude hrat. Takze pan Vavra kdyz neumi hrat RPG tak at de radsi hrat ten jeho paintball ve kterem je mozna lepsi a nebude muset premyslet nadtim jaky je rozdil mezi Fantasy a Realitou. Omlouvam se za chyby v textu. Holt cestin byt ma velka kobylek.
-
-
LOL, nepoužil si jediný argument - vlastně dva, jeden z toho nadávka autorovi a druhé, že ti to moc nepadá. Co ale říkáš na ty tvrdá fakta? Co třeba textury? Všechno ok? Co třeba uživatelské prostředí - super? Atd. Jen bych opakoval, co bylo v článku a co bylo z 90 % tvrdými fakty, se kterými těžko polemizovat.
-
-
No ted me nekdo vysvetlete kdyz se vam ta hra nelibi tak proc ji hrajete??!!?? Ma to logiku? To ja jako bych nadaval na WoW a hral ho. Me se hra libi takova jaka je problem s ni zadny nemam. Sam si do ni udelam nejaky ten mod. Nejaky ten mod si i stahnu tak to bylo uz od Morrowindu a stvalo by me kdyby tomu nebylo tak i nadale. Holt ma bethesda verne RPG fanousky a ja takovy zvasty co tam Vavra popisuje ignoruji.
-
-
Mně se ale ta hra líbí, ale zároveň nejsem slepej a vím, že by mohla být mnohem lepší a díky modifikacím lepší bude. Např. uživatelské prostředí ale nenávidím. V žádné hře jsem neviděl horší. Naštěstí chyby ve skyrimu nejsou té povahy, aby ta hra byla nehratelná.
-
-
-