Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chystal jsem si tuhle hru koupit na Vánoce a v době dlouhých večerů se ponořit do světa Skyrimu. Po přečtení tohoto článku, kdy mi pocitově spadla hra z hodnocení 10 na 5 nevím, jestli má cenu do ní investovat *10* .
    Každopádně jednoznačně souhlasím s autorem článku v jedné věci, že u jiných her stejného žánru by recenzenti kritizovali většinu maličkostí vč. grafiky a to se bohužel u Skyrimu nedělalo.
    Holt, ani každý rozhodčí nepíská rovinu *1*
    • Klidně si ji kup. Vyšoupni vše na maximum, dolaď pár věcí ručně, našoupej pár vzniklých modů a pokud jsi hodně tolerantní ke zbývajícím bugům, múžeš si fakt užívat úžasného světa volného pohybu. Ale i tak nekoukej zblízka na stromy aby ses nepozvracel. Ty papírové kulisy tam nesednou.
      PS: Po hraní TW1 plného vlků, kanců a jiných potwor mi ale ten svět Skyrim připadá docela nudný a pustý. Kolem té první vesnice jsem všech 5 vlků a 3 lišky zabil, taky pár ve skále nelogicky mizích jelenů .. ale jinak je to tam docela mrtvé údolí. Tak se pak nedivte, že když je tam pusto a nuda, začnu se koukat kolem sebe. A to je humus. Zblizka. Asi se ten svět má projit stylem: běž, co se pohne sejmi, běž dál. Kochání krajinou povoleno pohledem do údolí na dálku. No každopádně, jakmile vyjde mod co opraví ty stromy, tak to zase vytáhnu ze skříně. Nebo v případě, že se o vánocích přežeru a budu se chtít vyprázdnit. To se pak půjdu zblízka kouknout na strom. *1*
    • no to je asi tím že se to takto posuzovat nedá:) Máš hry ve kterych na grafice zaleží protože je postavena na efektech.

Skyrim je postaveny nahratelnosti. Na vžití se s postavou a vyřadění své fantazie ve světě kterym tě provadí příběh. Tedy se zde nehledí na efekty. Ale jinak se neda říct že by grafika byla vyloženě špatná. Myslim že je dostačujicí. Se Zaklinačem se to sice srovnavat moc nedá ale ten na konzole ještě ani nevyšel:)
    • jasne ze si ju kup a zahraj, toto je ojedinely nazor, ostatny si ju uzivaju, a nechapem ako ta moze ovlpyvnit takto amatersky clanok
      • Nemyslim si že je to špatny članek. Ano ukazuje na plno chyb ale ty jsou tady jak sám napsal už velice dlouho. A prostě se ještě nenašlo takové studio které by je vychytalo. Bud se jim nechce a nebo to není jen uprava jednoho řádku jak také psal.

Prostě to měl spíše napsat 100+ duvodu proč nenavidím Bethesdu.
  • Hra mě extrémně bavila a dál mě baví. To ale nic nemění na tom, že JE odfláknutá a OPRAVDU teží ze svého jména a reklamy. Těch 100důvodů od pana Vávry je PRAVDA. Nicméně díky tomu, že neexistuje konkurence (a asi ani nikdy existovat nebude) je a nejspíš i bude TES nejlepší freeform RPG k dostání. A to mě nijak netěší. PS: Radím, aby si žádný normální člověk nikdy nečetl žádné diskuze v jakémkoli foru. 99% komentujících na tomto foru by se mělo vrátit zpátky do vag1ny a trochu dozrát.
    • hele, když se ti některé komentáře nelíbí tak si jich nevšímej a když si myslíš jak jsou tady všichni stupidní tak zalez do díry a zustaň tam.
  • Ajajaj ...když si to tak pročítám , vidím , že generátor "toho balastu mezi dvěma důležitými lokacemi" byl opět přítomný ve větší než vhodné míře :( .
    Jedinné co hráče drží je vyprávění příběhu a přiznejme si to - skorovolnost která se v COD derivátech dneska jen tak nevidí .
    Pořád si myslím , že nejlepší soubojový systém měl Daggerfall . Klikání a krytí na dvou tlačítkách myši je tak nějak ..... ehmmm poplatné době , stejně jako 10 hodnocení . (Prostě už to nebudou takové zážitky jako když jste museli být o půlnoci v konkrétním domě a tam jste po čtverečcích tahově zápasili s rádoby duchem/kouzelníkem )
  • Trol.diskuzni
    Pro všechny, kdo chtějí získat další důvod, proč mě obdivovat či nenávidět, nalistujte si pátou stránku od začátku diskuze, kde jsem publikoval naprosto objektivní rozbor této hry *5*
    • Beztak je to Jindrovo další alter ego.
      • Trol.diskuzni
        Jindřicha (/Henryho) bezmezně obdivuji, ale bohužel nejsem ani Kate, ani William. *5*
    • calwin
      a za to ťa uznávam... si multitalentovaný čávo :P
      • Trol.diskuzni
        Tak díx, bro! *5*
    • Většině budeš spíš volnej, protože podle obrázku u komentáře se to automaticky filtruje na "nezajímavé" :D
      • Trol.diskuzni
        Když jsi na mě reagoval, tak minimálně někoho to zaujalo. *5*
    • Hairy_Ass
      To je jak reklama od Pohlreicha: "A další recepty na grilované kuře najdete v mojí nové kuchařce." *15*
      • Trol.diskuzni
        Pravda, +1. *15*
  • No tak tady mistr Vávra mě totálně odrovnal větší žvást jsem snad už ani nečetl. Je vidět že to nemá v hlavě v pořádku.
  • konecne si nekdo sundal "ruzovy brejle"
  • Trol.diskuzni
    Pro všechny, kdo chtějí získat další důvod, proč mě obdivovat či nenávidět, nalistujte si 5. - 6. stránku od začátku diskuze, kde jsem publikoval naprosto objektivní rozbor této hry... *5*
  • takhle upřímně by měla vypadat každá recenze.Nekupuju,díky pane Vávra.
    • rhomola
      Samozřejmě netuším, co máš rád nebo ne, ale letos sem za tisícovku fakt neuděla lepší investici do vlastní zábavy. A řekněme, že mi Skyrim z první příčky odsunul Zaklínače II, kterej je skvělej, ale bohužel hodně rychlej a dneska mi tam zbejvaj jen challange na max obtížnost, který asi stejně nedokážu dát (ale uvídíme teď po tom novým update/patchi, ještě sem nezkoušel) a na třetim místě mam letos jarní update LOTRO společně se zařijovým updatem Sarumana.
    • až na to že to nebyla recenze :D
      • Nekecej,to bych bez tebe nevěděl.Přesto znova opakuji,že takto by se měli psát recenze.Třeba to pochopíš časem :D
        • tvoji provokaci jsem pochopil hned na to neni potreba cas
        • Ty nechápeš. Recenze má být nestranná. Recenze má přinést fakta. Recenzent se může zmínit o svém osobním dojmu.
          Pokud to obsahuje pouze osobní vypatlanost lásky nebo nenávisti tak to není recenze a to ať si každý nechá na blog .. nebo takovýto subjektivní článek.
  • Pán Vávra sa musí teda poriadne nudiť. xD
    • Rad troluje asi proto,ze jeho hry posledni dobou stoji za prd *4*
      Skyrim neni dokonaly,ale mi se libi vice nez Oblivion.
  • Souhlasím s panem Vávrou, těch bugů, nedodělků a nelogičností je tam až příliš..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit