Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dost se divím, že ještě nikdo nezmínil že pohyb vypadá z 1st person naprosto ohavně, jde v praxi jen o hybani kamerou, temer zadny naznak pohybu rukou.. *16*
  • Trol.diskuzni
    No jestli je grafika ve Skyrimu nádherná, tak já nejsem troll... Takže si vyberte! *5*
    • rhomola
      Hele trolle, jaký rozlišení má tvuj monitor. Vona totiž grafika Skyrimu hóoodně točí kolem rozlišení. A dělá to hóodně velký divy. A samozřejmě je to grafika pro primárně zastaralé knzole, které jsou ale s drtivou většinou připojené k moderním Full HD LEDkám a plazmám a vono to v tom 1920x1080 na metrový úhlopříčce nevypadá vůbec špatně. Rozhodně dost jinak než na starý 19tce 1280x1024 ikdz6 m8 v3echnz detaily na ultra. Ale jinak souhlas, tz textury sou prost2 pro konzole a sou chabý. Ale krajiná je úžasná. A třeba některý ženský postavy... náhodou :D Takže asi tak
      • Mám 2560x1600 a je to děs nad děsem.
      • Jooo, krajina joo .. ale pak prijdu blíž... fakt mně serou jen ty stromy. Kdyby alespoň tvůrci otáčeli trsy/větve k hráči plochou, jako to dělají ostatní. Překvapivě to funguje. Zkoumal jsem to pár hodin na rúzných hrách posledních 5 roků. Néchápu, že to v engine toho Skyrim dosud není.
    • Hmm tak jestli hry hraješ jen kvůli grafice tak to tě nechápu ಠ_ಠ
    • Ok, grafika Skyrimu je nádherná... a tobě přidáme v "troll" ještě jednu čárku k tomu prvnímu "l" ať to sedí :).
    • nejsi trol seš pokus o trola :D
      • Trol.diskuzni
        Já myslím, že když se podíváš zde po diskuzi, tak jsem vytrolloval docela dost lidí. *5*

Je legrace, jak se lidi nechají nachytat a vztekají se jak malé dětičky, když se jim někdo dovolí kritizovat jejich žúžo hru... *15*
        • Řekneš mi co je tvoje představa o trollování? Protože mi přijde že vůbec nevíš o čem mluvíš. Teda pokud není tvoje představa o trollování někomu chabě odpovědět a myslet si "jo toho jsem totálně vytrolloval call me troll boss oh yeah"
          • Trol.diskuzni
            LOL, ty jsi marný *15*
        • rhomola
          Já ti třeba na tvoje expresiva konkrétně odpověděl, ale to už tě netankovalo, takže meleš bejby.
    • smejki
      mně se líbí, byť je zastaralá
  • Vždycky si říkám ,,Jo, tahle hra určitě ukáže, že hry v posledních 10 letech ještě nešly úplně do katru". A vždycky se mýlím.
  • Děkuji panu Vávrovi, že je. Konečně někdo, kdo nepodlehl názoru většiny a napsal holou pravdu. Ta hra stojí za vyližkapsu.
    • Dekujes za co? Tohle neni clanek o tom,co se ve Skyrimu nepovedlo. Tohle je flame. Tretina nebo i vice bodu jsou zcela vymyslene a zbytek si doslova cuca z prstu. Pravdivych vytek je tam pomalu .
      • Napriklad co neni pravda?
  • jestli tady nějakej hlupák prohlásí, že Bethesda dělá dobré hry, tak se prosím zamyslete nad tím, co fetujete a radši si užívání tohoto matroše rozmyslete, protože pravděpodobně nedožijete ani konce roku...a když jo, tak jedině u doktora Chocholouška

když proberu důvody, co Hellboy vypsal, tak mi stačí asi tak 5 z těch 100, abych hru označil za odpad-což také činém a přidávám k zbytku výtvorů Bethesdy kromě Terminatora: Future Shock-což už tu nejspíš stejně nebude nikdo pamatovat, no tak vězte, že to byla se s vým "spíš datadiskem" Terminator: Skynet jediná dobrá hra, co kdy z Bethesdy vzešla.
    • a lížeš helbovi řiť nebo mu kouříš péro?
    • A můžeš se nám pochlubit co považuješ za "dobré hry" ?
      Ty bys mě docela zajímal :)
      • Také by mě zajímalo co je podle vás "dobrá" hra. Hellboy v několika bodech trefil do černého ale nejde vidět pouze negativa přeci! Betsheda vydává tituly s velmi vysokým score na metacritic, což je pro neznalé výsledný součet všech kritik či recenzí, které hra dostala. A ten průměr je velice přesný a mluví jasně.

Dopopručuji zhlédnout: http://games.tiscali.cz/video/the-elder-scrolls-v-skyrim-videorecenze-57670
        Když neuznáváte hry od Betshedy dobře, je to váš názor. Ale proč to cpete někomu dalšímu? Protože se chcete lišit a chcete, aby si vás někdo všimnul. Pro to, aby tohle člověk dokázal odhadnout, nemusíte být psycholog.
        • Krásně schrnuto :)
  • rancor1223
    Super článek, Dan zase nezklamal! *1* Body 70+ byly hodně luxusní. Jen by mě zajímalo, jaký má názor na českou Armu. Přecejen, podobně jako TES má minimální konkurenci a svou velikou komunitu, ale je stejně mizerně udělaná, zabugovaná a má úplně debilní AI (paleta barev se mi u A2 taky nelíbí ale to je jen můj problém). Nechtěl by Dan napsat článeček ještě na Armu? Nebo alespoň nám zde v diskusi sdělit svůj názor na tuto "rozporuplnou" sérii?
    • Arma je mnohem horsi *1* Aspon prvni verze byla uplne nehratelna. *7* Stale si nemyslim, ze by byl Skyrim nefunkcni *2*
  • jakub.horsky.7
    Co je to skyrim ?? *11* *11* *11* *11*
  • Jazz
    A brečíme dál, že nám naší oblíběňoučkou "hru" zkritizovali...
    • ...chod si zastrielat do BF, suhajko :)
    • jindra.veliky
      http://www.youtube.com/watch?v=YYupW1VCQCA
  • Dan Vávra by se měl vrátit ke Call Of Duty a pořádný hry nechat pořádnejm hráčům
  • 11. ...což by se dalo skousnout, jenže menu na ukládání je trochu z ruky.
    LEHKÉ ŘEŠENÍ NA PC. jE TAM QUICK SAVE / LOAD, NEVÍM JAK U KONZOLÍ

14. Když se potápíte, není vidět, kolik vám zbývá vzduchu.
    KDYŽ SE NA KOUPALIŠTI POTÁPÍM, TAKY NEVIDÍM UKAZATEL...

16. Ukazatel staminy a magie je normální, ale ukazatel zdraví ubývá z obou stran. Proč?
    PROTOŽE JE VE STŘEDU OBRAZOVKY A PŮSOBÍ TO TAK MNOHEM ESTETIČTĚJI (NEVÍM, JESTLI SIS VŠIMNUL, ŽE MANA UBÝVÁ SMĚREM <- A STAMINA -> PROTO MI PŘIJDE LOGICKÉ, KDYŽ ZDRAVÍ UBÝVÁ Z OBOU STRAN

A tak bych mohl pokračovat celý den...
    • 14. Ale citis, kolik mas vzduchu, ne? To ve hre jaksi nejde ... Jinak, jestli se potapis na koupalisti, tak to te lituju. To i potapeni nekde v zatopenym lomu je vetsi sranda.

16. A nemyslis, ze klasicky unifikovany hud je lepsi? Hud, kde vse ubyva z jedne strany?Jako by se Bethesda snazila znovu vymyslet kolo. Zbytecne.
    • No, ale když se potápíš na koupališti tak jistě zjistíš že ti dochází dech ne? *4*
      • Ve Skyrim taky. Objevi se ukazatel zdravi a zacne ubyvat.
    • K té 14ce: Když seš na koupališti, tak cítíš, kolik ještě vydržíš a víš, kdy se máš vynořit. Ve hře to tak jaksi nejde, proto by byl ukazatel na místě. To, co jsi řekl by se dalo říct i o zdraví, magice a stamině.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit