Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • největší chyba týhle hry je v tom, že je určená pro takový masy. takže si jí zahraje i kdejakej kokos vávra na gamepadu a pak plodí články fail very hard na netu. mysli si co chceš, pro někoho je elder scrolls srdeční záležotost už nějakou dobu, přestože hlavní hrdina plave ve vodě v ocelový zbroji a šíp ti neubere staminu *5*
  • Hele, na grafiku neměj kecy. Asi máš blbou grafiku XBoxu *15* *15*
  • Pane Vávro, jste upřímně největší ubožák který se snaží vypadat zajímavě pomocí kritiky jedné z nejlepších her. Podle způsobu jakým jste to psal dokonce uvažuji zda-li nejste jakési děcko. Zbytečně moc rozepsané. O tom jak je kůň je škaredý nebylo třeba se rozepisovat do 5ti bodů. Proboha je to severská země, je jasné že kůň nebude žádný jednorožec a tak podobně. Jen v několika pár bodech jsem si upřímně řekl že nejspíše máte pravdu ale vážně by se těch 116 důvodů dalo shrnout do 5ti, maximálně deseti. A pokud se vám ta hra nelíbí tak se běžte oběsit a veřejně tu nebrečte jak se vám to nelíbí a jaké to je škaredé. U questu u Temného bratrstva - neznám mnoho lidí kteří by vymněnili skvělou příležitost k dobrodružství za pokárání dítěte, toto je hra a své praktiky praktikujte na svých dětech. Tedy ovšem pokud máte děti, protože podle toho jaký jste hnidopich si nemyslím že máte šanci u opravdové ženy. Být vámi tak se zamyslím nad sebou. *16*
    • Je smutný, když jsi žádnou lepší RPG hru nehrál.
    • nesohlasím s tím ,,... jedné z nejlepších her'' jsou mnohem lepší hry (i v žánru open world RPG)
  • Pokojne by stačilo keby tých dôvodov bolo 50 nakolko jeden problém rozťahaný na 4 dôvody je možno trochu moc . Taktiež by sa potom dal orezať zbytočný balast ktorý je len do počtu a zjavne vycucaný z prstu . Mnoho toho je skutočne pravda ( hlavne podivné tendencie postáv bojujúcich na dialku vždy si nabehnúť až k nepriatelovy , nie moc dobre poriešeného inventára a interface - i keď to rozhodne nieje taká katastrofa a slabšieho dabingu ) ale aj tak sú to len nafúknuté bubliny a veci ktoré buď 1. odstraňujú patche 2. si hráč nemá šancu všimnuť ak ich vyložene nevyhladáva (to sa týka hlavne grafiky ) a 3. subjektívne záležitosti . Naproti tomu tu je niekolko desiatok (až stoviek ) hodín zábavy vo výborne spracovanom svete s dobrým hlavným príbehom , niekolkými perfektnými vedlajšími questami a hlavne perfektnou omáčkou okolo *4*
  • Koukám že pan Vávra je jen stupidní vocas co kritizuje celou hru a to jí hrál jen na X-Boxu. Příště si nech kecy jen pro X-Box verzi hry a nebo si zkus zahrát hru na PC a trošku vygooglovat nějaký tweak návody. Z těch kravin co sou tady napsaný jako důvody pana Vávry proč nemá rád Skyrim (BTW nikoho to nezajíma co tě baví a co ne) jich je na PC sotva 10 a z toho 7 jsou bugy. Po grafické stránce po využití pár tweaků nemá PC verze problém. Peace *6*
    • ..a ty jsi se tu vzal kde? *8*
  • rhomola
    Pro zajímavost aneb různá řešení questů aneb jak se to na fóru jeví s Řezníkem. Postuju z http://www.skyrim.4fan.cz/forum/viewthread.php?thread_id=812
    SPOILER
    Úkol krev na ledu.
    A) Plné řešení: 1.Úkol s řezníkem začíná klepy na tržišti o vraždách. 2.Správce vás pošle za strážemi u hřbitova.Jedna stojí u hrobu na kterém je krev. 3.Jdete si pokecat s tou babkou co se stará o mrtvé. 4.Pokecáte se správcem a jdete k hrobu a sledujete krvavé skvrny vedoucí od toho hrobu k baráku. 5.Buď se do něj vloupete nebo zajdete za správcem-dá vám klíč. 6.V domě najdete letáky říkající že je to Řezník.Popovídáte si z osobou která letáky píše. 7.Správce nechá podle vaší výpovědi zatknout mága. 8.Máte hlídkovat v noci v ulicích města. 9 na tržišti v noci se někdo chystá zabít jinou osobu vy to překazíte. 10.Vrahem není mág ,ale někdo jiný-splněno.

B) Já to dohrál velmi podobně, ale skončil jsem úspěšně bodem 7

C) Hráč Ulf píše: Je tam ještě jedno řešení, rychlejší, s nižším počtem mrtvol a bez justičního omylu.

Čili, plácání si kapsy a jater a bůhví čeho ještě na témata: "questy sou blbý, jsou jen o tom odnes přines něco odtud sem nebo obráceně", mám já osobně už definitivně za trollovinu. ;)
    • jo, drobna vyjimka, ja to zakoncil az po ty chybe s magem a jeste jsem musel nechat zabit tu holku na trhu (to ovsem byla show, docela dlouho mi trvalo, nez jsem na ne narazil, nasledoval tragikomickej vyjev, bylo to jak zastavenej film, zenska a za ni chlap s naprazenou kudlou... uz z dalky jsem je takhle videl, prisel jsem bliz a porad tam stali jak sochy, okolo asi dalsich 5 lidi a prochazeli se jako by nic... teprv kdyz jsem do nich parkrat narazil a zkusil dat use jako na mluveni, tak se vrah odhodlal zaborit dyku do te zenstiny, vrazda dokonana, pripad vyresen, kolemjdouci bez mrknuti oka pokracovali v zevlovani, tak jsem si zase zakroutil hlavou)
      • rhomola
        Aha, tak to už nevim, co by tě dokázalao uspokojit. Jinak zabít jí nemusí, ale to je celkem buřt. Jak to ale v open world prostředí nadesignovat a nascriptovat tak, aby ti to vyhovovalo a bylo to ještě přirozenější, si moc nedovedu představit. To je výzva pro Dana *3* A že nereaguje okolí, bude spíš bug, protože tyhle mechanismy tam jsou a často fungujou. Zkusim si to každopádně zopakovat ještě někdy.
        • no tak moh ji pichnout aspon bez postrkovani...
          • rhomola
            njn, tak to by tam už nezbyl čas pro jiný zakončení = hráčovu interakci. Co sem čet, tak je možný ho zabít a někdo psal že dokonce použil kouzlo odzbrojit a snad pak ani nikdo nezemřel. Nebo by tam musel bejt nějakej neviditelnej timer třeba 5-10s a pak jí moch teda kuchnout. A nebo tam je, ale tim, jak si na něj zkusil mluvit, si ho přeskočil. Spíš nevíme než víme zatim bych řek.
            • Tak treba v Markath takova situace je. Nejaky chlapek chce zabit zenskou, ale hrac mu to muze prekazit. Pokud hrac nic neudela (cca 3s), dama zemre. Pokud ji zachrani, ziska alternativni zpusob jak splnit nektere ukoly (uz presne nevim, o ktere ukol(y) slo).
            • njn ja se bal, ze po mne pudou straze, tak jsem ho skodolibe nechal konat *1*
  • hitokage
    Já Danovi věřím. Pro mě je to člověk s reálnou představou o dobré hře, která vychází ze zkušeností. A teď si představte, že na scénu nakráčí Todd se svým týmem pejsků a kočiček a jejich dort sbírá desítky. Stačí pak přepnout do pohledu z očí pana Vávry a uvidíme kontrast jeho představy o dobré hře a toho Toddova dortu. Výsledkem budiž tento článek, jehož důsledkem bude očekávání, že příští Danova hra bude boží, jinak on sám shoří v pekle vlastních příznivců.
    Dobrou noc všem. *5*
    • Jasny. Ma dokonce vic zkusenosti, nez cela Bethesda dohromady...
    • Trol.diskuzni
      Dan Vávra na hrad! +1 *4*
  • "kurnik tak strašná hra a zase to bude hra roku, jako oblivion a morrowind. ach jo..."
  • Na tuhle "recenzi" se da rict jediny
    Fail Troll

Autor chce po otevrenym svete takove velikosti trochu moc
    • Hel, obrovský svět bez loadů lokací umožňoval už engine STALKERa. Mnogo let tomu nazad. A i ten jeho radiací zničený svět vypadá víc živě nez Skyrim. Skyrim je pro mně teď synonymum Fantasy PRÁZDNOTY.
  • Proč Dan Vávra nemá rád Skyrim nikoho nezajímá, chodíme sem abychom četli novinky o hrách a ne výžblepty nějakého tribunového kibice, který nikdy nic pořádného nedokázal.
    • jindra.veliky
      cos dokazal ty? on pracoval na mafii 1 a vietcong a hidden and dangerous atd *5*
      • na vietcongu naštěstí tento pán nikdy nepracoval
        • Svatá pravda. Vietcong je dílem Pterodonu. Jediný kdo z bývalého IS si může přisuzovat nějaké zásluhy jsou testeři.
      • rhomola
        První vietcong byl hodně dobrej a mam k němu super příhodu. Mam kámoše, kterej v tý době s compem začínal a chtěl pařit. Tak sme mu tam rozbehli vietcong, pak sme ho dlouho neviděli a když se zas obejvil, řikal jak je tu super hra, ale hrozně těžká. že ty tunely dělal snad měsíc. A já jakože cože? Woe a von prostě nepřišel na to, že má v inventáčři baterku a že jí může rozsvítit a celý ty tunely dal s nožem potmě :DDDD normálně zkoušel odbočky, řezal do tmy, savoval a loadoval, až se prořezal ven :DDD
        • uzivatel1982
          to je mazec..muj spoluzak ze stredni prisel tenkrat do skoly se stejnym zazitkem a postupem. Ta baterka byl v ty dobe docela zakys. :)
        • Tak to mě pobavilo :D :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit