Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • př:
    č.14:ty snad máš v hlavě když se potápíš zabudovanej časoměr jak dlouho pod tou vodou ještě vydržíš?
    č.20:co je špatného na tom srovnávat to s předchůdcem?Navíc redemption a Noire jsou v úplně jiné době a každá hra jde jiným směrem.
    č.33:a zaklínači snad jo?Nebo si myslíš že každej fanoušek rpg tam potřebuje záchod?
    č.61:ten meč by mě docela zajímal.
    č.62:nauč se hledat.
    č.65:obchodníci tě asi budou podporovat v krádežích vid ?
    č.74:hodně dobrý ,,sprinter,, může uběhnout podle mě sprintem kolem 200m navíc většinu hru taky běháš.Kdyby to bylo realnější tak jsi teprve ted došel z Vorařova do Průsmyku.
    č.75:to většině hrdinů
    č.77:nikdy se mi nestalo že by kůn přestal sprintovat
    • pyshta69
      č.14: hlavne že ty máš meter na svoje zdravie keď ťa niekto mláti do držky...na manu je meter, na health je meter, na staminu taktiež, tak to bol veľký problém to spraviť aj na dych
      č.20: v inej dobe v hernom svete...v našom svete je doba tá istá, preto môžme porovnávať
      č.33: mám pocit, že toho záchoda sa chytá každý, lepšie bolo pre Vávru to tam nedať
      č.74: keby to bolo reálnejšie tak nahý sprinter a naložený sprinter predsa nepobeží takú istú vzialenosť, keď už chceš zájsť do reality
      č.77: tak to máš asi patch ako jediný priamo od bethesdy *1*
  • 70% kritiky je ZNAČNĚ přehnané. Buď proto, že odstranění všech výtek by znamenalo, že náklady na vývoj budou 10x vyšší (minimálně) nebo prostě proto, že je to hra! Není to zkrátka simulátor reality.
  • č.80:jenže realný člověk taky neunese 400 kilo a ještě nebude běhat že?
    č.81.nikdy jsi neslyšel o Islandu a Sahaře co?
    č.96:to není až tak pravdu kůn nekdy i uteče.
    č.113:jo takhle nějak funguje assassins creed ale nepřijde mi že by to někomu vadilo co?
    č.116:zabugovanou arenu?LOL.Arena vyšla před 18 lety.víš co to je 18 let?Mohl by jsi být rád že tehdy něco takového vyšlo.
  • Necetl jsem cele, ale dost pocatecnich vytek vzniklo pravdepodobne kvuli neschopnosti mezi displejem a zidli (alespon to plati pro PC verzi, konzolovou verzi jsem nezkousel). Par veci jsou vylozene blbosti a s tim zbytkem vicemene souhlasim.
    Skyrim ma spoustu drobnych chyb a nedokonalosti, ale celkovy dojem z nej jako celku je vyborny.
    S ovladanim kupodivu take problem nemam (to me puvodne od hry odrazovalo). Ze zacatku me stval inventar, ale co jsem trochu zbohatnul a nesbiral kazdou blbost, je to bez problemu. Hlavne diky klavesovym zkratkam pro rychlou volbu (1-8).
    Kazdopadne pokud se DV podobnych chybicek v jeho hre vyvaruje, mohla by to byt pecka. Tedy pokud ta hra k tomu bude i zajimava a zabavna.
    P.S.: nevite nekdo jak zaridit, aby kun zaradil zpatecku?
    • Cahir
      Zatím nijak.
  • rhomola
    Dotázek ohledně funkčnosti češtiny. Zkusil sem včera přepnout do angličtiny, stáhlo se mi 1.6GB a v pohodě. Pak sem vypnul a přepnul zpátky na češtinu a zase se mi stáhlo 1.6GB (?) a od tý doby mám v některejch názvech sem tam - zdaleka né nějak moc, ale občas na to narazím - místo českejch diaKritickejch písmenek čtverečky a různý paznaky. Stalo se to taky někomu už? Předpokládám, že by mohlo jít o patchem opravené věci, které český překlad nereflektuje. Jestlipak comgaďáci zareagují a budou taky opravovat? Stejně tam maj ještě nějaký restíky *3*
    • rhomola
      Sám si fundovaně odpovím *3*
      post z oficiálního féra Cenegy:
      Re: THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM
      od Cobra » prosinec 5, 2011, 10:20 am

Omlouváme se za to zpoždění českého patche, Bethesda bohužel provedla v rámci patche 1.2 nějaké úpravy fontů a bylo tedy třeba českou verzi opravit. Od páteční noci by měl být český patch dostupný.

papemajasa: Za tohle opravdu z části můžeme my - bohužel nedokážeme tak rozsáhlý překlad opravit a otestovat za pár hodin.CENEGA technická podpora (JK)
    • Vydavatelem neni Comgrad ale Cenega, takze bych z jejich strany nejakou prehnanou aktivitu necekal ani omylem.
      • rhomola
        Ale překlad je zcela dílem Comgadu a navíc, pokud si, jak to tak zatím vypadá, nekoupím přes Steam ani žádné DLC, bude mi je chtít prodat asi Cenega zase jako nějakou souhrnou krabici. A to by se teda měli sakra snažit udržet to v nějaký hratelný podobě. Dyť za ten překlad dali 1.2 milonu, tak snad tem nějakej zájem je, ne?
        • No preklad jo, co Cenega Comgradu dala, to jim prelozili. Vsechno dalsi akce proste musi iniciovat Cenega a pokud vis jak to treba bylo s DLCckama k Falloutu ...
          • rhomola
            No jestli to je takhle, tak to ale neni dle mého moc správně. Vyrobit a dodat masivní překlad (podotýkám rovnou s drobnýma chybičkama v dvojitém pojmenování stejných věcí) je reference a čest a zodpovědnost. Dá se též předpokládat oboustranný zájem na překladu případných datadisků a DLC, takže myslím, že hrát to na alibi, je nepřípustné. Navíc si myslím, že nemáš pravdu. Věřím, že kompetentní lidé z obou společností to aktivně řeší. Viz fórum Cenegy.
  • Vetsinu nedodelku jako je mapa a invetar vzdy u teto serie vyresili nakonec fanousci pomoci ruznych modu do hry
    • No napriek tomu hra dostane všade 10/10 alebo obdobne. To je tak, ako keď boli u mňa obkladať kachličky, zaplatil som plnú sumu a nakoniec som musel po nich polovicu práce sám opravovať.
    • Jasně, ale v první řadě by hlavně neměli muset.
  • Popravdě mě se žádnej bug ještě nestal. Krom toho, že postava seděla na židli jen půl prdelí xD . jo vlastně mi ještě jednou vyletěl kůň na strom neznámo proč :)
    • to nebyl kun ale HELI v Battlefieldu III, hahahahahaha
  • Jak ubohé reagovat na 5 let starý článek a stále nic nevědět. *1*
    • Bethesda Skyrim... děs běs...
      Skyrim with mods by players... best game ever...
  • 1500

it's over 1500 !

IT IS OVER FRIKKIN' 1500 !!!
  • ten clovek co tu prirovnal Vavru k Klausovi herniho prumyslu to trefil vazne dokonale :))
    • Přesně tak, stejně jako Dan má i Vašík ve všem pravdu. Od globálního oteplování počínaje a homosexualismem konče. Jsou to oba pravdomluvní borci a nelze se divit, že levičácká svoloč je nenávidí.
      • Nevím nic o tom, že by levičáci neměli rádi Vávru nebo naopak, ale když už o tom mluvíš, tak hlavně že Klaus k levičácké svoloči patřil. Nebo si myslíš že by do prognostického ústavu vzali někoho neprověřeného?
      • Ale globální oteplování Klaus nikdy nevyvracel. On jen řekl, že je z ekonomického hlediska nebezpečné a absurdní se vůbec snažit něco změnit.. A ještě absurdnější je, že si někdo může myslet, že za to může člověk. Jsou to zřejmě ti samí lidé, co si myslí, že se atomovkou dokáže narušit dráha obrovskýho meteoritu. (přirovnání pro méně chápavé) To, že se planeta otepluje (ne zásadně) je z toho důvodu, že je to přirozený proces v jejím vývoji. Nejděsivější na tom všem je, že když přijde někdo s odlišným názorem, tak to všechny hned pobuřuje, ať jde o globální oteplování nebo o Skyrim. Kamarád Skyrim má na Xbox. Já ho hrál na PC. Jakkoli může být Skyrim zábavný, má příšerný inventář, mapu a NPC. Vávra akorát řekl svůj názor nahlas a rázně, a to hlavně proto, jelikož si nikdo z vás FANATIKŮ nepřizná, že to má vady..ne BUGY, ale vady v herním systému - koridorovka, mapa, inventář, NPC.
        • A najhorsie natom je, ze na tych hlupych neinformovanych zmanipulovanych ludi (teda na nas) si ti vyjebanci prilepsuju do svojho vrecka !!! *16*
    • Este aby tak Dan zacal Krast tuzky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit