Přejít na výpis diskuzí
Abernathy: „Průmysl ignoruje ženskou část publika“
27.3.2013 | Aleš Smutný
171 příspěvků
-
plno? urcite jich tam neni ani tech 30% *1*
-
Však pro ženy se tvoří plno herního obsahu herní trh totiž nejsou jen AA hry ale i FB hry a mobilní beztak 90% z těch 30% žen co hraje hry hraje FARMVILE , The sims a podobné!!! Jako střílečky to pro ženy moc není pár jich je hrát bude ale ty si je zahrajiou ikdyž tam žádná ženská postava nebude *3*
-
Mě spíš zajímá, kolik jsi jich z těch 26ti obtáhnul.
-
Presne tak. Prijde mi, ze ti, jenz stoji za statistikou uvazuji stylem "Zmenime Marka Fenixe na Marenu Fenixovou a najednou to budou hrat vsichni vcetne babicek, to ze tam litaji nohy hlavy ruce uz je jedno, proste je to hra pro zeny"...
-
No já furt čekám až těch 50% žen co hrajou hry začnou taky být aktivní součástí komunity. Je logické že při rovnováze v pohlaví se tato promítne do všech aspektů spojených s daným subjektem. A přece komunitám a pro-gamingu dominují muži. Neuvěřitelné. Asi za tím bude nějaké patriarchální spiknutí.
-
Zase s tou dementní statistikou od ESA. Bych měl máti říct že je hardcore gamer, nedávno jsem ji zahlédl hrát na mobilu tetris.
-
Je fakt, že kde je možnost (třeba v těch rpg), hraju jako holka radši za ženskou postavu. Ale když je hra zaměřená na příběh konkrétní postavy, je mi celkem jedno, jestli je to ženská nebo chlap, pokud je jinak hra dobrá. V herním průmyslu se sice nijak zvlášť neorientuju (a v evropských průzkumech už vůbec ne), ale mám pocit, že hlavní problém současných her je v něčem trochu jiném, než v nedostatku ženských postav...
-
Takže je lepší se zaměřit na 30% než na 70%? Tam píšou že jsou to ženy(tedy bez věkového omezení), takže těch zbylých 70% musejí být muži, proto si nemyslim že by se to mohlo vyplatit.
-
Je to fakt. Nedávno nám dělali zateplení na baráku, stavělo se lešení a tak. Za celou dobu jsem mezi pracovníky neviděl jedinou ženskou. Brusel by s tím měl něco udělat !!!
-
Ve Wowku se dá hrát i za krávu *4*
-
Mi neříkejte, že by se po takové potenciální díře na trhu nikdo hned nevrhl, kdyby se mu to vyplatilo. Ještě bych rád aby se odlišovala hra pro ženy a hra s hlavní postavou, která je žena. Nemyslím, že by to šlo uplně ruku v ruce.
-
tak jak někdo zmínil, rpg titulů s vlastní tvorbou postavy je milion, nemluvě o mmo. druhak nemyslím si, že každá žena chce hrát vyloženě za ženskou postavu. genderový problém bude asi tkvět někde jinde.
-
HOlky by stejne moc nebavilo hrat za sniperky někde v Afghanistanu
-
Máš něco proti penisům ?
-
V Mass Efectu šlo hrát za ženu. V Kotoru taky, chce to jenom hledat. Ale chápu, že poměr hlavních hrdinek v akčních střílečkách vůbec neodpovídá realitě. Vždyť se podívejte na speciální jednotky, kolik je tam žen nebo třeba sniperek. Všude je jich plno.
-
nejste normalni...kterej chlap ma koukat na nasrrate buznicky. Poradny holky od rany to chce (stara bujna Lara, Heavy Metall FAKK2, Kate Archer... vzdyt je rozkosny za ne hrat a divat sr na ne)
-
A jeste doplneni všimni si, že se spousta her nevyplatí uz ted a co teprve několik aaa her pro ženy. kromě zlaté the sims 3 vyjímky
-
SIMS hrajou i chlapi a to v dost velkém počtu.
-
Ale Lukáš říká, že nemáš usuzovat z vlastní zkušenosti, to je totiž špatně! Musíš přijmout jeho názor založený na statistice, která tvrdí, že dospělé ženy kupují hry více než děti. To je totiž jediná správná hypotéza.
-
Prave ze měl dokonce chodim i do třidy s 26 holkama a skutečne jsem si dokazal všimnout, jak holka travi svuj volný čas