Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kein
    Pokud má nějaký pán od her pocit, že schází hry pro ženy ať sestaví tým a hru, která bude vyhovovat takovému požadavku, vytvoří. Pokud bude mít úspěch jistě na to zareaguje i konkurence. Problem solved.
  • Na tobě jde krásně vidět, že jsi ženskou nikdy neměl..:-D
  • Menttor
    x
  • keigi
    Proč mají na podobné otázky vždy ty "nejrelevantnější" odpovědi ti s penisy? :)

... ale asi nebude náhoda, že třeba jednou z nejoblíbenějších rpg na konzolích u holek a žen byla FFX-2...
  • no, nastal cas aby Europska unia vydala nariadenie, ze urcite percento hier musi byt pre zeny...
  • člověk by to neřek ale např. já mám kámošku co hraje hry jako Dead Space,Portal,Saints row atp...a navíc se zdá že na kvalitu her dbá mnohem víc než většina lidí co znám,kteří prosedí téměř celej den u CoD (nic proti CoD,já si to taky čas od času zahraju).Podle mě by se hry podle žen trochu orientovat mohly,pokud se nebudou dělat hlavně hry pro 8-leté holčiny a začnou se dělat hry jako v článku zmíněná Lara,Remember Me nebo Mirrors Edge.Alespoň by byl zašlý stereotyp trochu rozpohybovaný trochu větší rozmanitostí...
  • Má hrát RPG a udělat si postavu jakou chce *5* mě taky nebaví hrát za frikulína ale brečet kvuli tomu nebudu
  • Vždyť to je něco úplně jiného *7*. Holčičích a facebookových casual her jako je Sims apod. je spousta, článek je spíš o "AAA" příběhových hrách s hlavním charakterem, se kterým se má hráč "ztotožnit".
  • Fallon
    Takže si to spočítajme 30% žien + 18% deciek = 48% celkovej populácie. To by ma teda zaujímalo z čoho pozostáva tých zvyšných 52%, asi z mimozemšťanov a mačiek. Alebo aspoň to my vyplýva z tohoto článku.

Ku všetkému dovolím sa spýtať čo Popcap a Entertainment Software Association klasifikujú ako hráčku. Pretože je poznám kopec dievčat čo hrajú bl*iny na facebooku alebo Angry birds/Temple run ale za "hráčky" ich možno považovať len ťažko. Aj na tejto stránke vidím ,že v tých najplodneších diskusiách tu nie je pomer žien vyšší ako 1:4. Takže v tomto smere ide o trochu šalátový argument.

Navyše 30% stále nie je väčšina a s ohľadom nato myslím ,že ženy dostavajú v priemysle viac než dosť priestoru. Budiž pár príkladov: Heavenly Sword, Heavy Rain, Beyond Two Souls, Kingdom hearts: Birth by sleep, Wet, Tomb raider, Metroid séria, Assassin's Creed III: Liberation, Mirrors Edge a takto by sa dalo pokračovať ešte veľmi dlho.

Viac by rozhodne neuškodilo ale to neznamená ,že je ich nevyhnutne málo.
  • Jak nevyplatilo? Mas pocit ze napriklad takova serie The Sims se EA nevyplatila?
  • Jsem pevně presveccen, že by se to hernimu prumyslu nevyplatilo, jako nic porti zenam, ale vim, že mají zajem hlavne o vztahy a drby mozna nejaky serial a tim to vetsinou hasne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit