Alan Wake II – recenze skvělé hry pro divné lidi
-
Dohráno a je to pecka. Hra roku! (22,5 hodiny)
-
Jednoznačně 10/10. nechápu zdejší hodnocení. Céčko RoboCop dostane 9/10 a Alan Wake 2 také?!
Jak už tu dole někdo psal, je to umělecké dílo. Perfektně zvládnutá atmosféra, neskutečná hra se světlem a stíny, grafické efekty, super hratelnost, naprosto luxusní ozvučení. A parádní příběh!
Vážně nechápu proč 9 bodů, když ta hra nemá konkurenci. Za mě HRA ROKU!!! (jsem na začátku)
-
já jsem teď v tunelech metra a mě to extrémně nebaví. Trpím. To, co píšeš, to tam vidím a užívám si to, ale místy je to fakt extrémně nudné s naprosto mizerným level-desingem a mapou na h.... Za Sagu to bylo docela fajn, za Alana je to nuda ve tmě.
-
Za mě osobně je tohle na půl hra a na půl umělecké dílo odkazující jak samo na sebe - brilantně si hraje s herníma pasážema a prolínáním hraného filmu (míchání realit ve hře), tak na jiné viz například grafity "Find Alice" - Cesta trochu temnější králičí norou...
Geniální hra. 10/10
-
Je teď ve všech recenzích. A je to změna k lepšímu.
-
No nic, uz hram ten remaster a je to celkom dobre
-
Tak hlavně že je v recenzi zmíněná hudba, Dworkin může být v pohodě a nemusí si brát prášky na uklidnění.
-
Ještě Midnight Suns bylo dobré. Akurát to vyšlo tak před 11 měsíci.
-
ono celkovo tie superhrdinske hry su dost o nicom, myslim, ze posledny dobry bol Arkham city, a este tak posledny spiderman
-
Ty tipy k FSR jsou dobrá věc pro některé lidi.
A jinak máš pravdu. Spousta lidí si neuvědomuje, že pár let zpátky spousta lidí považovala za standart FullHD, zatímco teď lidi chcou 4K, což je 8x více pixelů. A pak se můžou divit, že to grafiky nezvládají.
-
na konzoli při náročných scénách mi to připadá, že to dropuje z 30 na 20FPS, za mě nejhorší quality mode za poslední roky. Hra má navíc úplně rozbitý stíny, všechen výkon konzole šel do nasvícení.
-
Já u jedničky tak nějak čekal, kdy mě teda omrzí ten simplistickej gameplay, protože co si budem, nic složitýho to není, ale pořád se to nějak nedělo a najednou jsem končil druhý DLC a bylo po všem.
Přišlo mi, že tam bylo dost věcí, které občas ten stereotyp narušily - občas použít světlici nebo flashbang, občas signální pistoli, a nějak mě to nikdy nepřestalo bavit.
V DLC pak přišli s dostatkem nových nápadů - hrozně se mi líbilo hlavně "spawnování" věcí a efektů, když osvítíš jejich textovou reprezentaci, takže mě to opět těch pár dalších hodin neomrzelo.
-
Tady máš kratší shrnutí:
https://www.youtube.com/watch?v=vzy6jR7V7m4
Tady máš delší shrnutí:
https://www.youtube.com/watch?v=uzocqRZzyoI
Určo bych ale AW1 doporučil aspoň zkusit, díky remasteru to i na konzolích vypadá pořád docela hezky a mě osobně ten gameplay bavil i letos.
-
Čekal jsem na výraznější slevu. Ale souhlasím. Je to strašný průměr. Pribeh, postavy, souboják a celkově obsah. Škoda, mohlo to mít potencial jako nová série po Batmanovi
-
DLSS na 1080p mi nedava zmysel.
-
Nechapem, ako si mohol vyhodit peniaze za taku sprostost. Este tak v GP, nepoviem, ale G.K. je slaboducha hra..
-
Uz len povodny Half Life mal atmosferu poriadne hustu
-
Control som presiel, to bola celkom fajn hra. (az na tie pasaze v tej dimenzii)
-
Ak som nehral AW1, ale Control som presiel, bude mi dej nejako unikat?
-
Aaa Pán kouka na DF :)