Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Nechová? Kupování exkluzivity je přesně to, jak se chová monopol. Zabraňuje konkurenci, aby dané hry nabídla a hráči nemají jinou možnost než jít k Epicu, pokud danou hru chtějí. To, že jim to krapet nefunguje je věc druhá.A co má společné Engine a nefunkční shop? To už je naprosto mimo. Já hrál hry na Unreal Enginu dříve než Tedvík vůbec tušíl, že si vytvoří svůj vlastní Trucobchod.

P.S: Přímo jeden z hlavních důvodů vzniku monopolu je tzv. • exkluzivní licence nebo frančíza. Takže Akatoshu, chápu, že se tu snažíš Epic obhajovat do posledního Tedíka, ale ten ti nepošle slevový kupón na nákup. A je to taky jediný shop, co dokázal při růstu aktivních účtů snížit podíl prodeje her 3. stran....To je majstrštyk na entou.

• Epic se rozhodně nechová monopolisticky. Epic se chová jako klasická firma, která chce uspět tam, kde vládne jedna firma, čili musí být agresivní a nabídnout něco, co konkurence nemá a to např. exkluzívní hry, lepší cenu apod.

Navíc většina her stejně jede na Unreal Enginu, takže nějaké bojkotovaní Epicu je od Vás stejně úsměvně pokrytecké.

• s hrama je to stejné jako se streamováním filmů. Existuje několik různých konkurenčních platforem a je víc než otravné, že člověk si musí platit subskripci na několik z nich, pokud chce sledovat to co ho zajímá, popř si koupit hry na různých webech a přes různé klienty. Zlaté byly časy kdy si člověk koupil vlastní fyzickou kopii filmu/hry a tu pak VLASTNIL. Dnes se Netflix nebo Steam rozhodne najednou stáhnout  film nebo hru z nabídky a smůla

Own your own media

• Veskoslav

Plynulost? Stabilita? To, že nabíhá snad týden? Chápu, že ty si nejspíš uživatel, co nikdy nepoužil něco jako fóra, Steams Worshop atd.....

• Veskoslav

Zase další, co nechápe význam slova MONOPOL...Nejsme nijak omezeni Steamem. Naopak. Většina vývojářů si může zvolit, kde to vydá (GoG, Epic, Steam).  Naopak monopolisticky se chová Epic, kdy nutí zákazníky nakupovat hry na jeho shopu, protože je nikde jinde neseženete nebo naopak přelepuje krabičky týden před vydáním viz poslední Metro. Nebo nejlepší příklad Phoenix Point, kdy to rovnou změnili už v rámci KC kampaně.

• Však to je dobře, proto to pak může mít takovou grafiku, jakou má a že je to velká pecka, víc takových her.

• Problém je, že si ho na slabších grafikách ani nezahrajete. 

• koukám, že z PCkářů se stali konzolisti. 

Nebyl kdysi argument PCMR, že PC je otevřená platforma, proto je nejlepší. Teď jste odkázani na monopol Steamu až tak, že ingoruje kvůli tomu jednu z nejlepších her loňského roku. Gratuluji.

• frank.horigan

Ano ta absence fyzické kopie na konzolích je podle mě mnohem horší fail než celý Epic only.

Konzoláci jsou na tohle opravdu zvyklí a hru by si tam koupilo mnohem víc lidí na médiu

• frank.horigan

Je jasné že Epic only hra byla financována Epicem. Mnohem větší hrachy se stejně točí v konzolích

• frank.horigan

Na Steamu to nebude nikdy, tak čekej

• frank.horigan

To už náš dnes problém. To si to raději někde “sežeň”, vypal to na 15DVD (vyjdou asi na tolik co hradamotná), kup si krabičku a cover si vytiskni a vystřihni.

Pak se nemusíš trápit s tím hrozným Epicem

• frank.horigan

Já třeba nedávno hrál Steam DX11 verzi  Quantum Break a vřele doporučuju. Byl to černý kůň roku.

Žádná přelomovka, ale naprosto v klidu jednohubka a parádní akcí.

V době vydání nepoužitelná hra. A tak si ji i všichni bohužel pamatují

• frank.horigan

Pokud se neoletu, Payne nemá s Remedy nic společného.

Už trojku dělal někdo úplně jiný

• frank.horigan

Cajk konečně první člověk co s tím naprosto nebojuje… tleskám

• zx_spektrum

Ano, můžu, ale nechci. Gratuluji k pochopení toho co jsem psal. Za imaginární vlastnictví hry na pochybných digitálních službách typu Epic nehodlám platit plnou cenu. A jako tzv. patient gamer mi vůbec nevadí si počkat, fronta her je dlouhá a času stejně málo...

• frank.horigan

Já chlapi nějak nepochopil co tam má fungovat nebo nefungovat ???

Mám hru ba Epic, koupím ji nainstaluju s tím s tím klientem končím, neřeším nevidím nepoužívám ho, Mám jednu ikonu v systrayi navíc. To vše

Co tu furt řešíme? Je to jakési gui pro nákup a instalaci, víc tam nemusíte páchnout

• frank.horigan

Protože hry zdarma a protože AlanWake?

To nekonečné brblání “chci mít všechno na Steam” už mě ubíjí. To jak kdybych se díval jen ba Netflixvše co je jinde jako by neexistovalo

• zx_spektrum

No jo, asijskej troll. Preferuji fyzické kopie. No jo, šok!

• Derp_1337

Tam nejde jen o ty fyzické kopie, ale o to, že to vůbec nekoupíš v kamenných obchodech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit