-
Pravda to samozřejmě je hra vyšla a hráči mají možnost si ji zakoupit za plnou cenu s tím, že se hra bude postupně rozvíjet až do finální podoby, kdy si ji už nebudou muset znovu zakoupit a budou mít tak s beta verze plnou hru. Proto jsem uvedl, že se hra rozvijí, přesnějí rozvijí se přímo za chodu a hráči mají možnost v beta foru cokoliv ovlivnit. Hru mám a tedy vím, že se dá naplno létat stejně jak tomu je u FC2 bez nějakých výrazných omezeních pro hráče. V nynější podobě se pracuje na oblasti Nevada a vylepšení kompatibility pro více jádrové cpu a gpu. :)
-
Atom: no taky jsem snad jasně napsal Mafia 1 ne? Nechápu proč sem pleteš druhý díl ten je úplně jiný. I označování simulace je pouze subjektivní záleží na každém jak tu hru bere.
-
spis si vykladate slovo "simulator" dost po svem. resp. vy povazujete slovo "simulator" automaticky za dvouslovne spojeni "realny simulator" nebo rovnou "hardcore simulator" . To ale v recenzi nikdo netvrdi *3*
-
a sakra :/
-
ano tak vsichni piloti musi napsat, ze tato hra neni simulator jaky si oni predstavuji ze by mel byt podle nich. Ja bych misto jedne vety napsane milionem klasickych hnidopichu, kteri uznavaji hardcore simulator only radsi slysel, jak se tohle hraje a jestli je ten jednodussi model ke skode, nebo se to i tak hraje dobre jako "arkada" a na pobaveni pro rekreacni hrace to bude ok. Ne kazdy potrebuje pred startem mackat 100 ruznych knofliku aby se vubec odlepil od zeme. A ze mi milion lidi rekne, ze v tehle hre to neni, tak jsem sice rad, ale preci jen to staci rict jednou a nemusite si vsichni honit ego na autorovi recenze. Takze ode me mate palce dolu za totalne nekonstruktivni prispevky. Bezte si honit paky na svoje hardcore fora, pokud nemate nic jineho co byste napsali. *9*
-
To že auta jezdila pomalu a v zatáčkách byla nestabilní bych hned za simulaci nebral . Zvlášt´ne po tom klouzání v mafii 2 ;/
-
Pochopil jsem , že dynamická kampaň se nekoná :( .. tak ted´recenzi od nějakého toho létajícího maniaka ;)
-
nevim .. ono definice pojumu Simulace ti moc prostoru nedavak subjektivnosti :) ok tak dalo by se to oznacit za spatnou (nepovedenou) simulaci .. pak to simulace je ..
-
No rozhodně se k té simulaci dost blížila. Že z toho vůbec děláte takovou vědu to se slovo "simulace" stalo zakázané? Stačí aby ho někdo použil v recenzi a vy ho div neukamenujete. Pro každého člověka znamená simulace něco jiného a vše záleží pouze na subjektivním dojmu nic víc.
-
Nedá mi to a musim si rejpnout: Pokud jsem strkal hlavu z okýnka vrtulníku, můžu posuzovat i věrnost simulace pilotáže *1* Pan V. celou recenzi špatně postavil, slovo "simulator" se mělo objevit maximálně jako označení toho, co tato hra není. Mam nalétaný stovky hodin v DCS:Ka-50, dokonce i 12 h v reálu na R-22 takže mužu posuzovat co je sim a co arkáda. Jinak nic proti arkádám nemám *4*
-
no rict o mafii ze mela jizny model na urovni simulace je asi stejne jako rict to o tehle hre po strance letoveho modelu :) samozrejme autor clanku muze vedet co simulace znamena akorat nemusi mit schopnost ji rozpoznat :)
-
Vzhledem k tomu že autor článku je tvůrce Mafia 1 která po stránce aut byla simulátor tak určitě ví co to slovo znamená.
-
ano Black Shark je zatim to nej co se na PC da pilotovat, evidentne recenzentovi simulatory nic nerikaji, ale proto bych air assault nezatracoval. Black Shark litam hodne casto a i presto si myslim ze tohle neni vubec spatny, dobra oddychovka s peknou grafikou. Spis strielcka, rozhodne ne simulator.
-
Tak treba proto, ze vrtulnik nestartuje po otoceni klicku jako auto, letovy model je od pohledu arkadovy (vrtulnik se chova moc jako hracka, reaguje okamzite, jakoby nevazil vic nez maly model), vystrileni pulky pozemnich vojsk pri jednom naletu a navic z toho jeste bez ujmy vyvaznout taky nepusobi zrovna verne. Nehlede na to, ze vrtulnik malokdy dela takove nalety, vetsinou ostreluje pekne z dalky v hover modu (docela se divim, ze je zde pritomny). To, ze muze byt hra i eventulne slozita z ni jeste nedela simulator :)
Mrkni na nejaky videa z jiz 1000x zminovaneho DCS Black Shark a pochopis :) -
Melo by to tak byt, mam na to paky. Potvrdil bych to ale pouze v pripade, ze bych tu 37-ku vazne vystrachal.
-
No, nejlepší by bylo ozkoušet demo. Osobně je mi futrál, jestli je to arkáda, jen ať se to dobře hraje. Kdysi jsem vrtulníkové simy hrával, poslední dobrá co si vybavuju byl Gunship někdy z roku 2000. Ultrahardcore úchylárny (a bohužel pro mne frustrující a nudné) stylu Black Shark mě jaksi nebraly. Možná to je tím, že už nemám času co kdysi a raději si dám HawX než Lock On.
-
Pánové.... mno, kdybych napsal, co mám v hlavě po přečtení této recenze, tak mám ban a to nechci. Snad jen: DCS-UVP.CZ - to je simulátor, tato fraška je směšná parodie. Pánové, psát, že tvůrci WOPu jsou machři přes simulátory - to dokazuje, že u vás je braný jako simulátor cokoliv a to je trochu tragédie....
-
to fakt ? googlim to a neviem to vygooglit, asi mas papierovy original *1*
-
Především vrtulníků.
-
Tohle není čistokrevný vrtulník. Protože jeho nosné plochy jsou tvořeny kombinací rotoru a křídel, řadí se spíše ke konvertoplánům. Ano, je to možná detail. Problém rychlosti u vrtulníků není v pohonných jednotkách, ale v samotném rotoru, který má svá rychlostní omezení. Jinými slovy, motory mají přebytek výkonu, takže žádné trysky nejsou potřeba, jen už to prostě rychleji nejde.