Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Score cislo 37, strana 24 a 25.

Neni zac. ;D
  • to mi pripomina ze som niekde kedysi cital rozhovor so skutocnym pilotom mi-24 ktory hraval aj hind simulator a on sam v tom rozhovore tvrdil ze ho nehra na najvyssej urovni simulacie, ale na strednej, lebo ze je uplne ine lietat ked v tom sedis a citis aj ostatnymi zmyslami ako stroj reaguje... skusim to niekde vyrabat *7*
  • Koukam, ze nam to slovo "simulator" nejak zdevalvovalo, nebo co. Za chvili i kdejaka 2d-flashka bude oznacena jako simulator. Autore, skus si BlackShark (v realistickem modu, pochopitelne), pak mozna zmenist stupnici...
  • I ovladani helikoptery v ARMA II je vetsi simulator nez todle :) a to uz je co rict..
  • I ovladani helikoptery v ARMA II je etsi simulator nez todle :) a to uz je co rict..
  • Pilot čoho, ak smieme vedieť.
  • Není přímo pravda. Vyšla jen betaverze a kdo si hru předplatil, ten si ji má možnost vyzkoušet a také ke hře dostane zadarmo mapu Nevady
  • Právě pro tebe je tady DCS:Black shark
  • Je tak pro upřesnění DCS: A-10C Warthog vyšel před dvěma měsíci v momentální době se rozvijí, až do plné formy která by měla nastat začátkem příštího roku. *3*
  • Diky obema, prave "neco mezi" by melo byt to prave orechove, alespon z meho pohledu. Nechci arkadovou strilecku maskovanou za sim, ani skutecny simulator, jako treba prave ten Hind. Tam uz bylo prvnim varovanim jen otevreni krabice, v te dobe mely jeste realisticke pocitacove hry manual tlousky knihy. :)
  • Jak jsem psal, nejsem hráč hardcore simulátorů a je mě potřeba brát trochu s rezervou :) S Hindem jsem měl, pokud si pamatuju, dost velké problémy vůbec se odlepit od země, takže ti, kteří čekají něco podobného můžou být lehce zklamáni, ale jinak bych si rozhodně netroufnul Apache označit jako arkádu. Vzhledem k tomu, že jen asi opravdu málo lidí může posoudit, jak moc je ovládání Apache podobné chování skutečného vrtulníku, je tahle debata trochu zbytečná :)
  • Aha, toho jsem si nevsiml. NM :)
  • V čem to podle Vás simulátor není?
  • On spis myslel tu prvni vetu "Sam moc zasadovy nejsem...".
  • zásadovÍ lidé, stejně jako mladÍ lidé..
  • neni to hardcore, ale neni to ani hawX, je to nekde mezi
  • Tak jak? Nekdo rika ze to docela sim, dalsi ze ne, kdyz to vyslo i nakonzole... a v debate se vytahuje i DCS: Black Shark, coz je pri slovech o konzoli a arkade taky nepatricnost.

Jak to vypada pri srovnani s Commanche? Ten jsem hral moc rad, podobne jako dalsi "neni to sim" hry od Novalogic, v cele s F22 Raptor.
  • S panem Vavrou normalne souhlasim, ale zde se musim pridat k vetsinovemu nazoru, ze v tomto pripade se o simulator opravdu nejedna. Pod tim si predstavim MFSX, IL-2 (alespoň co se letoveho modelu tyce) nebo jiz zminovane DCS (mimochodem, pripravuji simulator na A-10C Warthog - http://www.youtube.com/watch?v=aSIGzDMJ-ik <= doporucuji i panu Vavrovi).
    Mnohem vic se mi libila recenze v poslednim dilu Replay (http://www.re-play.cz/2010/12/03/re-play-66-apache-the-fight-hry-pod-stromecek/)
  • You made my day *2*
  • A toto? http://www.aviastar.org/helicopters_eng/lok_compaud.php

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit