Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kronossi, jako pilot Tě ujišťuji, že ani ten nejrychlejší vrtulník na světě nikdy nebyl poháněn přímo tahem motorů, nedejbože nějakými tryskami.
  • Pete.palis
    pokud existuje člověk co tvrdí, že hraje doma opravdový simulator, tak by to měl být například tento *1*

http://www.youtube.com/watch?v=eW_7vUtkkwU&feature=related
  • Ivan: mě šlo jen o ten vrtulník ne o to co se tam dělo.
  • ...zásadovÝ...
  • V zásadě mi nevadí, když se ve verdiktu objeví spojení "v zásadě", které se v zásadě ve verdiktech příliš neobjevuje, ale v poslední době jsem si všiml, že pan autor spojení "v zásadě" používá v zásadě velmi často, v zásadě v podcatu. Není to nic zásadního, jen v zásadě poněkud zbytečné nadužvání těchto slov. Sám moc zásadoví nejsem, ale v zásadě mi zásadoví lidé nevadí *1*
  • No, Medicopter nemá s reálnými výkony a řízením vrtulníku moc psolečného, to je dost sci-fi
  • medicopter tam mal asi aj Nitro *2*
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Helicopter
  • Ty velký tlustý trubky jsou výfuky. Jediné využití trysek u vrtulníků, o kterém vím, je to, že zadní vyrovnávací rotor může být nahrazen právě tryskou, do které jdou výfukové plyny z motoru/ů.
  • Tak to je tento vrtulník asi trochu jiný než ostatní. Co si pamatuju tak to bylo hezky ukázaný třeba v seriálu Medicopter 117 a neříkej mi že ty veliký tlustý trubky jsou výfuky.
  • Ne, nemají trysky. Mají jen výfuky *4*
  • Vtipný.
  • Ale maji trysky pochybuji že zrovna tenhle vrtulník je jiný než všechny ostatní.
  • Promiň, ale to je blbost. Ony dva turbohřídelové motory právě pohánějí rotor, nejsou opatřeny nějakými tryskami nebo něčím takovým.
  • Jo, a kdyz chce letet bokem, tak otoci cely turbohridelovy motor *3*
  • fakt? tak to jsi asi hrál jinou hru.
  • Autor má v recenzi trochu chybu vrtulník je sice také hnán dopředu hlavním rotorem ale hlavní co ho tlačí dopředu jsou dva turbohřídelové motory. Bez nich by nedosáhl vysokých rychlostí.
  • Hm jaké je tam zlovolné drm?
  • jo jo presne tak,haha je videt ze nam panacek konzolovati, realna simulace vypada hodne jinak a wing of prey k ni ma take na mile daleko, kdyby se o to trochu vic zajimal tak by to vedel.
  • Mno akorát mě napadlo totéž, když psal o hardcore hráčích a posléze o obtížné realistické simulaci:)...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit