Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja mam s celeho tiscali dojem, že chcu byť velmi kriticky ku všetkemu, aby vyhoveli niektorym harantom čo sa sem chodia ventilovať, s poslednych recenzii citim iba nechuť...nepieš, nekouriš, nejiš maso, bavi ťe vubec š*kat ?? Tak to nehrajte ked vas to nebavi, je aj iny spôsob, ako zarabať peniaze... Šťastne a vesele...
  • Tiez dost dobre nechapem v com bol nehratelny. Ja som v nom nahral 212 hodin a na par questov, ktore nesli splnit, lebo sa nejak posrali, som stym ziadny problem nemal.
  • Prehravac na Games mi bezi plus minus rovnako, ako ten na youtube, myslim,ze nejaky cas dozadu to nacitavalo video hrozne pomaly, vyuzival tak 10% rychlosti mojho pripojenia a tak som to musel pauzovat a pockat kym sa predcita, ale to uz sa teraz tiez nedeje, vytazenie siete je tak akurat, aby sa to nepauzovalo.
  • prudislav
    pokud já vim tak do ameriky odjel eziovo syn a taky syn lukrecie Borgia
  • Amylee.Anderson
    To by si to sem nepsal -_-''
  • Jak se dostali do Ameriky? Žeby lodí, stejně jako všichni ostatní?

Ano... potápění čaje v Bostonu. Však je to jedna z nejdůležitějších událostí, kdy se místní obyvatelstvo vzepřelo proti čím dál neúnosnějším daním. Tato část hry tam musela být.
  • Taky s tím nemám problémy. Teda kromě toho úvodního načítání na začátku, to dřív nebylo, ale hádám, že se to zavedlo právě kvůli problémům, co s tím měli ostatní.
  • já AC neresim od prvniho dilu
  • Veskoslav
    Akorát, že Assasini nebyli chodící sekáček na maso, ale fanatická sekta, o teré veděl málokdo.
  • Veskoslav
    Myslel jsem, že z toho, co jsem tu už napsal ti došlo, že hru mám zakoupenou;)
  • Trochu jiný pohled. http://tinyurl.com/ctdkj42
  • Oukej máš svúj názor, ale absolutně nesouhlasím- v první řadě bych opravdu netvrdil, že je multiplayer v assassins creed okrajové téma, když u něj člověk stráví třeba desetinásobek plné herní doby celé hry jednoho hráče. Navíc je i opravdu rozsáhlý, plný možností modifikace a v neposlední řadě, je to asi nejoriginálnější 3rd person multiplayer široko daleko. A tím srovnáním ACIII a II jsem myslel samozřejmě i Brothrehood a Revelations v porovnání se trojkou - obě tyto hry vnášejí do ACII nějaké novinky, ale konceptuelně se hodně blíží druhému dílu a spadají pod něj.
  • "chvíli jsme to hrál""ale je to hra na 7/10"
    Je nutné k tomu ještě něco dodávat ?
  • Omyl.Stále je to jen hra, a to, že tam máš možnost zabít desítky nepřatel, z toho v tomto směru chybu nědelá.Pokud chceš nějakou stealth akci tak to asi jdi do Thiefa.AC se nikdy takhle neprezentovalo.A kdo že to považuje za chyby ? Odpověď by byla asi hardcore menšina co je schopna i kritizovat a považovat za chybu autoheal a arkádovou v dnešních střílečkách..Jak si to ti autoří vubec dovolí ? VždýŤ v reálu bys dostal jednu kulku do prsou a lehnul bys !.
    Jestli bych dnes mohl říct, že nějaká hra má chybu, tak by to byl asi Deus Ex HR, kde se autoři chlubili, že má hráč možnost řešit situaci jednou ze tří možností.Problém byl te, že když jsi postřilel všechny v mistnostech, tak si se vklidu mohl vrátit, proplížit se ventilacemi a dostal si expy za oba způsoby. :)

Mimochodem k těm zaslepeným fanouškům...No nejsi ty náhodou zaslepený kritik "chyb"?:)
  • Když chceš diskutovat, není vhodný lhát, či psát nesmysly - to jak si to člověk vyloží. Že je Skyrim nehratelný je kolosální nesmysl. Že mu dali tak vysoké hodnocení, asi v pořádku není, ale to už je jiné téma... *7*
  • Já osobně mám třeba odehraných přes 20 hodin v multiplayeru a 45 v singlu :) takže ten MP si myslím, že by stál za zmínku...
  • Aristarch
    Call of Duty: Black Ops 2 8/10 :)
  • Aristarch
    Games upadá ... presne ako kedysi vynikajúce Score. Dnes by som ho nekúpil ani za 50centov ... ale prvé tri ročníky si stále občas prečítam. No ... nebudem písať, mnoho ľudí to tu nepochopí....
  • Aristarch
    no ... asi si to povedal lepšie ako ja :) Ja som už trošku zaujatý, AC3 "milujem" a občas sa rozčertím... keď to tu čítam. Tak už asi nie som ten správny, kto by mal hru obhajovať. Ale hovorím, že hru nesprávne ohodnotili. Čo chlapci nedostali z Ubisoftu darčeky :) Keby mal ACB a ACR hodnotenie 6/10 tak som ticho. Ale mali vyššie hodnotenie ako AC3 ...a to je nespravodlivosť. Hra si to nezaslúži a kvôli Games si možno veľa ľudí pokazilo zážitok z hry...alebo oň aj prišlo. Nevedia o čo prichádzajú. Ešte že ja, si najprv zahrám hru až potom čítam recenziu. No a nebudem písať o tom, že Pavol urobil absolútne začiatočnícku chybu...takto sa nespráva profesionál, aby pokazil jeden z naj. momentov v hre. Ale o tom som tu už písal...
  • Pethulla
    Vidím, že nejsem sám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit