Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III - videorecenze PC verze
21.12.2012 | Pavel Dobrovský
177 příspěvků
-
nechápu mínusy u tvého komentáře, ale jak říkám: za pravdu se každý zlobí. Já s tebou souhlasím, byť jsem to nehrál. K prvnímu dílu jsem se doposud nevrátil a vše, co přišlo po něm bylo jako vejce vejci jen v trochu pozměněném prostředí. Prostě nulová invence. Recyklace je dobrá věc ale ne vždy.
-
Ale já píši že ty věci tam byly to autor to popírá
-
Jak bych ji chtěl udělat? Jinak, nikoliv jako historickou vsuvku. Jelikož hra je fikce, proč tam dávat něco skutečného. Jde to jasně vidět, kam recenze fanouška dané hry dospěje. Alžběta z Re-play je toho jasným důkazem. Dát AC III 9/10 může opravdu jenom zaslepený fanoušek.
-
nevim no jak bys jinak chtěl tuhle událost udělat :-D
mě hlavně štve že se najednou kritizuje ACIII za problémy který se přehlíželi už u dvojky (včetně derivátů) -
Taky musim s Pavlovou recenzí naprosto souhlasit. Hlavně to jak mě hra nenechala cokoliv udělat jinak než podle toho jak chtěla mě děsně vytáčelo, ale zároven to byla první hra ze serie, kterou jsem zkusil takže jsem jí mnoho odpustil.
-
Ja prave hru dohral a musim rict jedine, dekujme panu, ze zdejsi recenzenti nemohou nijak ovlivnit vyvoj her a jsou pouze radoby znalci.
-
Ale ono to je jenom chození a házení krabic. A fanoušci jsou ni nejhorší recenzenti:) Ti se rozplývají i nad tím, jak šál povlává hlavnímu hrdinovi.
-
"dokonalé AC2" mělo většinu těch velkých chyb za který recenzent kritizije AC III taky
-
Recenze mi mluví z duše. Nechápu, jak je to všude v žebříčcích jako hra roku. Jen teda škoda toho spoileru ohledně Haythama (zvrat po pětihodinovém "tutorialu").
-
Neviem ake chyby,recenzent sa stazoval ako hra funguje a funguje tak viac menej od prveho dielu az do teraz a na tychto ''chybach'' postavi hodnotenie noveho dielu serie,"Assassins Creed je hack&slash'' ano je a vzdy bol,je to chyba? nie.. ''je tam malo stealthu'' je tam malo stealthu? ano bolo tam niekedy viac stealthu? nie..je to chyba? nie a mozem pokracovat dlho...moze ta to odradit,ale tak ta hra proste funguje,samozrejme ze ma chyby a nie malo ale to ako bola urobane ta recenzia velmi nefunguje imho.
-
Tak si asi hral na easy *1*. FEAR1 ma paradni inteligenci nepratel v mensich prostorach, kde se dokazali kryt za prekazky, spolupracovat s ostatnimi a treba dva te zamestnali ze predu a treti ti sel do zad atd... Stejne na tom je i FarCry1 ktery ale tohle posunul do velkych otevrenych prostor. Takze de videt jak hrajes hry, protoze to cos napsal o tobe vypovida dost *1* *1*
-
Možná proto že místo toho, aby je odstranili, tak jdou s nimi dál ruku v ruce:)
-
Nevím. AC 3 je pro mě zklamání. Mám rád historii, ale ta americká není můj šálek kávy. Navíc to, co jsem opravdu měl na sérii AC rád bylo prostředí. Ať už antika či renesance jsou mnohem krásnější a zajímavější prostředí pro takovou hru. Obzvlášť humorné je to, že v tom "oblečku" jsem strašně nenápadný. AI nepřátel je stále stejná, pořád se na Vás budou vesele dívat, když zabíjíte jejich kamarády, vyšplhat na strom je občas takové utrpení, že jsem se modlil, ať pak nespadnu. A hlavní postava je taková, že jsem si chvílemi přál, ať nějaká kulka zlovolného templáře z řad britského vojska ukončí hru definitivně hru s tím poloindiánkem. A už by mohli po Těch letech něco udělat s náplní misí:)
-
Díky za skvělý vtip. Dlouho jsem takový neslyšel.
-
tak si vlastne povedal že tie chyby boli v celej serii, no ani ma nelaka si to potom zahrať
-
Předchozí díly byly taky hacknslash zabíjení a mnohem víc...
Víte já chápu že někomu série nevonní,já taky z AC3 neskáču do stropu,ale vyzdvihovat chyby,které objektivně předchozí díly také nesly,tomu opravdu nerozumím. -
Házení krabic do moře je nudné z herního hlediska, ať už to má být Boston tea party či ne. Je to konzistentní s tou hlavní kritikou, že je to jenom zajímavá historická fikce s špatnou herní výplní. Fanoušek to možná překousne, ale na výborné hodnocení to nestačí.
-
Přesně. Recenzent není fanoušek AC serie. Potom z toho zážitku nic nemá, když všude hledá zápory. Nejvíc mi rozsekalo, že recenzent nazval Boston Tea Party jenom jako "chození a vyhazování krabic do moře." Neříkám, že AC 3 je bez chyb, ale tahle hra tady přebije většinu her, kterým dali vyšší známku než bylo v recenzi. Čím dál tim víc je to tady horší.
-
Jeste si stezujte, ze vam tam pridali lov a nic za to nechteli. :-) Vzdyt jinak jde o uplne to stejne co ctyrikrat predtim a veskerou kritiku pouzitou v recenzi bych mohl s klidem uplatnit u vsech dilu.Vedle rozmaniteho AC3 jsou navic ostatni dily stereotyp a nuda.
-
Nechapu to o tech strechach, straze tam jsou, ale nikterak me to nebrani po nich chodit.
Pred hlidkou se vzdy schovam treba za komin a kdyz se otoci pokracuji.Navic to same bylo v AC:R tam bylo mistama strazcu na strechach snad jeste vice a furt me nahaneli at slezu.
A pokud jde o stealth postup, tak zaden AC dil na tom nebyl lepe, zaden MGS se nekonal ani v jednom dile a stealth postup uplatnit jde, jen je treba postupovat vice opatrne.Ta hra se hraje skvele, chybky a bugy tam samozrejme jsou, ale jako celek jde o perfektni pocin.