Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III - videorecenze PC verze
21.12.2012 | Pavel Dobrovský
177 příspěvků
-
Mě by zajímalo, čím to, že mně funguje naprosto v pohodě. Ano, občas se stane, že třeba v půlce skončí. Ale to je asi jediný problém, co se u mě vyskytl. Třeba u YT se mi stává častěji, že se nepustí...
-
Ten kdo tvrdí že ACIII je dokonalé nejspíš nehrál předchozí díly, protože ACIII je pro mě velikým zklamáním, velmi to ranilo mé srdce a mou peněženku jakbysmet
-
sry WRC 3
-
Letos: "schovám sa za múrik" a "podte po jednom"
Tak akurát WCR 2012 :D -
Naprosto tady s Veskoslavem souhlasím ve všech směrech co tady psal.
-
Protože je všichni kromě autorů a zaslepených fanoušků považují za chyby?:) Ono je mnohdy těžké přiznat, že to tak nemá být:)
-
Vidím, že nejsem sám.
-
Tak to ani náhodou:) PC verze katastrofálně odbytá, hra jako taková dobrá, ale najdou se letos mnohonásobně lepší tituly na pc, co si to zaslouží.
-
Nechápu proč děláte videorecenze když máte ten nejhorší přehrávač široko daleko *11*
-
Jsem se k němu nedostal:) Osobně sice jsem psal, že Amerika a to okolo, co se kolem AC III mě odradí od koupě, ale chvíli jsme to hrál na Xboxu u kamaráda, chytlo mě to (doplněno: a koupeno:-P). Hra jako taková špatná není, ale je to hra na 7/10, více opravdu ne. Je to dobře zpracovaná hra, ale přijde mi, že Ubisoft naprosto ignoruje to, co se mu vyčítá v této sérii a v každém novém dilu to samé.
-
Nemá smysl tyhle recenze absolutně řešit nehratelnému skyrimu dali 9 nebo 10 ted přesně nevím... takže tak..
-
Ja uz AC hraji jen ze zvedavosti jak cely ten pribeh dopadne. Hratelnost me prestala nudit uz od brotherhood.
-
Proč je tohle považováno za chyby ? Když se ta hra hraje od prvního dílu stejně tak to asi těžko bude chyba.Asi to tak autoři chtěli.
-
dobrá recenzia ale čo ma zaráža že k hre samotnej som sa dostal asi o mesiac dopredu ako vôbec vyšla recenzia... nemá byť vydaná omnoho skôr? nedá mi to proste. Ja napríklad keď idem kupovať hru tak nehrávam moc demo ale prečítam si recenziu a názory... a hlavne takéto "bestsellery" by mohli byť okamžite recenzované aj s videom... toľko môj postreh.
-
Je delší než předchůci, sice ne o moc , ale je :)
MP je sice okrajová záležitost, ale je tam zpracované dobře a stojí za to to vyzkoušet. -
Za pravdu sa budete hnevať, ale PC hra roku 2012 je Dark Souls, po konzolových "schovám sa za múrik" a "podte po jednom" naozaj svieži vietor.
-
jo,a málem bych zapomněl na to,že by mně velice zajímalo jak se assassini dostali do émeriky,nebo do itálie,btw.vážně jsem nemohl z věty ve videorecenzi:přenášení beden-a zrovna vyhazoval bedny z lodě,takže typuju,že bostonské pití čaje.
-
Pojem dlouhá hra rozhodně na AC III nesedí. A jelikož MP je naprosto okrajové téma, tak ani nestojí moc za zmínku. Kdyby nebyl, nic by se nestalo. Raději ať zapracují na SP než na MP.
P.S: Nechápu, proč srovnáváš AC II a AC III, když mezitím už pár her z prostředí AC vyšlo taky. -
Aneb jak udělat z trochu historicky přesné hry,totální frašku,neboli odu(pro tupce oslavnou báseň) na ameriku( *11* ),a ten lov :DDD(teda co sem slyšel a viděl videa)srnky se chovají tak hloupě,až si myslím,že vyvojáři nikdy žádnou neviděli.Doufám,že to nikdy nebudu muset hrát,protože bych musel mít před sebou kýbel.
-
Dle mého je jak textová recenze tak videorecenze hodně ohledně hry poměrně nepřesná, nemohu si pomoct... Hra je dle mého hodně silným přírůstkem do série a schválně si zkuste dohrát AC III (nejlépe na 100%) a pak si zahrát AC II, pak teprve uvidíte jak moc daleko se hra posunula nejen v grafice, ale celkově v možnostech. Ohledně uzavřených misí a skriptů - každá mise(dějová) obsahuje asi už 3 body které mužete navíc splnit, aby jste měli 100% synchronizace- kdyby tedy hra byla tak strohá jak tvrdí recenze rozhodně by jste se nemohli rozhodnout kolik věcí splníte a jakým způsobem...pocit svázaných rukou jsem měl pouze v jediné části příběhu za Connora (za Haythama víc) a nic vážného, vzhledem k tomu, jak je hra dlouhá. Dále bych chtěl vytknout že ve videorecenzi je opravdu nechutný Haythamovský spoiler, který nechápu, jak si mohl recenzent dovolit. Také nechápu proč nikde není zmíněn skvělý multiplayer, který je ještě na delší dobu než singl a tvoří významnou část hry už dlouhé roky, takže tedy je ta sedmička pouze hodnocení za singleplayer? Jinak hra je to opravdu šíleně obsáhlá (v měřítkách série) a je škoda jít dát za tak tvrdou a dobře odvedenou práci pouze sedmičku... U mě hru akorát kazí velké množství bugů.