Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po tomhle článku mi to přijde, jako by trojku s čtyřkou začali dělat zároveň a trojku udělali jen kvůli zakončení, prodejům a vyplnění prázdného místa před čtyřkou a dopadlo to tak jak dopadlo
  • Zayl
    *7*
  • brotherhood je AC2,5 a Revelations 2,75 :-) Pár prvků přibylo. Dohraj všechno znovu a přijď na to sám :)
  • Zayl
    Předtím se reagovalo na leaknutý trailer a dnes na konferenci. Četls to vůbec?

Navíc teda je to jeden článek ze čtyř a to je teprve brzké odpoledne, takže je tvoje kritika úplně mimo.
  • Jsem fanoušek série a tak neshledávám na dalším díle nic vyloženě tolik negativního, až snad na unáhlené vydání, za tak krátkou chvíli, pokud na tom, ale zamakají a poučí se z třetího dílu a jeho chyb (mě se tedy třetí díl líbil, ale myslím obecně pro všechny hráče) tak by čtyřka mohla být skvělou hrou,možná né sice nejlepší ze série, to už asi pominulo druhým dílem, ale i tak si muže hra udržet důstojný kvalitní vysoký standard, který této sérii náleží. Takže ubosofte - držím palce!
  • Zítra, maximálně pozítří očekávám zprávu o chystaných DLC pro AC4 :-)
  • Zayl
    Můžeš prosimtě definovat co nového se v dílech od 2ky a dál objevilo? Protože já viděl jen recyklaci, recyklaci, recyklaci, novou minihru a recyklaci. Trojka se trošičku polepšila, ale jinak to bylo prakticky AC 2, AC 2,5 a AC 2,75.
  • Veskoslav
    Asi jsi nepochopil na co narážím. Je spousta nových či zajímavých her, novinek atd. A rozhodně mi nepřijde nějak důležité dva dny po sobě informovat o jedné hře.
  • Rhulad
    Docela bych aji přivítal nějaký trailer na Dark Souls II...
  • Zayl
    Chudáčku, úplně cítím to utrpení které tě nutí na to klikat a dokonce komentovat. Lucifer ti pěkně nadělil.
  • Zakomponovat ''assasintví,, do takového prostředí a s takovou dobou je buď omyl nebo zisk .. Uvidíme.
  • Veskoslav
    Ale ne.....Teď bude každý druhý den článek o Ac IV, stejně jako byl o Ac III.....začínám si říkat, že je to nějaká zvracená forma pekla.
  • prudislav
    no vydávaj je podobně každej rok - to už je daný tim že to vydělává stzrašně moc
    Rozdíl je že na AC sérii pracuje víc lidí a má delší vývoj
    (každej AC díl byl ve vývoji min. 3 roky, Cod bývá ve vývoji priblizne rok a pul)
  • ales.smutny
    http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/analy
  • Nejak nechapu reakci! Ja se ptal jestli se vam nezda ze AC vychazi jak na bezicim pasu.
    PS: Nove neznamena lepsi!
  • prudislav
    rozdíl je tam jeden velikej - na CoD se střídaj 2-3 studia a hra je už X-let úplně stejná koridorovka (včetně texture) - na AC serii dělá přes 8 studií a pokaždé přicházejí s něčím novým a hlavně sandboxové pojetí hry
  • Historické anály
    Asi překlik.

Nicméně zní to zajímavě.
  • Nezda se vam, ze serie AC presla do podoby COD a to co nejdriv vydat novy dil? Serii AC mam rad az teda na ACIII, ktery me od jeho ohlaseni vuvec nezajima a ani zajimat nebude. Zato predesle dily(pro me nejlepsi AC1) sou skvele.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit