Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víš ono je lecos založeno na realitě, ale to je jen obecný pojem. Pro lidi jako si ty by tam asi měli vždy připsat z kolika procent ze hra zakládá na realitě a jak moc si ji mění. Pokud ti vadí změny a nejsi je ochoten akceptovat tak se koukej na Dokumenty kde ti možná předloží 99% pravdu. nikdo tě tu hru nenutí hrát. :)
  • spis jen deb¡l :)
  • Hééééj jablko s nepředstavitelnou silou,celkově hi-tech mimozemšťani,sci-fi vracení se do minulosti a historické události,které si autoři leckdy domysleli a upravili. To univerzum má tak široké mantinely nastaveny již od jedničky,takže spíš než asasin pirát mě trápí spíš věci jako nezáživný boj,který byl špatný už v jedničce a špatný zůstal dál.
  • Rhulad
    To je trolling?
  • got it :) mozna to jen o par dni protahnou aby to nebylo tak okaty :D ale nedivil bych se dyby DLC bylo hotovy jeste nez hra samotna *1* njn neni nad 10 pokracovani neceho.. + 10x DLC k tomu pokracovani neceho.
  • MidnighT91
    TĚŠÍM SE JAK MALEJ JARDA!!! Btw. jděte už do haj*lu s tím držkováním na hadry, doufám že to je spolu s Hidden Blade jediná věc která tam zůstane napořád, protože díky tomu je to Assassins Creed a do trojky ten kabátec krásně zapadal. A k novému hrdinovy? Hmmm panovačný, osamělý, sobecký, neposlouchá zákony, pirát, rebel, chytrák, namyšlený, Charismatický. EZIO 2.0 *14* *14* *14* doufám že bude pořádně hláškovat a stírat vysoké politiky předtím než je zapíchne... Raději ale zůstanu v módu střízlivého očekávaní alespon do prvních gameplay videí. BTW. Druhé video nenalezeno...
  • Budem reagovať len na poslednú vetu - mal by si si vyhľadať, čo znamená Suspension of disbelief. Každý má tu hranicu niekde inde. Star Wars sa hneď od začiatku tvária ako sci-fi v vzdialenej galaxii. AC sa od začiatku tvárilo ako vymyslený príbeh a hra založený na realite. Altair a asasíni v jednotke boli tichí a nenápadní zabijáci, v AC4 hrdina už nebude skutočný asasín a rozhodne nebude nenápadný. AC sa s každým novým dielom stáva viac a viac fantasy a over-the-top historická hra. AC porušuje sebou dané hranice z predchádzajúcich dieloch, čo logicky priťahuje kritiku a nechuť fanúšikov pôvodných hier.
  • Lawliet
    Říkejte si co chcete. Mě se hra líbí. Nová postava taky, bude mít zřejmě pár charakteristik z Ezia Auditore! Což je jenom dobře. Města karibiku budou také mnohem čučavější než Boston a NY dokážu si představit nejednu temnou uličku a nejednu curtizánu zde. Kapuci si dokážu ospravedlnit, když už jste nejheldanější pirát karibiku asi by stou vztyčenou hlavou nebylo radno všude štrádat a v neposlední řadě pokud to bude také pořádná pirátská hra tak to bude skvělé, těch ještě nasycen nejsem. Zase jednou mám naději, že si hlavni postavu oblíbím. Jako tomu bylo u Ezia. S Connorem jsem spíš spoléhal na to, že tvůrci umí udělat zajimavou postavu.

PS: Neposlouchal bych Veska, ten neumí nic jiného než prskat, že tenhle titul a tenhle titul není realistický. To může dělat každy, ale koho by to bavilo u každého titulu řvát tu samou hlášku. Star Wars mám rád a taky není realistický.
  • OK, možná si to tu "IV" zaslouží, ale přesto má člověk sto chutí kopnout je do zadele za to, že se chystají vydat další díl aniž by odladili tu hromadu bugů v třetím díle. Trochu mi to připomíná situaci s Windows Vista (= AC III) a Win7 (=AC IV)?
  • Magister_Peditum
    Jsem docela v pohodě, díky za optání. *15*
  • A teď se všichni hajteři (a že jich tu bylo) cítíte hloupě co? Nj, jste hlupáci. :)
  • 90 minut jakéhokoliv fotbalu = konec života *5*
  • No je fakt, že ty hadry mohli trochu pozměnit... existuje i víc "cool" obleček, než tradiční AC. Ale nejlepší je AC3. Nejdřív do Bostonu v indiánským obleku (kde si vás nikdo nevšimne, i když máte na zádech luk) a pak zpátky v "tradičním" AC obleku s kapucí. Opět... velmi nenápadné. Je to výsměch. Ale jestli se jim u AC4 podaří udělat něco jako AC zkombinovaný s Age of pirates a prvky port royale, mohla by nám tahle hra vydržet hoooooodně dlouho!
  • Tohle se čte jako sen (a přece neni apríla), díky Tiscali *3*
    Třikrát hurá, restart serie je tady! A od hašašínskeho "nothing is true, everything is permitted" poplujeme ve stejnem duchu k "I come as the victorious Dionysus, who will turn the world into holiday" jedné Piratské utopie.
    Závěrem zdravim vsechny rozumbrady, co tu kdy tvrdili, ze hlavni linkou serie jsou ty sci-fi srčky kolem Desmonda.
  • sorry, ale 90 minut zivota to pak je fotbal jasna volba *14*
  • sly_boots
    dalsi pirati su v nedohladne. Depp sa upisal dvom inym filmom (Transcendence, Black Mass), ktore zacne natacat este tento rok. prvy v aprili, druhy v priebehu leta.
  • Tady kolega hral uz asi i dva predchozi vcetne tech 10 DLC nebo datadisku uz se ani neorientuju :D Vem to odzacatku cele a treba uz si zadnou AC4 prat ani nebudes *1*
  • kubi-wan
    Zlato!!! Zlato!!! Všichni odjakživa vědí, že hry jsou podsouvánim chtíče po bohatství. Věděl to Mario, když začal sbírat penízky, věděj to herní LEGO postavičky, je to prostě fakt. Vždycky jde o penízky!
  • Asi nechteji narusovat zavedeny stereotyp, a ze AC uz dle me onicem jinem ani neni... *6* *6* Jestli jsem se nekoho dotkl omlouvam se ale chrli to rychleji nez si stacim vsimat :)
  • Nemá náhodou vyjít další díl pirátů z karibiku? Načasování by nebylo jistě náhodné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit