Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV bez obalu - vše důležité o pirátském sandboxu
4.3.2013 | Pavel Dobrovský
118 příspěvků
-
Víš ono je lecos založeno na realitě, ale to je jen obecný pojem. Pro lidi jako si ty by tam asi měli vždy připsat z kolika procent ze hra zakládá na realitě a jak moc si ji mění. Pokud ti vadí změny a nejsi je ochoten akceptovat tak se koukej na Dokumenty kde ti možná předloží 99% pravdu. nikdo tě tu hru nenutí hrát. :)
-
spis jen deb¡l :)
-
Hééééj jablko s nepředstavitelnou silou,celkově hi-tech mimozemšťani,sci-fi vracení se do minulosti a historické události,které si autoři leckdy domysleli a upravili. To univerzum má tak široké mantinely nastaveny již od jedničky,takže spíš než asasin pirát mě trápí spíš věci jako nezáživný boj,který byl špatný už v jedničce a špatný zůstal dál.
-
To je trolling?
-
got it :) mozna to jen o par dni protahnou aby to nebylo tak okaty :D ale nedivil bych se dyby DLC bylo hotovy jeste nez hra samotna *1* njn neni nad 10 pokracovani neceho.. + 10x DLC k tomu pokracovani neceho.
-
TĚŠÍM SE JAK MALEJ JARDA!!! Btw. jděte už do haj*lu s tím držkováním na hadry, doufám že to je spolu s Hidden Blade jediná věc která tam zůstane napořád, protože díky tomu je to Assassins Creed a do trojky ten kabátec krásně zapadal. A k novému hrdinovy? Hmmm panovačný, osamělý, sobecký, neposlouchá zákony, pirát, rebel, chytrák, namyšlený, Charismatický. EZIO 2.0 *14* *14* *14* doufám že bude pořádně hláškovat a stírat vysoké politiky předtím než je zapíchne... Raději ale zůstanu v módu střízlivého očekávaní alespon do prvních gameplay videí. BTW. Druhé video nenalezeno...
-
Budem reagovať len na poslednú vetu - mal by si si vyhľadať, čo znamená Suspension of disbelief. Každý má tu hranicu niekde inde. Star Wars sa hneď od začiatku tvária ako sci-fi v vzdialenej galaxii. AC sa od začiatku tvárilo ako vymyslený príbeh a hra založený na realite. Altair a asasíni v jednotke boli tichí a nenápadní zabijáci, v AC4 hrdina už nebude skutočný asasín a rozhodne nebude nenápadný. AC sa s každým novým dielom stáva viac a viac fantasy a over-the-top historická hra. AC porušuje sebou dané hranice z predchádzajúcich dieloch, čo logicky priťahuje kritiku a nechuť fanúšikov pôvodných hier.
-
Říkejte si co chcete. Mě se hra líbí. Nová postava taky, bude mít zřejmě pár charakteristik z Ezia Auditore! Což je jenom dobře. Města karibiku budou také mnohem čučavější než Boston a NY dokážu si představit nejednu temnou uličku a nejednu curtizánu zde. Kapuci si dokážu ospravedlnit, když už jste nejheldanější pirát karibiku asi by stou vztyčenou hlavou nebylo radno všude štrádat a v neposlední řadě pokud to bude také pořádná pirátská hra tak to bude skvělé, těch ještě nasycen nejsem. Zase jednou mám naději, že si hlavni postavu oblíbím. Jako tomu bylo u Ezia. S Connorem jsem spíš spoléhal na to, že tvůrci umí udělat zajimavou postavu.
PS: Neposlouchal bych Veska, ten neumí nic jiného než prskat, že tenhle titul a tenhle titul není realistický. To může dělat každy, ale koho by to bavilo u každého titulu řvát tu samou hlášku. Star Wars mám rád a taky není realistický. -
OK, možná si to tu "IV" zaslouží, ale přesto má člověk sto chutí kopnout je do zadele za to, že se chystají vydat další díl aniž by odladili tu hromadu bugů v třetím díle. Trochu mi to připomíná situaci s Windows Vista (= AC III) a Win7 (=AC IV)?
-
Jsem docela v pohodě, díky za optání. *15*
-
A teď se všichni hajteři (a že jich tu bylo) cítíte hloupě co? Nj, jste hlupáci. :)
-
90 minut jakéhokoliv fotbalu = konec života *5*
-
No je fakt, že ty hadry mohli trochu pozměnit... existuje i víc "cool" obleček, než tradiční AC. Ale nejlepší je AC3. Nejdřív do Bostonu v indiánským obleku (kde si vás nikdo nevšimne, i když máte na zádech luk) a pak zpátky v "tradičním" AC obleku s kapucí. Opět... velmi nenápadné. Je to výsměch. Ale jestli se jim u AC4 podaří udělat něco jako AC zkombinovaný s Age of pirates a prvky port royale, mohla by nám tahle hra vydržet hoooooodně dlouho!
-
Tohle se čte jako sen (a přece neni apríla), díky Tiscali *3*
Třikrát hurá, restart serie je tady! A od hašašínskeho "nothing is true, everything is permitted" poplujeme ve stejnem duchu k "I come as the victorious Dionysus, who will turn the world into holiday" jedné Piratské utopie.
Závěrem zdravim vsechny rozumbrady, co tu kdy tvrdili, ze hlavni linkou serie jsou ty sci-fi srčky kolem Desmonda. -
sorry, ale 90 minut zivota to pak je fotbal jasna volba *14*
-
dalsi pirati su v nedohladne. Depp sa upisal dvom inym filmom (Transcendence, Black Mass), ktore zacne natacat este tento rok. prvy v aprili, druhy v priebehu leta.
-
Tady kolega hral uz asi i dva predchozi vcetne tech 10 DLC nebo datadisku uz se ani neorientuju :D Vem to odzacatku cele a treba uz si zadnou AC4 prat ani nebudes *1*
-
Zlato!!! Zlato!!! Všichni odjakživa vědí, že hry jsou podsouvánim chtíče po bohatství. Věděl to Mario, když začal sbírat penízky, věděj to herní LEGO postavičky, je to prostě fakt. Vždycky jde o penízky!
-
Asi nechteji narusovat zavedeny stereotyp, a ze AC uz dle me onicem jinem ani neni... *6* *6* Jestli jsem se nekoho dotkl omlouvam se ale chrli to rychleji nez si stacim vsimat :)
-
Nemá náhodou vyjít další díl pirátů z karibiku? Načasování by nebylo jistě náhodné