Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tikov
    Hráči jsou prostě jako trpaslíci.
    Jen jsem asi ještě neslyšel žádný "zlato, zlato, zlato,..." soundtrack
  • chodit muze na smerovem krizi, nebo na druhe analog pacce (ovladani jedne ruky staci), otacet se muze naklanenim ovladace, problem solved, next!
  • A chodit bude třetí páčkou, kterou si přidělá na ptáka ne? *1*
  • ringmancz
    a chodit a otáčet se budeš jak?
  • h0p3
    První co mě napadlo "ty vole, jděte s timhle do hajzlu". Během čtení jsem si vzpomněl na Port Royale 2, jednu z mála strategií kterou jsem opravdu hrál a která mě hodně bavila. Po přečtení jsem zjistil, že se celkem těšim a jsem dost zvědavej jak tohle dopadne a upřímně doufám, že to dopadne!
  • Magister_Peditum
    Teď nevím, jestli to myslíš ironicky... *15* Dobýt je odvozeno od slovesa něco nabýt = získat. Dobít by znamenalo někoho umlátit, usmrtit - to se u staveb/území/majetku nepoužívá. Takže tvrdé y je určitě namístě. A slovo dobyvatel je odvozeno právě od slova dobýt. Od obyvatele to tvrdé y rozhodně nemá. Příště si rozmysli, koho označíš za jelito.
  • Veskoslav
    Dobyj od slová být, že?:-D Ne dobij je od slova bít....Slovo dobyvatel je zase odvozenina od slova obyvatel, což je vyjmenované slovo. Možná proto jsi za jelito:)
  • ja prave myslel ze ve stejne hre, jako FC3 - zraloci + tagovaci dalekohled / AC4 - zraloci + tagovaci dalekohled = totalni kopirka :)

jinak nechapu, jak v tom seznamu muze chybet Wacky Wheels, jeden z tech vzacnych pripadu, kdy slo za zraloka i hrat :)
  • ted uz ale pusobis teple i na me *1*
  • [Off-topic]
  • to snad nemusi být ve stejné hře ne? :-D takhle ti to musí stačit
  • Prečítaj si o Suspension of disbelief, lebo zjavne nevieš, na čo reaguješ. *3*
  • proc mam minus jelita. vzdit si to i autor opravil
  • Ocelot
    Je to pěkný...ale nemuselo by se to jmenovat Assassins Creed
  • Rhulad
    cituji" A k novému hrdinovy? Hmmm panovačný, osamělý, sobecký, neposlouchá zákony, pirát, rebel, chytrák, namyšlený, Charismatický. EZIO 2.0 " tady máš ten teplý argument
  • analog packy. jedna muze ovladat pravou ruku a druha levou. problem solved
  • Já proti Animu nic nemám. Zajímá mě historická část, i jak to po AC3 vypadá v "současnosti".
  • Ako tiez nerozumiem tymi vyslovene trapnym narazkom autora na FC3. Za to, ze prostredie je podobne? A za to ze vo FC3 boli zraloky? No oni vacsinou byvaju v tychto vodach... Pochopil by som to od cloveka ako komentar k clanku, ale nie od autora, ktory chce byt seriozny.
  • Nás nezajímá, jaké weby navštěvuješ. Místo urážek používej argumenty.
  • Tak hlavně ať tam necpou animus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit