Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bych chtěl vidět, jak by si s tím poradili konzolisti... S Kinectem a PS Move (+PS 4) možná, ale to nemá každý majitel konzole a kvůli menšinové části trhu tam těžko něco takového dají...
  • Rhulad
    To je komentář jako by to psal nějaký gay na homo seznamce
  • ja bych to udelal jako v Die by the Sword, kde pohybem mysi primo ovladas mec ;)
  • A jak by jsi souboje udělal ty? Jako lov medvědů ze trojky kde namačkáním kombinace tlačítek ve správném pořadí a čase zabiješ nepřítele? Jako otloukánka, kde na tebe naráz zaútočí 20 lidí = jsi okamžitě mrtev (realita, ale ne zábava)? Mně naprosto vyhovoval systém boje v AC2 (B/R).
  • To není trolling. Já s ním souhlasím. Kapuce (nejlépe se zobanem) a skrytá čepel jsou prvky, které by se měly napříč díly zachovat. Stejně tak po Connorovi "Dušínovi" Kenwayovi uvítám postavu, která dělá na sebe. Podle toho, co si z článku lze dát dohromady, se vývojáři opravdu snaží vzít to nejlepší z předchozích dílů a vecpat to do jedné hry.
  • ano, tam jsou zraloci, a co tagovaci dalekohled? *1*
  • Mě by zajímalo, co by všichni ti, co nadávají na styl boje, udělali lépe, resp. jinak?
  • kickasl
    hlavne at neco udelaj se soubojema.. v 3 za pomoci dvou/tri tlacitek bez namahy vyhraval nas assassin i souboje 1v20.. jinak pokud shanite nakou piratskou hru doporucuju risen2
  • Jak jsem se bál po oznámení, tak teď jsem v naprostém klidu. Edward Kenway mi strašně připomíná EZIA, prostředí vypadá nádherně a vylepšený Naval Warfare s lovem zvířat v moři. Navíc jeden vývojář řekl, že v tom bude prvek z AC I zpět a sice ten, že bude možno misi projet jakkoliv hráč uzná za vhodné. Navíc se vrátí stealth. Bude to pecka.
  • Day 1 pirate *1*
  • http://kotaku.com/5934428/the-greatest-sharks-in-video-games-just-in-time-for-shark-week
  • jenze tam zas nebyli zraloci ;)
  • Flashpoint :D
  • a tagovaci dalekohled?
  • Žraloci byly už v Crysis 1
  • a ktera byla?
  • no nevim jestli far cry 3 byla první hra se žraloky nebo dalekohldedem *1*
  • "Najdi a dobij" nema tam byt nahodou -dobyj jako dobude "Y"
  • Rhulad
    Cituji: "Říkejte si co chcete. Mě se hra líbí" A podle čeho soudíš? Jsi to hrál nebo co?
  • ...takže aj sa pripájam k fanúšikom hry tejto vyvíjanej hry...Ostatne, ukameňujete ma, mne sa trojka páčila *1* Nepáčilo sa mi ale, to ako fakt doslova infantilné porovnávanie, s Far Cry 3. Tvorcovia hry reflektujú na to, čo sa hráčom páči. Aj v Tomb Raider sa loví zver a strieľa z luku, zbierate suroviny... ale od Far Cry3 je na míle ďaleko. Keby sa hráčom v hrách páčilo piecť koláče...tak sa v hrách budú piecť koláče! O čo tu ku..a ide? Samotní výrobcovia hry, tvoria to čo chce trh. Je to jediný možný spôsob ako na trhu zostať čo najdlhšie. Ide im o živobytie, a robia to čo musia. Tak sa vžite do ich koži a trošku pochopenia na miesto výsmechu prosím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit