Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV bez obalu - vše důležité o pirátském sandboxu
4.3.2013 | Pavel Dobrovský
118 příspěvků
-
Tak říká se, že naděje umírá poslední, že jo.
-
Ty hledas sebemensi zablesk logiky v serii Assassins Creed? To jako opravdu?
-
Hmmm, po shitoidni trojce, ted bude kazdy den nejmene jedna zprava o Assassin's Creed IV, za co me trestate?
-
Hra to sama o sobě může být zajímavá, ale nějak mi uniká, proč se tam pořád musí promenádovat nějaký "asásin" v obleku, který je asi stejně užitečný, jako kdyby na sebe přilepil terč s nápisem: "Jsem nejhledanější pirát v Karibiku a kdo mě zabije dostane tučnou odměnu!" Nějak mi celý ten nápad neštymuje s původním konceptem hry - tichým zabijákem. Když takhle na sebe zástupci "řádu" upozorňují, tak se divým, že v době Desmonda neví každé malé dítě o válce templářů a asásinu o osud světa, tohle tajnou válkou lze nazvat už sotva.
-
A teď si vem papežskou stolici. A rozhodně nejde o něco, čím by se měl zabývat proktolog. To jsou věci, co? *1* *7* *1*
-
Mě by zajímalo proč je ten třetí dl tolik odsuzovaný, přišel mi poměrně dost důstojný a bylo na něm vidět opravdu hodně snahy a dobře odvedené práce... ale každý má svůj názor to respektuju
-
Shrnutí máš v podcastech a články můžeš libovolně ignorovat
-
Fotbal je nuda, já bych si vynutil hokej. Ještě jeden poslední zápas Maple Leafs, nejlíp proti Habs u nich doma a pořádnej kotel!!
-
Trochu mě zaráží, proč Ubisoft tak lpí právě na tom oblečku ala první AC. Je to natolik ikonická věc, že by bez toho klesly tržby? Navíc by to i bylo přece logické, aby byl assassin oblečen tak, aby co nejvíce splynul s davem. Právě to vysvětlení, že se obléká jako v AC jedna, protože dostal hašašínský výcvik, mi připadá jako naprostá hloupost. Ten výcvik by ho spíše učil jak se začlenit do davu, a ne aby byl jako pěst na oko.
Je ale opravdu škoda, že nevybrali jiné období. Ve dvojce, kdy se snažíte získat Altairovo brnění jsou tam sochy těch šesti hašašínů. Radši bych si zatím vybíral mezi nimi. Tohle tak nějak zavání snahou přiživit se na popularitě pirátské tématiky. I když i tahle vlna je myslím pozvolna pryč. Uvidíme, co z toho vyleze:) -
Taky bych uvítal to rozdělení. Neříkám, že tento článek tu nepatří, to byl bych hlupák. Sice Ac série pro mě už skončila, ale přesto zde místo má mít. Ale ne v takové frekvenci mezi články:)Aspoň dle mě.
-
Po otrasnej trojke sa im na to môžem vysrať.....čistá ryža a pritom mala AC séria po skvelej dvojke tak dobre našliapnuté, ale skočila nakoniec do ho*na.....
-
No ale za toho tu bohužel jsi díky kvalitě svých příspěvků. *3*
-
Podle mě ve trojce udělali ty lodě, tak jim přišlo blbý, že by se to v dalšim díle nepoužilo. Takže piráti, aby to měli jednodušší :)
-
No dokud za to budou chtít plnou cenu tak bych rád věřil že to nebude jen nástavba.
-
Pokud série zůstane kvalitní, což nepochybně zatím je, (s COD bych se to ani neopovažoval srovnávat) tak at si vydávají Assasins Creed každý měsíc, ne že bych si musel všechny musel díly koupit, koupil jsem si AC 3, což mě až doted nemrzelo, protože je to at si říká každý co chce nejlepší díl série. Tento díl vypádá ještě nadějněji, přece jen Karibik je Karibik.
-
Přidat hrdinu, který je časově před posledním je zvláštní. Nejspíš to nebude tak epic, ale to je možná jen dobře a snad tam bude ten pořádný stealth. Ale to, že to je regulérní nový díl, tomu snad nevěří nikdo. Vždyť je přesně jako v případě Brotherhood a Revelation. Nástavba regulérního dílu.
-
No na konci týdne to nebude moc novinka, protože to budu mít dávno přečtené z jiných zdrojů. Každopádně by možná nebylo na škodu rozdělit novinky a regulerní články do vlastních sekcí.
-
To, že si annál spojuješ pouze s prdelí, to je tvůj problém.
P.S: Aby slovo annál bylo redakcí zakázáno....No občas by chtěl se zamyslet nad tím robotemc, to kontroluje. -
Tady uvidíš nejlépe historické anály:-)
http://www.csfd.cz/film/229756-pirati/galerie/ -
Ano. Vždy čtu článek, na který reaguji. Nikdy nechodím do diskuze bez přečtení, články abych nebyl za hlupáka. Během týdne se určitě objeví další novinky, Ubisoft je tím známý. Tudíž mi přijde logičtější to na konci týdne shrnout než vydávat co dva dny nějaký článek.