-
Čo to trepeš ? Ja na sector nechodím.
-
Jo jo, od "skvělého" Watch dogu, už si dávám pozor na hry od Ubisoftu.
-
Ty ses dneska rozjel draku. O někom říkat že ho ostatní nemají brát vážně. To je jak kdyby Kim Pong Ping poučoval o dodržování lidských práv. *1* *1*
-
Ježíš, to je místní ucho toho neznáš? neboj už si ho poznal ( tedy nebrat vůbec vážně)!
Já s tebou souhlasím, kopanec do kulí tohle. Příště se bude AC odemykat postupným zasíláním kreditů z kreditky, výsměch nám hráčům. Pcfhzjszx Im so confused/shocked(!!!). -
Zlatý CoD oproti tomudle. Žádný problémy a navíc je věrohodnější.
-
mistni decka za to hlasujou o hru roku
-
Ďakujem za tvoju skutočne zmysluplnú reakciu. Mám celú sériu v originálkách, takže torrenty vyťahuj na niekoho iného . Black Flag sa mi páčila, reklama na Unity tiež vyzerala dobre a téma Francúzskej revolúcie bolo tiež zaujímavé. Vďaka podobným , ako ty, ktorý maju na všetko odpoveď " tak to nekupuj" vydavateľom prešlo, že už nevydávajú dema. Zťažka som akceptoval trend DLC, keď mi niekto predáva celú hru rozkúskovanú a teraz ešte z singlu urobia akéhosi mutanta ku ktorému musíš použiť mobilnú aplikáciu a ďalšie veci, ktoré v single nemajú čo hľadať. A jediné čo ťa k tejto téme napadne je: Tak to nekupuj. Ďakujem za radu. Ja mám tiež jednu: Keď nemáš čo napísať , tak nepíš!
-
https://www.youtube.com/watch?v=wiS9LC6X55Q a mas konsolovy pc
-
proč bys to stahoval, je to 7 let to samé dokola, má to méně novinek než každoroční fifa nebo CoD...
-
Copak, na sektoru už tě mají plné zuby? *6*
-
Ty vole, to čo je toto za komentáre ??? To sa neoplatí ani stiahnuť alebo čo ??? To tu opisujete ako najhoršiu na svete. Ukľudnite sa preboha.
-
Za prvé už dávno nie som dieťa za druhé názor , že hra núti hráča , aby investoval peniaze tu vyslovil nepriamo už samotný recezent, takže vychladni, priateľu. Dosť dobre nechápem , ako môžeš akceptovať ďalší podraz od vydavateľa pre single hráčov , keď im nestačí, že zaplatíš za hru , ale neustále na singl nabalujú ďalšie podrazy, aby z teba vytiahli peniaze. Najprv to boli DLC, tie už narástli do morovej epidémie, keď ti pôvodnú hru rozkúskujú a aby si si ju užil celú tak ju trikrát zaplatíš a teraz toto. Čo bude ďalej? Ja som hral hry , keď teba učili chodiť na nočník a preto vidím , ako sa to celé uberá špatným smerom.
-
Tipuju tak 15milionu prodanych kopii, takze Ubi vydela a pr a prespr rok dalsi dily, tesim se.
-
a ty neumíš skloňovat, každý je nějaký *3*
-
Ty musis byt krasny pyca.
-
"ale uvědomují si, že teď už mi nic jiného nezbývá, pokud chci hrát hry"
Asi tak no, nejsi sám kdo to tak má a je dotlačen do upgrade :-D, má to i své plus - když mi něco nepojede a jet by mělo můžu na to nadávat. Když mi nejede ted "nic" tak jsem relativně v klidu. -
Nutnost mobilní aplikace je hnus a to si vem, že navíc ne každý mobil ji zvládne. Díky debilitě vývojářů např. Lumia 520 si s tím neporadí (asi kvůli 512MB RAM). Kdyby tyhle truhly nebyly počítány do 100% progresu a byly by jako bonus pro hráče, neřekl bych ani slovo. Já se momentálně jen modlím, že až mi příští týden přijde 280X, že to na ní půjde hrát. *9*
-
Reaguji vpodst. na tebe i na Jacka.
Jo, to core 2 duo je opravdu slabota, ale víceméně mi to doteď při hraní na minimální detaily (abych nezatěžoval i GK a fps šlo ještě trochu dolů) mi to doteď vystačilo. Ale vyzkoušení NFS: Rivals mě už přimělo, že je na čase to vyměnit, protože ať nastavím jakékoliv detaily, hra je nehratelná a fps mezi low a high je rozdíl tak 2-4 body. Uvažuji mezi i5 4460 nebo i5 4690k, které je o nějakou tisícovku dražší. A to mě samozřejmě nutí k výměně základovky. Ještě chci navýšit RAMku na 8 GB a celkově mě upgrade bude stát asi 10 000.
Když si vezmu, že za nějaký rok budu chtít GTX 650 (u většiny her to na low detaily stačí) za něco v hodnotě 10 000 (zatím to vypadá na GTX 970, ale do té doby se situace změní), tak to dělá 20 táců.
Peníze na upgrade by byly, ale situace je komplikovanější a já teď investoval do kurzu apod. Na finance si nestěžuji a teď už to bude lepší. Jen se mi teď nechtělo do PC nic dávat, ale uvědomují si, že teď už mi nic jiného nezbývá, pokud chci hrát hry :-) -
a stejně to tady budou hloupý děcka a Veskoslavové okecávat, čekat na patche a další rok netrpělivě čekat na dalšího assassínka natěšení jak na Vánoce. Nechápu. Ještě jednou! Problém této série nejsou bugy, ale nulová hratelnost!!!!!!!!!
-
Já bych je normálně zmučil. Vždyť toto není možný. Mikrotransakce, nutnost mobilní aplikace, podělaná optimalizace, HW nároky a ještě hromada bugů.
Já bych dal nanejvýš klidně i 4/10, jelikož velký Ubisoft si nemůže dovolit být až tak hrozný a ještě vám plivnout do ksichtu s mikrotransakcemi.