Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to náhodou dost dobře sice už je to čím dál lehčí páč tam ma zas ezio něco novýho ale zas můžem to brát takhle bude větší zábava a zas spouta jiných možností a kombinaci jak porazit nepřátele nevím jak vy ale třeb v brotherhoodu mi lezlo na hlavu když sem měl všechny mí assasiny na úkolu a ja sem se musel rvát asi z 20 strážema a nedal sem to málem mě zabili musel sem zdrhnout tím myslím že ty bomby aspon pomůžou když si budeš chtít udělat širši cestu stražema a ten styl boje se mi moc líbí *4* *14*
    • 2O stráží by bylo velkej problém v AC1 a nadělali by vrásky i v AC2, v ACB je člověk dokáže zabít během minuty řetězením, ikdyby to všechno byli ty extra rychlí nebo extra tuzí, v ACB si člověk může zřetězit tak 3O-40 vojáků, když to umí a neztratit ani jeden kousek života.....
      • Jazz
        V AC1 možná leda na začátku dokud jsi nezískal Counter Attack ;)
        • I tak, v ACB máš řetězení od začátku :)
          A i tak, s counterem by tě někdo občas trefil a kdyby ta dvacítka byli přímo templáři, tak by to nebylo tak lehký, ale tady může těch dvacet bejt klině těch velkejch pancéřovanejch, a stejně ti nemusej ubrat ani život.....
    • I přesto že pro mě je assassin's creed momentálně jednou z nejlepších sérií, tak se mi zdá, že boje se strážema jsou přehnaně jednoduchý a právě i když jich na mě jde 20, tak je zvládnu s jednou rukou v nose. A ne opravdu si nemyslim, že by v tom byl nějakej muj extra velkej skill. Prostě by měli razantně navýšit obtížnost soubojů nebo alespoň přidat nějakou obtížnost Hardcore, protože třeba v AC2 jsem u konce hry ani nenosil Altairovu zbroj protože jsem si pak přišel jak když mam cheat na nesmrtelnost.
      • presne tak proto to chce aby ty straze mohli utocit vsichni na jednou....aspon toto....bo po jednom to padaj jak svestky
        *5*
  • Zdar tak co by se dalo čekat od dema maximálně jak to bude vypadat a on už to kritizoval jako by to byla plná hra -> je to DEMO. Je jasný, že tam neukážou víc než chtějí :-). Jinak Ezio je v poho (jak jinak má mu bejt okolo 50 tak to se i z hezkýho hošana (na začátku hry) stane tak trochu děda :-). Jinak Altäir vypadá jinak asi kvůli tomu, za něj nehrajete pomocí Desmonda :-)).
  • No grafika už vypadá docela zastarale a docela mi připadá, jako by obtížnost úměrně padala dolů se vzrůstajícími možnostmi zabíjení a jejich zjednodušováním. Kde jsou doby, kdy jsem se v AC 1 skrýval, plížil, aby mě nikdo neobjevil, protože stráže zvláště ke konci se překonávali daleko hůř. A teď? Prostě na ně hodím bombu a je vystaráno. Nehledě na to, že Ubisoft to s těma novejma prvkama přehání až za hranici únosnosti. Smoke, no dejme tomu, granát, tak by ještě šel, ale mina, která bouchne metr před stráží, nebo plamenomet s dosahem víc jak sto metrů je docela dost. Přeci jen u Brotherhood ještě šli přimhouřit oči u věcí jako tank, nebo kulomet, či co to bylo, protože to v Leonardových plánech opravdu bylo, ale série, která si bere z reality i historický postavy a poměrně přesně kopíruje i dobová města by se takhle přizpůsobovat Mainstreamu neměla.
    • XXDarthVaderXX
      AC je hodně nereálná hra už od prvního dílu a těch nesrovnalostí je tam hodně...s realitou to nemá nic moc společného a tak černě bych to neviděl...
      Nevím jestli je lepší úkol opakovat proto, protože jsem prostě někde spadl atd. Nebo kvůli tomu, že mě 100x na jednom místě sejmou. A hrát to třeba 40 hodin?
      Tohle mi tak nevadí, už tak je to přemisťování někdy opruz...jo ten kůň byl dobrej nápad, u dvojky ani nepočítám, kolikrát jsem skočil lomeňáka do vody, abych si ukrátil cestu.
      U BH je pro mě jeden neduh...koncentrace nepřátel je nízká a i když člověk vyprovokuje koho se dá, tak jich je stejně málo...v jedničce naběhlo stádo o 30 mužích a byla nějaká zábava, ale tohle *13* *15*
  • K těm divným ksichtů si to vemte tahle eziovy už šlape na 60 let nebo možná i víc :D a zas altair zde vystupuje jako učeň vemte jsi že tam je mistr assassínů kterého jste přeci v prvním díle zabili. *3*
  • Tak to bude zase likvidování tisíce nepřátel najednou 1 kliknutím :D První díl byl dobrý potom už to šlo z kopce.
  • Video je supr ale hra začíná být čím dál víc RPG ale to je jenom dobře. *3*
  • Amylee.Anderson
    Jak Ezio, tak Altair maj takový... divný xichty...:D
    • No i když asi s tebou musím souhlasit :D protože altaira jsem vůbec nemohl poznat ale zas ezio je v poho. Chce to novej a lepší engine. *3*
  • Cerstvo prejdene na novom PC s NASA *5*
  • Sice nášlapné miny měli Číňané už někdy ve 13. století, ale ty Evropa počátku 16. století ještě neznala, a to nemluvím o tom, že ta mina vypadá, že reaguje na pohyb i metr před ní, takže to je ptákovina na entou. A proč nikdo nepřiběhne na pomoc, když ta rána z výbuchu musela alarmovat celou posádku pevnosti? O tom, že z Ezia udělali terminátora, se autor článku trefil beze zbytku. A nepřátelé opět tupě čekaj na smrt, nic se nezměnilo. No, alespoň se nám vráti Altair, kde bude alespoň príma atmosféra - pokud tam teda metat granáty nebude taky. *7* *1*
  • Cosi
    Líbí se mi tento článek, více kritického pohledu na ptákoviny ve hrách. To že to jsou hry neznamená, že by jsme takovéto voloviny měli přehlížet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit