Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed: Revelations - dojmy z GC 2011 dema
20.8.2011 | Petr Poláček
72 příspěvků
-
Vypadá to náhodou dost dobře sice už je to čím dál lehčí páč tam ma zas ezio něco novýho ale zas můžem to brát takhle bude větší zábava a zas spouta jiných možností a kombinaci jak porazit nepřátele nevím jak vy ale třeb v brotherhoodu mi lezlo na hlavu když sem měl všechny mí assasiny na úkolu a ja sem se musel rvát asi z 20 strážema a nedal sem to málem mě zabili musel sem zdrhnout tím myslím že ty bomby aspon pomůžou když si budeš chtít udělat širši cestu stražema a ten styl boje se mi moc líbí *4* *14*
-
-
2O stráží by bylo velkej problém v AC1 a nadělali by vrásky i v AC2, v ACB je člověk dokáže zabít během minuty řetězením, ikdyby to všechno byli ty extra rychlí nebo extra tuzí, v ACB si člověk může zřetězit tak 3O-40 vojáků, když to umí a neztratit ani jeden kousek života.....
-
-
V AC1 možná leda na začátku dokud jsi nezískal Counter Attack ;)
-
-
I tak, v ACB máš řetězení od začátku :)
A i tak, s counterem by tě někdo občas trefil a kdyby ta dvacítka byli přímo templáři, tak by to nebylo tak lehký, ale tady může těch dvacet bejt klině těch velkejch pancéřovanejch, a stejně ti nemusej ubrat ani život.....
-
-
-
I přesto že pro mě je assassin's creed momentálně jednou z nejlepších sérií, tak se mi zdá, že boje se strážema jsou přehnaně jednoduchý a právě i když jich na mě jde 20, tak je zvládnu s jednou rukou v nose. A ne opravdu si nemyslim, že by v tom byl nějakej muj extra velkej skill. Prostě by měli razantně navýšit obtížnost soubojů nebo alespoň přidat nějakou obtížnost Hardcore, protože třeba v AC2 jsem u konce hry ani nenosil Altairovu zbroj protože jsem si pak přišel jak když mam cheat na nesmrtelnost.
-
-
presne tak proto to chce aby ty straze mohli utocit vsichni na jednou....aspon toto....bo po jednom to padaj jak svestky
*5*
-
-
-
Zdar tak co by se dalo čekat od dema maximálně jak to bude vypadat a on už to kritizoval jako by to byla plná hra -> je to DEMO. Je jasný, že tam neukážou víc než chtějí :-). Jinak Ezio je v poho (jak jinak má mu bejt okolo 50 tak to se i z hezkýho hošana (na začátku hry) stane tak trochu děda :-). Jinak Altäir vypadá jinak asi kvůli tomu, za něj nehrajete pomocí Desmonda :-)).
-
No grafika už vypadá docela zastarale a docela mi připadá, jako by obtížnost úměrně padala dolů se vzrůstajícími možnostmi zabíjení a jejich zjednodušováním. Kde jsou doby, kdy jsem se v AC 1 skrýval, plížil, aby mě nikdo neobjevil, protože stráže zvláště ke konci se překonávali daleko hůř. A teď? Prostě na ně hodím bombu a je vystaráno. Nehledě na to, že Ubisoft to s těma novejma prvkama přehání až za hranici únosnosti. Smoke, no dejme tomu, granát, tak by ještě šel, ale mina, která bouchne metr před stráží, nebo plamenomet s dosahem víc jak sto metrů je docela dost. Přeci jen u Brotherhood ještě šli přimhouřit oči u věcí jako tank, nebo kulomet, či co to bylo, protože to v Leonardových plánech opravdu bylo, ale série, která si bere z reality i historický postavy a poměrně přesně kopíruje i dobová města by se takhle přizpůsobovat Mainstreamu neměla.
-
-
AC je hodně nereálná hra už od prvního dílu a těch nesrovnalostí je tam hodně...s realitou to nemá nic moc společného a tak černě bych to neviděl...
Nevím jestli je lepší úkol opakovat proto, protože jsem prostě někde spadl atd. Nebo kvůli tomu, že mě 100x na jednom místě sejmou. A hrát to třeba 40 hodin?
Tohle mi tak nevadí, už tak je to přemisťování někdy opruz...jo ten kůň byl dobrej nápad, u dvojky ani nepočítám, kolikrát jsem skočil lomeňáka do vody, abych si ukrátil cestu.
U BH je pro mě jeden neduh...koncentrace nepřátel je nízká a i když člověk vyprovokuje koho se dá, tak jich je stejně málo...v jedničce naběhlo stádo o 30 mužích a byla nějaká zábava, ale tohle *13* *15*
-
-
K těm divným ksichtů si to vemte tahle eziovy už šlape na 60 let nebo možná i víc :D a zas altair zde vystupuje jako učeň vemte jsi že tam je mistr assassínů kterého jste přeci v prvním díle zabili. *3*
-
Tak to bude zase likvidování tisíce nepřátel najednou 1 kliknutím :D První díl byl dobrý potom už to šlo z kopce.
-
Video je supr ale hra začíná být čím dál víc RPG ale to je jenom dobře. *3*
-
Jak Ezio, tak Altair maj takový... divný xichty...:D
-
-
No i když asi s tebou musím souhlasit :D protože altaira jsem vůbec nemohl poznat ale zas ezio je v poho. Chce to novej a lepší engine. *3*
-
-
Cerstvo prejdene na novom PC s NASA *5*
-
Sice nášlapné miny měli Číňané už někdy ve 13. století, ale ty Evropa počátku 16. století ještě neznala, a to nemluvím o tom, že ta mina vypadá, že reaguje na pohyb i metr před ní, takže to je ptákovina na entou. A proč nikdo nepřiběhne na pomoc, když ta rána z výbuchu musela alarmovat celou posádku pevnosti? O tom, že z Ezia udělali terminátora, se autor článku trefil beze zbytku. A nepřátelé opět tupě čekaj na smrt, nic se nezměnilo. No, alespoň se nám vráti Altair, kde bude alespoň príma atmosféra - pokud tam teda metat granáty nebude taky. *7* *1*
-
Líbí se mi tento článek, více kritického pohledu na ptákoviny ve hrách. To že to jsou hry neznamená, že by jsme takovéto voloviny měli přehlížet.