Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ales.smutny
    Ono je dle mne hrozně těžké držet se étosu a zároveň dělat hru s výzvami. Čím je Ezio starší, tím je zkušenější, lepší, vybavenější. A oponenti jsou z podstaty faktu pořád ti stejní vojáci. Takže teď stojí tvůrci nad otázkou -
    Jak nechat hráče cítit fakt, že hraje za osamělého vlka samotáře, zabijáka, který dělá to, co dělá cca 40 let a zároveň zvedat laťku, aniž by to vypadalo nelogicky ke světu?

Tohle je prostě věčná smyčka, do níž se tvůrci podobných sérií chytají. Řešením jsou samozřejmě zčásti bossové, kteří mohou být odůvodnění tím, že jsou prostě epší, než jejich předchůdci.

Nicméně co jsem viděl z dema, ten člověk to měl hodně najeté, věděl kam běžet, kam hodit bombu, rovnou, bez analýzy do první skupinky, pak do druhé... Dost si slibuji od prvních střelných zbraní, které mohou třeba nadělat jedním zásahem spoustu paseky (a zároveň tak poskytnou ono potřebné a dobově zdůvodněné zvýšení obtížnosti).
  • Lawliet
    Nevěřím že to bude uplně stejné :D myslim jako že MW2 a Black Ops byl taky stejnej engine
  • ač se mi taky moc nelíbí, že to vypadá moc jednoduše, beru v potaz to, že je to ukázka. Samá finální verze může být na tom s obtížností úplně jinak. Nejvíc mě zajímá hraní za Altaira, jsem zvědavý kolik bude v Revelations prostoru. Takže se na tuto hru, ostatně jako na každý díl serie AC, moc těším.
  • Je to naprosto jednuduché,Ezio s přibývajícím věkem získal zkušenosti:)
  • CRYPT
    Ezio vubec nevypada jako Ezio. Tam nevidim vubec zadnou podobu. Kdyz porovnam AC2 a AC2 BH tam ta podoba byla jeste znatelna, bohuzel ted vubec
  • Protože je na co remcat. Už od prvního dílu tu na Games šířím, že hry série AC mají klesající obtížnost. Nejen co se týče boje, celkově. Schytávám mínuska.

A ejhle, u AC:Relevations už je zjednodušení tak markantní, že tu někteří diskutéři začínají sdílet můj názor.
  • Ale berteto spolohy ze to je hra a ne real life inovacie su tam citit len s pohladu na video som zvedavi co to bude vo full verzii a konec koncou kazdy jeden diel my prisiel az prymitivne lahky ale dej uzasny
  • Urug
    Poněvadž je vyaugmentovanej
  • Amylee.Anderson
    No konečně někdo pozitivní, narozdíl od těch, co furt remcaj!
  • Spiker01
    Do série AC jsem dokázal proniknout, docela před nedávnem (díky novému hardwaru) a samozřejmě mě to zaujmulo. Je mi celkem jedno, co tam přidají nového a co právě teď ukazují. Jsem si jistý, že se to bude opravdu dobře hrát + navíc nějaké nové prvky k zábavě rozhodně přispějí.
    Samozřejmě ne všechny prvky AC stoprocentně vykazují známky realističnosti, ale to právě hráče baví. Musíme si přiznat, že jestli někdy perfektní hry vychází tak to určitě není v minulých několika letech, proto si myslím, že není třeba odsuzovat snahu autorů převést nás do prostředí, které sem před AC v herním průmyslu nevyskytovalo, a to pomocí někdy až dost bizarních nebo nerealistickích prvků.
    Tyto různé prvky aspoň mě na sérii baví a těším se na další díl... *1*
  • a já jsem doufal ze se dozvime o tom co se delo po smrti Altairova mistra po konci jednicky a misto toho budem hrat to co bylo pred jednickou? doufam ze tma bude i neco po tom (mluvim jen o Altairovi)
  • XXDarthVaderXX
    AC je hodně nereálná hra už od prvního dílu a těch nesrovnalostí je tam hodně...s realitou to nemá nic moc společného a tak černě bych to neviděl...
    Nevím jestli je lepší úkol opakovat proto, protože jsem prostě někde spadl atd. Nebo kvůli tomu, že mě 100x na jednom místě sejmou. A hrát to třeba 40 hodin?
    Tohle mi tak nevadí, už tak je to přemisťování někdy opruz...jo ten kůň byl dobrej nápad, u dvojky ani nepočítám, kolikrát jsem skočil lomeňáka do vody, abych si ukrátil cestu.
    U BH je pro mě jeden neduh...koncentrace nepřátel je nízká a i když člověk vyprovokuje koho se dá, tak jich je stejně málo...v jedničce naběhlo stádo o 30 mužích a byla nějaká zábava, ale tohle *13* *15*
  • vem si třeba z dnešní doby Stallone taky rozhodně nevypadá na tolik kolik mu je (65 tušim) a pořád točí akční filmy jasně do reality to má daleko ale i tak musí dělat fyzicky náročný věci ne tolik jako Ezio ale Ezio je Assassin *1*
  • Beru, že likvidování nepřátel je lehké a klidně bych ocenil možnost nastavit si obtížnost, ale co mi vadí víc je to, že Altair má pohyby, které dle AC2 vymyslel sám a zapsal je do kodexu až po událostech AC.
  • Není na tom nic divného.. když si udržuje kondičku, dobrá strava tak normálka .. vem si starce v Japonsku dokážou se pohybovat stokrát lépe než duchodci .. a navíc 50 let není zase tak moc aby chodil o holi.. :)
  • I tak, v ACB máš řetězení od začátku :)
    A i tak, s counterem by tě někdo občas trefil a kdyby ta dvacítka byli přímo templáři, tak by to nebylo tak lehký, ale tady může těch dvacet bejt klině těch velkejch pancéřovanejch, a stejně ti nemusej ubrat ani život.....
  • no len v predchádzajúcich dieloch pokiaľ viem obtiažnosť nebola, aspoň ja som to nikde nenašiel, takže dosť pochybujem, že ju dajú tu ... ale popravde veľmi by ma to potešilo, keby sa dala hrá takýmto spôsobom sťažiť
  • Hra vypadá opravdu dobře, ale stále tomu něco chybí. Například........zbytek si můžete domyslet.
  • XXDarthVaderXX
    Život mu to neprodloužilo... Ezio není žádná socka, spíše naopak.
  • XXDarthVaderXX
    Nebo je to to třeří...jablko, papa hůl a ještě jedno, ale tak Superman taky uměl lítat ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit