Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • erasser

Koukat na ty screeny ze hry vysoký 360 pixelů na 4k monitoru je absolutní slast 👌.

• flash789

Stacilo napsat ze to je trolení, protože je :)

Nic lepšího si nezasloužíte :D

• Derp_1337

Ty technické problémy jsou boj s větrnými mlýny.

Když recenzent nezmíní bugy (protože předpokládá, že to vývojář brzy opraví), tak se hned objeví hromada lidí, co si stěžují, že hra je nehratelná a recenze to nezmínil.

A když recenze zmíní bugy a vývojář je stihne ještě před vydáním opravit nějakým rychlým patchem, tak máš neaktuální recenzi, která upozorňuje lidi na problémy, které nejsou.

• Derp_1337

Haha, tvůj přípěvek byl až tak moc trapný, že pobavil.  😉

Když si PC hráči si stěžují na to, že jim něco nejede, tak se hned objeví nějaký konzolista, co směje a že na konzolích žádné problémy s propady výkonu nejsou.

A pak když si konzolisti stěžují na propady výkonu (např. při vydání Cyberpunk), tak se zase PC hráči smějou a že konzolisti si mají koupit PC.

Jenom přiživuješ trapné stereotypy.

• jack

Souhlasím, je to opět hon za tím mít recenzi co nejdříve. 

Málo lidí půjde do detailu a podívá se na platformu. Už prostě zde bude toto hodnocení.

A zde by ještě více mělo platit, že by se recenze měla opravit-přepsat, pokud to spravil první patch.

• Takže když pominu ty technický problémy, který nejspíš spraví nějakej patch, tak 7? To už bych tech 350 za ubi+ i obětoval když mně baví Far Cry🙂

• Inquisitor

To bych s hraním seknul. Hrát všechno na neohrabaném ovladači, tak mě odvezou.

• Kdo tvrdí že za to můžou recenzenti?

• Ja nevim, ale naposledy se tady strasne resil ,,konzolvy,, Cyberpunk.

• To je sice hezký, ale pro zákazníky je taková recenze přesto k ničemu.

• Veskoslav

Ano, proto má PS5 fps propady, že? Si šašek...

• Veskoslav

Hru jsem dostal zadarmo. A upřímně herní náplň je průměrná. Není to nic, co by Vás neurazilo, ale taky to není nic, co by Vás donutilo si to to koupit. Co je ale za mě skvělé je prostředí a zvuky. To musím smeknout, tam se vyřádili a raději lozím po džungli než plním úkoly.

A co se týče stability a nastavení na 7800XT (ovladače verze 23.12.1) s 5700X a nastavením 1440p, FSR 3.0 UQ (druhá možnost je TAA a ta vypadá hůř)+FG, ultra quality nastavení grafiky (včetně RT legrací) a jedu AVG fps na 107, 1% fps na 71. Hra spadla dvakrát za cca 4 hodiny hraní (jednou z toho je pak Benchmark:)) Takže to vypadá, že je to fakt dobře optimalizované na AMD karty.

Kolem a kolem je to mírně nadprůměrná, ale dobře vypdajíící hra, která neurazí, ale taky Vás nedonutí si říct wau, doufám, že bude další díl.

• Taronyu

Tak prekvapivo mi to ide celkom dobre na 4070ti. Zrejme day one patch to opravil.

• Za mě - taková recenze je napsaná z verze, ze které vydavatel chtěl recenzi udělat a kterou posílal v takové kvalitě o které chtěl, aby se hráči z recenzí dozvěděli. Za mě naprosto validní.

• To je věčná diskuse pořád dokola:

PCčkář: "Mě to zase na PC hrozně zlobí."

Konzolista: "No jo. Proto jsem koupil konzoli. Tam tyhle problémy nemám"

PCčkář(i): "Ale tyhle problémy přece na počítači vůbec nejsou a hraní je tam mnohem lepší"

No a při vydání další áčkové hry se dialog opakuje. Někteří se prostě nepoučí :-D

• flash789

Všem by se dost ulevilo kdyby hry vycházeli jen na konzole. Ten bordel s konfiguracema a jak furt něco někomu na pc neběží jak má je poměrně otravná věc. Viz celá tahle diskuze kde má zas master race boro. Příspěvky skládající se ze změti čísel a frustrace :)

• frank.horigan

Ano rovněž se stává, vygoogli si Ranaulty s 1.2TCe a mnoho dalších

• frank.horigan

S PC verzí TloU souhlasím, jako velký fanoušek "dospělého realistického světa" kde a jak se ty hry odehrávají, měly ty hry raději zůstat na PS a na PC vůbec nejít. Stejně to nikdo neocenil, jen se šíří kecy o ždímání prachů, a že 10let stará hra za 60E blabla. Myslím že to celé nestálo za to. dobrá polovina lidí myslím ani nepochopila, že to není verze z roku 2013.

CP77 na staré konzoli rovněž velký špatný, tady myslím zasáhla chamtivost akcionářů, kteří těch her chtěli prodat za každou cenu ještě víc než vůbec bylo prodáno nových konzolí. Takže to muselo i na XO, což prostě nemohlo dopadnout použitelně. Škoda. Já hrál na PC s patchem 1.3 a taky to byl "pravý Cyberpunk". Čekat 3roky jen proto, že teď je tam metro, nebo to hrát s každým dalším patchem furt znovu a znovu to opravdu neee. 

• 30fps JE STŘEDOVĚK. Dropy pod 60fps s 4080 / i9 jsou BIG JOKE. NE-zřím tě. Ubisoft jsou prostě lopaty a ktom TM a nekonečnýho AC zjevně nejsou schopni udělat nic pořádně. Peugeot herního průmyslu :D

• Ve finále za to budou moct recenzenti, že jim UBI poslal nedokončenou hru co můžou zrecenzovat...no to se poXeru, já bych na to měl takovej návrh...dokončit hru a pak ji poslat k recenzování, i když tohle je chyba Managmentu a vývojáře z toho nevím, je to jako u RedFallu který v takový verzi nikdo dělat nechtěl ale týpek v polotričku na schůzi v kanclu řekl že to musí být do data XY

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit