Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tushan
    nařez *5*
  • Skript,skript,skript a skript.
    • No ty asi najdeš v každé hře ne?
      • no ale rad bych videl i video ktere nebude jen o tom skriptu .. :) je skriptovani a COD skriptovani .. aby to zas nebyl velky interaktvni hollywood bijak, jak to zatim vypada .. jinak grafika a atmosfera pekna i kdyz to doufam hraje s cheatem na nesmrtelnost nebo je to nejaka "extra easy for little sisters of casual first person shooter players" obtiznost .. a hlavne maji jeste dost casu na AI a podobne veci .. tak drzim palce a je pekne, ze se (udajne) zameri i na SP a nebude to jen takovy kratky sled nesmyslnych misi ..
        • No tak o nastavení obtížnosti u ukázky hry se nemá cenu bavit dost často to mají nastavené hodně málo.
      • On ma na mysli spis to mnozstvi behem urciteho casoveho useku *3*
        • Chápu ale tak pořád to vypadá pěkně a nějak přeplácaný mi to nepřišlo.
          • Zrovna v tomhle videu to bylo celkem ok,ale v tom predchozim s tim sniperem to bylo uz imho moc
        • to mas jedno skript skript atd a v jakem useku mezi nama stejne kazdy fanda to dohra je jednou a pak de hnedka do multaku . samosdrejme nerikam ze singl bude spatny podle me bude bomba aj ten ja se tesim na oboji
          • No podle me se i scripty daji pouzivat s mirou...aneb vseho moc skodi *3*
  • Mě jen tak napadá otázka. Co je realistickýho na tom, že vás skoro sejmou, ale doběhneš za další roh a najdeš tam lékárničku, přeběhneš a si zase jako rybička?? Kde je ta realita??? V tomhle asi realita do hry nikdy nepříjde. Nebo by se vám líbilo, kdyby ti pod prdelí bouchnul granát, pak černo a další záběr by byl až na nemocničním lůžku bez nohy?? Tohle je realita... tak se tu neohánějte realitou. Tu nedostanete nikdy. Prej realita u FPS , dlouho sem se tak nezasmál!!! :D Dle mýho autoheal, nebo lékárničky to je jedno, když nejste sráči a nehrajete na easiest. Jak už tu někdo psal, dobrej nápad by byl medik. To by bylo takový přiblížení té "realitě"
    • me by vyhovovalo reseni .. jeden zasah do hlavy - mrtvy, zasah do tela - podle kalibru a kevlaru otreseny nebo na 2 zasahy (3 u slabsich zbrani) vyrazeny z boje, zasah do ruky - osetreni medikem a horsi mireni a manipulace s vybavou, zasah do nohy - osetreni medikem a uz si nezabehas a chodis pomaleji ... samozrejme kdyz te do ruky nebo nohy trefi .50 tak zadne kulhani neni .. kdyz se neosetris tak ztracis zdravi ktere ti uz medik nevrati ale pouze ti zastavi jeho ubyvani ... proste pokud se clovek postavi tak jak se postavil v tom videu ten predvadejici tam ma prezit tak 2-3 sekundy ..
      • Tak jak píšeš, by to nemuselo být špatný. Bylo by fajn mít třeba postih za zásah a tak. Nutilo by to lidi víc taktizovat a krýt se.Ale tomu by bylo třeba i udělat hru, kde nenabíhají vojáci jak do kafemlýnku, ale menší počet nepřátel s lepší UI a to i kolegů, hlavně toho medika. Každopádně by to byla nějaká výzva. Ale je mi jasný, že by se ozvalo spousta lidí, kteří by místo tohoto chtěli autoheal :)
        • Myslim že taková hra je GRAW 1 a 2 to si myslim stačí víc než dost.
          • ozval se první. nemyslím to ve zlým. každopádně ghost recon sem nikdy nehrál
            • To je škoda GRAW je skvělá hra.
  • Čumím z otevřenou hubou.... a ten vrtulník.... whauuuu kupuju novou grafiku!
  • Prosim vsechny radoby chytraky co nadavaj na nerealnost a vytvory DICE, aby se prihlasily do armady (kdyz chtej tak moc realitu) a nechali se ZABIT, protoze tyhle jejich "hospodsky" brecaky (vsechno delaj spatne a jen ja vim jak na to) jsou zbytecny a nikomu nebudou chybet. Vsadim se ze kdyby byla hra 1 kulka = game over tak by byly prvni, ktery by opet hlasite protestovaly. DICE patri mezi spicku v oboru *5* A JE TO HRA A NE SIMULATOR!!!
    • Vsechny hry jedna kulka mrtvy maji extremni uspesnost..Americas Army, mod Project Reality k BF2, puvodni Operation Flashpoint, SWAT4....jenom vyvojari nemaji koule je vytvaret
    • Je to hra pro de**** :-) Spousta starých her nabízí zábavné zpracování a pojetí. Dice vydává od BF2142 pouze něco, co ze sebe vydávají hospodské mluvky po dvaceti dekách vlašáku a dvaceti pivech :-)
  • Jejda...autoheal *11*
    • jj, kde jsou ty doby kdy se člověk musel snažit a hlídat si zdraví a něco umět, libovolný ukládání mi nikdy nevadilo, ostatně dřív to byla smaozřejmost a checkpointy byly výjimkou, ale autoheal je fakt hovadina největší. Vzpomínám na Project I.G.I., celá mise bez zátahu, jedna dobrá rána a konec, žádný ukládání.
      • Ale no tak IGI jsem hrál byla to pěkná hra ale zase nedělej z autoheal nějakou hroznou věc.
        • hrozna/ nehrozna .. je zbytecna a ubira atmosfere ..
        • autoheal je hrozná věc, představa že hraju Dooma, DN3D, IGI apod. s autohelem jako se hrajou FPS dnes ve mně vyvolává záchvat smíchu, o čem je takový hrnaí? o ničem, člověk proplouvá.
          • Když myslíš.
          • Tak nějak...proplouvá...
    • Jejda návštěvník z Marsu. Vítej na Zemi doporučuji ti doplnit si historii her možná zjistíš že autoheal je normální a často používaná věc.
      • Kenny nebuď blbej hňup, to já samozřejmě vím, ale člověk by doufál, že po taškařici Bad Company 1/2 (i když mě celkem baví)se BF3 vrátí ke "kořenům" a bude se snažit vyrovnat tak něják "realismus"/arkáda...tak zklidni hormón a o historii her mi nic nepiš, když ty si funěl v inkubátoru já si kurv*l zrak u starých televizí...
        • jo jo ... takovej ježen Sonic. Po pár hodinách se člověk dostal do finálního levelu a když prošvihl svoje tři životy, tak mohl začít odzačátku :-)

A oni chcou quicksave uprostřed přestřelky, šulini
          • Cajk
            Mario to samý:) Předposlední level a tobě došly životy.. A znova bobánci:)
            • u takovýho Alexe Kidda na Master Systemu jsem si taky užil svoje : )
          • Ale to zas ne, pokud je řeč o starém Sonicovi tak měl ještě tušim 3x Continue, takže celkem 9 životů, extra continue se tušim daly nahrabat ještě v bonus levelech.
            • jj, toho myslim, Mega Drive : ) byla to tušim jednička ještě bez lišky, luxus.
            • já znám jen toho na konzoli SEGA (ne toho PC), nevim, co to přesně bylo za typ. Ale jo, sem tam pár životů k dobru nasbírat šlo (pro restart levelu, asi 3x)
        • Já vim že ty to víš kdyby ne bylo by s tebou něco špatně. Ale to s tím věkem jsi si mohl odpustit na takové kecy a vytahování máš příliš málo informací.
          • No promiň "doporučuji nastudovat historii her" tadle "historie" autohealu se táhne pár cca 7let zpátky...a některý hry jsou svižnější, autoheal neni všude od věci ale u Battlefieldu 3 jsem zrovna myslel, že tudle taškařici eliminují (napadá mě pár způsobů, aniž bych se musel dlouho zamýšlet)...a že by to mohla být i nějaká výzva...vzhledem k tomu, že nepředpokládám (a doufám v to), že by na tebe nabíhala armáda celého státu jako v posledních CoD (kde kdyby nebyl autoheal tak je to naprosto nehratelné)tak si s tím mohli trochu pohrát...to je všechno
            • Nejsem žádný hater autohealu...takovej ME2 mě bavil fakt dost .)) ale fakt je ten, že ta obtížnost se tam nahrazuje jen tím, že "jich" je mnógo...
            • Jistě já vim jak dlouho tu asi tak je autoheal faktem je že už jsem takových her hrál hodně a když se to pořádně udělalo tak i taková hra mohla být těžká a pro hráče výzva. Stačilo pár zásahů a byl jsi v háji. Lékárničky jsou sice fajn ale i autoheal má dost dobré možnosti.
  • Proc misto linku na youtube video v HDcku sem radsi postujete rozmazanou sra*ku? Nepochopim.
    • Proste nedaji si rict a nedaji si rict a to muzes psat treba milionkrat ze ti videa stoji za pekne kulove :)
  • nezapomen ze je to pre alpha verze takze to tam nemusi vubec bejt a hlavne aj kdyz nam to ukazuji a hodne porad to mas s jedne mise 12 minut a ma to met 12 hodin a moc misi a mest atd pariz atd takze furt bude co hrat a furt tam budou pasaze ktere nam doufam vitrou zrak
  • Já si myslim, že tam jako je málo výbuchů. A vojáci by mohli sprostě klít. Třeba shit, fuck, go to hell you son of bitch. Come get some. I will reap your belly...
    • Tak snad to tam dají :-) v MP BFBC2 to je...že vojáci nadávají nebo něco říkají
  • Už chápu vývojáře,že serou na PC hráče (Crysis 2).Těm se člověk nezavděčí...nejdřív každej řve kvůli grafice a když je hra s parádní grafikou(zatím tak vypadá),tak se najdou vždy nějaké kraviny...ať už autoheal v SP(což už je nějaký ten rok),který by se dal nahradit jak tu někdo píše lékárničkou za starých časů UT,MoH atd...ale to by se taky každému nelíbilo..bral bych toho Medika to by bylo fajn,ale to by se taky každému nelíbilo...nebo jako ve FC2?Že si uděláte operaci na bitevním poli sami? :D

Berte to sakra tak,že BF serii jde vždy hlavně o MP a ne nějaký single...ano dělají ho trochu pořádně po delší době,ale podle mě na příběh nebo alespoň trochu realisticky (vím auto heal a podle některých vrtulníky na bojišti realistické nejsou).Ale sakra je to jenom hra!Zábava a pokud chcete realitu,tak se nechte naverbovat do armády :-) a budete mít reality kolik jen zvládnete.
    • a pro to vyvojari tvrdi ze SP je pro ne klicovy a nebude hrat druhe housle ? :)
    • mmrrxx
      v multi bude tiez autoheal ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit