Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si připadám jako v lese. Jedna myslivna vedle druhé :-)
  • moc pekny,jedina vec co se me vadi je ta divna velikost zbrane.pazba s optikou jsou primo obri a hlaven neni skoro videt,takovej divnej nepomer.no a kdyz bezi tak to drzi jako smradlavy koste
  • Poradte prosim hru, kde by som moho podrezat jezisa a dalsich svatych...
    • První Doom. Ježíš je pochopitelně až na konci (poznáš ho podle 8 nohou). Ostatní svaté potkáváš během celé hry (poznáš je podle toho, že jsou nezvykle agresivní).
    • cetl jsem uz lecos,ale tohle je i na me moc
  • Toz audiovizual vypada paradne.Ale proc musi vsude v posledni dobe cpat ten auto-heal?To je strasna zhovadilost.
    • A nejlepší by to bylo bez autohealu a bez lekárníček. To by bylo pošušňáníčko, nejen že hrací doba by byla 3 měsíce, ale ten pocit, kdyby to člověk konečně dohrál....
      • No jestli te to bere timhle smerem,tak prosim *1* .Ja osobne mam radsi klasiku a to hitpointy,zpusob doplnovani se da vymyslet ruzne,aby to sedelo do daneho stylu hry.Ale automaticke uzdravovani,kdy se schovam za nejblizsi ukryt a za chvilu zase vybehnu ,jako by se nic nestalo me zorvna dvakrat teda nebere.
    • No lékárničky taky nejsou nic extra.
      • Když si vzpomenu na unreal, kde jsem bežel střilel a chodil po lekarničkách :D
        • No tak jako lékárničky tu nemůžou být věčně je fajn že je něco nahradilo jinak by si tu zase určitě lidi stěžovaly že jsou ve hrách pořád jen lékárničky a nic jinýho.
    • Ono to máš těžší, jak se mi moc nelíbí autoheal, tak by mi zas přišlo jako blbost v něčem jako CoD nebo tady BF (samozřejmě jen SP) shánět po mapě lékárničky..tady trochu víc beru ten autoheal, ale mohlo by to být i jako v OPF/ArmA, při větším zranění se vyléčit u člena týmu, co zastává funkci "medic", to by nemuselo být tak těžký a ani tak hloupě vypadající
  • Cim lepsi a dokonalejsi video, tim vetsi flame:)

Je to jako s celebritami, cim je znamejsi a viditelnejsi, tim je vice diskutovana a tim ma vice odpurcu, kteri jdou vzdy proti proudu, snazic se ukazat nezavislou mysl a novy uhel pohledu (iluzorni predstava).
    • a casto iluzorne ukazat ze celebrita je navonena nevestka ovesana hocijakymi tretkami
    • ten tvuj prispevek je taky "iluzorni predstava" *2*
  • Já se sem chodím bavit, protože zabava na zdejším foru je lepší, než mi může dát tato hra. Až se mě budete chtít snažit zas chvilku urazit, tak se pokuste alespon napsat správné i po tvrdých souhláskách. Třeba takové rozumný a rozumni to trochu bije do očí :-)

Nijak jsem nenarážel nato, že potřebuji mít všude real, narážel jsem jen na nesmyslnosti, které nám Dice předvádí. Takže příště zkuste sami zapojit mozek, než mi tu začnete blít svůj intelekt ;-)
    • proč se to tu jmenuje diskusní forum? no zřejmě proto, abychom zde mohli pět chvalozpěvy pro předobědnavatele :-)
      • ty ses fakt jouda
        • je ale ja ho mam uz rad aspon se uz nasmeju aj ja jako dobry sak aspon vidime kdyz ma takovy intelekt kam tato republika speje cim vetsi intelekt tim vic to stoji za prd viz hrad :)))
    • hele meti tak proc tu vlastne pises jako zabava je to asi dobra pro tebe ale nas ostatni tu jen seres a takove lidi tu nechcem takze pokud chces napis si svoje vyjadreni dice ze chces jednoho panacka a pole abys to mel dobre . jako svuj intelekt bez resit nekde jinde a hru ktera se ti nelibi a libi taky protoze brzo z tebe bujdem blit my
    • Tebe neni potřeba urážet to si děláš sám. No a potom co jsi tu předváděl raději nepiš o používání mozku.
    • Nekdy by neuskodilo si uvedomit,ze to je jenom hra *3* .Sice mam podobny pocit co se zjednodusovani hernich mechanismu,snizovani komplexnosti a celkove zjednodusovani soucasnych her tyce,ale ty to zenes do naprostyho extremu
    • Ale dobrý zas, při své inteligenci to alespoň napiš do reakce a nemudruj nám tady pořád znova *7*
  • CoD je z hlediska hratelnosti stejne mnohem lepsi a zadna lepsi grafika nebo destrukce to nevynahradi. Vsichni fanousci BF jsou jen fanatici co si koupej dalsi dil jen proto, ze je to BF a obsah je vubec nezajima. Hlavne, ze si muzou zajezdit s autickem, tankem nebo zalitat letadelkem
    • zajimave ze to rika zrovna hrac cod *1*
    • No hlavně že CoD si lidé nekupují kvůli značce ale kvůli vzrůstající kvalitě.
      • Berete mi to primo z ust, presne tak - CoD jde kazdym dilem dopredu co se tyce hratelnosti, BF se snazi spatnou hru jen zabalit do hezkyho pozlatka a vetsina hracu jim to bohuzel sezere.
        • Doufám že tuhle kravinu píšeš jen jako ironii jinak je mi tě líto.
          • ja myslim,ze to vazne nemysli,uz jen podle toho jeho jmena mi to neprijde mysleno vazne *1*
            • Snad máš pravdu.
          • Pouzivani ironie v psanem textu je naprosto nevhodne, protoze nekteri lide nemusi bez vyrazu tvare a intonace poznat zda byla pouzita ci ne.
            • Aha tak to je mi tě líto.
    • Ach ty decko *1*
      • Ten pan ma, ale dozajista pravdu. Sama jsem to na svem muzi a synovi nekolikrat vypozorovala. Od te doby co si koupili kdysi BF2 stoupl jejich zajem o vojenskou techniku o stovky procent a i dalsi dil jsem byla nucena ze sve podpory predobjednat rovnou ve dvou kopiich, aby si mohli oba dva hrat jako mali kluci
        • Boze mami co to tu pises za kraviny, bez nam radsi udelat neco k veceri. Sorry chlapi, to je tak, kdyz clovek vstane od kompu,kdyz jde na zachod, hned mu tam vleze zenska.
  • Čim blíž je vydání hry, tim míň ,,wow,, efektů v těch trailerech je. Tenhle trailer už vypadá jako klasická FPS a očekávám že příští bude ještě horší.. No jo, je třeba snížit očekávání..
    • Podle mě je to naschvál...ukazují přibližně,jak to bude vypadat (jakože když tam ti nepřátelé budou v prostředí města) nebo co může člověk vidět...podle mě tohle video bylo ukázané,aby lidé věřili,že si opravdu člověk s lehkým kulometem rozloží nožičky a opře o zem :-) ... a myslím,že je lepší trailer bez WoW efektů a potom budeš ve hře jenom čumět :-) co všechno tam neni...než jako ukazovat špičkový trailery viz. Crysis 2 a potom se dočkáš normální hry ne co jsi čekal z Trailerů :-)
    • Je treba znizit pocet videi hlavne na absolutne minimum tak ja to bolo napr pri BF2 kde vychadzali maximalne tak screenshoty nic viac. Pretoze to dopadne jak pri mafi 2 kde som vedel este pred vydanim ocom to cele uplne bude. Potom son nebol vobec prekvapeny pri nicom, skor naopak. Tak ci tak seria BF je moja srdcovka a mam predobjednane.
      • Je to už otřepaná fráze, ale nedá mi to: " Kdo tě nutí na případné ukázky z hraní, či trailery koukat, když si nehceš kazit překvapení? "
        • nedočkavost :D:D
  • Prosím dejte 20 liků mám už druhou sázku z kámošem honem!!!
    • to nepude Scotte, zrovna odjíždim do Fort Collinsu na veletrh chlupů
    • Omlouvám se, ale vzhledem ke zranění ruky, které jsem si přivodil přehnaným hraním počítačových her jsem dal pouze 20 dřepu, snad to nebude vadit.
    • My Češi jsme poměrně zákeřnej národ takže o de mně máš palec dolů!
      • Tushan
        a taky škodolibej *1* chacha
        • Tak aspoň - 20 nechceš ? *1*
  • hmmm...ten endžin je tak dobrej, že mu zase, opět z kulometu nezmizel pás s náboji , když je všechny vystřílel... tradiční věc u všech jejich her.
    • Tohle neni otázka enginu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit