Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, považuji se za elitu, když takový smrkáči jako vy zavadí o Red Orchestru, Project Reality atp. tak si vás dávám k snídani a onanuji tu nad tím :-)

Já to přirovnám k něčemu jinému. Kdysy jezdili na motorkách jen praví srdcaři. Dneska se prohloubily rozdíly mezi bohatými a chudými a motorku má dneska kdejaké hovado a tak to podle toho i dopadá na silnicích :-)

úroveň hráčů určuje směr trhu.

Je rozdíl udělat hru zábavnou a s nápadem a nebo pro blbce, kulatou jak Rubikova kostka postavenou na wow ted se po*** efektem :-)
    • smejki
      prohloubení rozdílu vede k obecnější dostupnosti dříve údajného luxusu? oujé!
      • Ale šak nechaj ho. Poznáš ten vtip -- Boh dal človek mozog a penis, ale nedal mu dosť krvi, aby to používal naraz. A v metiho poste je jasne napísané, čo používa on *1*
    • Jenom dalsi troll (odhaduju tak 12 let), nekrmte ho.

Nekde na netu si nasel ze Red Orchestra a PR jsou realistictejsi hry a tedka tady dela HC parana, pritom hraje codko nebo csko, tece mu mliko po brade a rve pri tom do mikraku s ostatnima malejma harantama.
    • Dobre dedku, nemel by si uz jit nahodou ven, kdyz uz tam tak krasne? Ja zadny usmrkanec nejsem, Battlefield se mi libi, i kdyz se tam vyskytne obcas nejaka chybky v realisticnosti. A na tech hrach co si tu psal, jsem vyrustal a na mnoho jinych. Zkus teda taky nejakou vymyslet a uvidime, treba bude lepsi nez Battlefield.
    • No hlavně že máš nad čím onanovat to je důležité.
  • nwm teda jak ti co tu tak hrotí realitu, na realitu je plno jiných dobrých titulů, ale já osobne hraju hry na odreagování a zábavu, a realná válka není zábava, proto mi opravdu FPSdnešní doby nevadí a na BF3 se těšim ;) graficky je to bomba a užasnej zvuk jako v kazdem BF
  • tak meti boze vsech her a velka elito bez na forum army ci jinych strilecek treba unrealu nebo quake ci te tve red orchestry ale nechod sem kdyz setito nelibi nato jak se to pises velkym hracem a buh vi jak starym tu spis pises jak male decko podle me rozumni clovek ktereho hra nebavi tu ani nenapise a de dal
    • No napsal jsi to sice se spoustou chyb, ale máš úplnou pravdu *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit