Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 video ze hry vás zavede k bombě
30.3.2011 | Petr Poláček
173 příspěvků
-
Seš jak Rytmus. To si vychytal on říká na všechno buzík jeden
-
Soucasni vyvojari VYLIZTE SI PRDELE s tim co vytvarite!..Jednoduche pseudorealisticke sracky pro pubertalni decka co nejsou schopne se soustredit na neco slozitejsiho vic nez 36sekund...cim dal tim horsi a horsi co se vyvtvari..
-
-
Je to pravda no... ale stějně moc nesouhlasím... jestli to chápeš... :)
-
-
To bylo na mně nebo na Jana ?
-
Jde o fungovani postav ve hre, v nerealisticnosti akci ktere provadeji a v tom ze jim to vyvojari nastavenim hry dovoli..absolutne s kazdou hrou se oddaluji JAKEKOLI realisticnosti (mozna na ukor vzhledu hry)...totalne borti jakykoli realisticky dopad boje, strelby na telo vojaka a psychiku vojaka (lehnu si sam doprostred mostu totalne exponovany a budu hrdinne kropit podemnou pobihajici lidi?kteri jeste nabihaji jak ve hre z roku 1980 z nejakeho automatu za 2kc?)..uplne odbouravaji balistiku strelby a reakci zbrani na strelbu..(pokud nestrilim davkou tak musim menit hlaven po 2-3 zasobnicich , u minimi a podpurnych zbrani nedam ani jeden zasobnik na plnou davku)..princip schovam se a automaticky se vylecim?NEJVETSI ODPAD V "OBOHACENI" FPS...kdyz po me nekdo zacne strilet nekryju se ale hrdinne opetuju ze stejneho mista a postoje strelbu(v realu bych tak akorat chcipnul, co tak alespon rozmlzit pohled hrace jako simulaci "stresu" z palby vedene mojim smerem?..
-
-
Pokud nechápeš co to je hra a chceš tak moc realitu tak běž do nějaké války tam té reality zažiješ víc než dost.
-
-
Da se skloubit oboji..viz Operation Flashpoint..SWAT4..Project Reality...
-
-
Jerry: sklidni hormon a běž se raději podívat na večerníček, bude se ti pak lépe usínat. A před spaním si pak ještě můžeš dát cod, jestli pro tebe nebude moc těžký...
-
Nevím, jestli to ELITA jako ty pochopí, ale všechno jsou uplně jiné hry..jediné podobné je to, že se tam střílí, CoD, BF, ArmA...všechno jsou sice FPS, ale všechny tři stavěný na uplně jiný druh hraní. Jasný, ty jsi mega cool zkušenej elite realiťák, asi to nepochopíš...běž si raději vyonanovat někde u diskuze nad CoD, jak je to pro děti, američany a retardy, jak je to ve skutečnosti tak a tak a potom si zapni další díl simpsonů..já nevím, co si takový drsňáci tady musí furt vylévat srdíčko...požádej o dotace a udělej nám nějakou mega realitní řežbu, ba co, ženským tam přidej i menstruaci, aby to mělo fakt grády. *7*
-
No tak si hraj tyhle hry a necpi se sem.
-
-
-
-
-
-
tak k té helikoptéře, co je tu zmíněná. Nikomu nepřijde divné, že hero amíci kapou v jednu chvíli před mostem jako mouchy a za pár chvil jen tak nad silnicí vysí lehký vrtulník, k jehož sestřelení stačilo vždy jen pár ran (beru to, že už je to poslední verze OH6) a nikdo na ni nevystřelí?
Jinak autoheal je jasnej, přece nechcete ve hře umřít? To by pak nikoho nebavilo a nikdo by to nehrál.
Ještě se divim, že tam nejsou samonaváděcí mířený náboje, jako měl Zorg v pátym elementu, můžete střílet klidně za roh a každá kulka si najde svůj cíl. To by panečku byla teprv zábava :-) -
-
tady se to dobrými nápady a připomínkami jen hemží
-
-
Holt ostatní se musí snažit i za tebe když toho nejsi sám schopen.
-
-
Ty musíš být hodně depresivní jedinec. Copak se stalo? Potkala tě oliheň beznaděje, nebo tě vycuc polymorf? :-)
-
-
Od začátku jsi nenapsal nic co by mělo nějakou hodnotu myslíš že se ti to jednou povede?
-
nemám rád tyto komentáře není to vůbec ke hře a je to celé postavené na jednom a tom samém ... škodolibosti
-
-
-
-
No a jak ty víš,že tohle byl postup ve hře?Jakože jsi dole a najednou nahoře?Nemusíš tam přeci jít nahoru když nebudeš chtít :D...Jinak video není celé a třeba ten vrtulník sestřelí.Vidíš 5sekund vrtulník co střílí,ale že je to potom useklé to už je jedno že?
Pokud ti tak bude vadit autoheal...dej si hru na realistickou obtížnout nebo hard nevím co tam bude...a myslím,že tam jako rambo běhat nebudeš :-)
Jinak to poslední ani nekomentuju :D to je úplná kravina,ale připomněl jsi alespoň dobrý film :-) to chválím -
Když už tak nemel blbosti v každé hře se dá snadno umřít a je jedno jaké má uzdravování. No a s tim vrtulníkem vypadá to pěkně to je vše. Realitu hledej někde jinde.
-
-
Je třeba zabít kenyho vy parchanti! jinak se omlouvám za "visí". Ještě, že takovej Half-life nedělali jen proto, že vypadal pěkně a ne realisticky :-)
-
-
Chápu proč máš ten nick.
-
-
ale dyt ma pravdu :) ... ja se na hru tesim a jako pokazde doufam ze to vyvojari nezmrvej .. ale ktera hra v posledni dobe dopadla tak jak by clovek chtel ? :) ..dnes uz se hraje jen na efekt, nepremysli se u toho ..
-
Jen bych rád věděl, co tě urazilo. Chováš se jako holka, která má krámy :-)
Ale neboj brouku, já na tebe budu hodnej. Můžeš mi říkat strejdo... -
-
Urazit? kde? jak? co? Na to by jsi se musel trochu víc snažit hochu.
-
-
-
-
-
-
Skoda zaciatok vyzeral dobre hlavne atmosferov... no a potom to uz bol len CoD... skoda. Som zvedavy na singl. Ze bude multy skveli je jasna vec.
-
-
Hra bude taky supr, než se načte logo EA, pak to půjde od deseti k jedné :-)
-
-
Objednávku jsem zrušil už z předminulého videa a dobře jsem udělal. Dice jdou stejně jako Bioware ke dnu.
Jelikož jsem asi HC tak se těm nesmyslnostem ve videích musim jenom stát. Ale nic tak srandovního jako livetující OH6 zasypávající ulice palbou jsem ještě neviděl. Čím troufalým nás Dice pobaví příště? -
-
dyt ma ten meti pravdu. Co do nej kerujete. Neni usmevnej fakt,ze je ve videu pouzita kiowa. Usmevny je spis to,ze stoji zavesena stabilne na jednom miste v ty nejvetsi prestrelce. OH-6 je průzkumnej vrtulník s zadnym pridavnym pancerovanim,ta by sla v realu k zemi po jedny davce z pechotni zbrane,jeji sila v boji je pohyb,ne udelat nepohyblivej cil. POdobny,jako predchozi video s tim "ostrelovacem".......vy vzteklouni co kerujete,ze lidem vadi,ze to neni realisticky...lidi by nekerovali,kdyby se vyvojari nechvastali !realisticnosti v SP! ...jak zaseli,tak sklizi,hra urcena pro vylagrovany dementy,nebo na MP
-
Ohahahaha, mistře HC, co takový OH6 tedy dělá? Slyšel jsem, že DICE ti chystá omluvný dopis a důrazně doporučují každý vrtulník vyzbrojit megafonem a na nepřítele důrazným hlasem zvolávat demokratická hesla *7* *7* *7* Já nevím, děláš si srandu?
-
No jestli se nepletu,tak v Černý jestřáb sestřelen byl také OH 6 a bylo to prý podle skutečné události.Nevím co je na tom,tak nelogického,že na široké ulice kde jsou na zemi jen nepřátelé se zbraněmi použije americká armáda OH 6...jo vlastně ty hraješ CoD tam USA použije rovnou Atomovku :D jsem zapomněl proto to neni reálný :-)
-
A co by ten vrtulník měl jako dělat házet na nepřítele balónky s vodou? Ale hlavně že jsi HC hráč to se určitě považuješ za nějakou elitu že.
-
A cim to chces kropit Apachem nebo Blackhawkem? A ve Vietnamu se OH 6A pouzivaly, takze nevidim problem proc by vyvojari pro "oziveni" nemohli nasadit tyto lehke vrtulniky do ulic na kropeni islamistu nebo co to je.
-
-
Koukám že tu máme odobrníka školeného CoD viď? Mluvíš tu o něčem, o čem evidentně nemáš nejmenší znalosti.
-
-
mno nevim, taky nejsem zadnej znalec ale treba ve filmu Blac Hawk Down byla podobna scena a mam dojem ze jde o ten stejnej model
-
-
Ano a to je presne o Vas tady a vsude...aby jste podporili argument na realisticnost vytahnete SCENU KU**A Z FILMU!!!!....FILM nema s realitou VUBEC nic spolecneho...a nikdy ANI JEDEN v historii nemel...
-
-
A čím podpoříš svá tvrzení ty? Kromě tvých cool výpadků? Ukaž se, hadr playere
-
Aha takze ani Band of Brothers. ok chytraci.
-
Uklidni se ty troubo co máš pořád s tou realitou. Na tom vrtulníku nebylo nic špatnýho.
-
-
-
"Evidentne nemam znalosti a jsem skoleny cod" nebo tobe dochazi argumenty?
-
-
-
-
P.S.: vzhledem k tomu, jaká je úroveň zdejších přispěvovatelů fora (a to jsem to tu prolistoval dost) je už teď jasné, že MP bude díky klientele "brak" (vyjma snad malých klanových soubojů)
-
moc pěkné video ta myš mě dostala a hezky vypadá "přesnost" při střelbě dávkou
-
Abych podložil své argumenti mí naštavní čtenáři. Takové ptákoviny, jaké předvádí v dnešních hrách vývojáři, by si v době slávy Unreal Tournamentu nikdo ani "nelajznul" :-)
Tehdy to byly hry s velkým H. -
Opět nice vid :) ..
-
Presne diky lidem jako Ti co tu obhajuji soucasne koncepty FPS her stoji dnesni hry za TOTALNI HOUNO..narvat Vam Fjedničku do ksichtu a odjistit..nic jineho nezaslouzite.
-
-
A nemáme se ti klanět za to že mezi nás přišel někdo tak veliký? Hraješ si tu na něco víc ale z toho co píšeš působíš jen jako další blbec.
-
-
Ano tvuj nazor je pro me velice dulezity, prosim napis jeste neco..
-
-
No vidíš a to zase pro mě je tvůj názor úplný odpad.
-
-
Já myslim, že maj všichni pravdu, kromě mě, takže zapomeňte, že jsem něco řek.
-
-
Ja bych to vyresil skutecne masivni....letakovou kampani
-
-
-
-
-