Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mnaaamm. Jednoznacne FPS tohoto roka!!
  • Zvuky, zvuky, zvuky! Absolutně bez konkurence!
    • souhlas uz BC2 mělo zvuky na špičce
  • K dokonalosti už tam chybí jenom nějací ufoni. Kdepak chrabří men in armd from jusa zapoměli prapory? Bez nich se do boje nemuže, to neni pro muže.
    • Hra by mela obsahovat i mise kde se nebude strilet, ale sirit demokracie a mir.
      • Bude obsahovat simulátor volby Miss Universe?
      • Tak to aby tam hráli rusáci, protože nikdo jiný šířit demokracii a mír přece nechce. Tedy až na USA, těm ovšem nejde o nic jiného než o ovládnutí celého světa a možná i vesmíru (tedy kromě Marsu, protože tam si drží místo Paroubek). Koneckonců, Spojené státy to už dokázaly účastí v obou světových válkách nebo ve válce studené. Nebýt těchto zlotřilých imperialistů, tak bychom zde mohli mít báječný nacismus nebo komunismus. No nebyla by to krása? *4*
        • majestro dělá do politiky? dovedu si představit co tam dělá, teda vyměšuje...
  • Vypadá to dobře, ale celkem by se šiklo video aspoň HD :) , a taky je hezký jak dávkuje kadenci střelby :) furt držet a jde to všude :D :)
  • Hm, tak doufám že mi na to moje Radeonka 6970 kterou jsem si objednal bude stačit, protože tuhle hru musim koupit.
  • M4RTY
    Tak to si musím koupit!!! Jenom jedné věci se bojím... jedné věci na kterou jsem v FPS typu CoD alergický se bojim... JESTLI TAM BUDE OZNAČ DALEKOHLEDEM TANK TAK TO OKAMŽITĚ PRODÁVÁM NA eBAYI!!!!! *10* *10* *10*
    • Vole.. *1* máš už napsaný úkoly?
      • To si vychytal. *1* *1*
        • M4RTY
          Vám se to snad líbí??? Označ dalekohledem tank kde to vůbec vzali...
        • Seš jak Rytmus. To si vychytal on říká na všechno buzík
          • Buzík, ale jeho hlášky znáš *1* Taky ho nemusim, ale ignoruju ho, nevim proč na něj nadávat v diskuzi, kde se o něm nikdo nebaví. *4*
          • Rytmus a buzerant ? Jedině tak ty!
  • Phate27
    Todle video nic moc pockam si na to kompletni *7*
    A s tim jak to davkujou to nebudu muset ani hrat *1*
  • mmrrxx
    mozeme uz len tipovat ci stihnu do vydania ukazat vsetky zaujmave pasaze zo SP *3*
  • Každým trailerem jsem přemýšlel koupím nekoupím . Teď se mi to potvrdilo a ať si říká co chce ale u mě je koupě jasná . Líbí se mi to , grafika úžasná , sp se mi líbí a nemám k němu výhrady jen aby byl co nejdelší a zábavný a různorodý. Už kvůli Mp to bude bombová hra která jak pevně doufám nezklame.

PS: I když jsou trailery super tak jich nějak přibývá a nějakou pauzu by to chtělo ať neukážou celou hru v trailerech... *2* *2* *1* *2* *2*
  • Drom
    uvidime, jak na to odpovi konkurence :) E3 se pomalu blizi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit