Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ono sa to nejakú dobu pred vydaním tvárilo dosť dobre, zlom nastal až keď vysvitlo, že do bude len ďalší COD-klon.
  • Yep,souhlas. Oldschool playeri v nem videli odjakziva oldschool gamesku :)
  • Mraky? Mraky? Kde?
  • Nehci vzbuzovat flame,ale ten Skyrim skutecne nedopad tak,jak se cekalo (resp.jak jsem ocekaval ja) .... prijde mi to vylozene jako faceliftovany Oblivion. Fajn,Morrowind jsem nehral,ale zarazilo me,ze vydaji novou hru ktera ma defacto uplne stejne moznosti, questy a frakce jako predchozi dil. PROC SE RECYKLACE TAK OPEVUJE? ...
  • zkus to hrat v singlu dyl jak 2 hodiny ;)
  • lol ze Warhammer 40,000: Space Marine sklamanie roku. What a bunch of retards
  • Tvoje obvyklé posty na tom nie sú o moc lepšie *3*
  • gemini rue vypada jako pekna sra.ka s hnusnou grafikou
  • GlaDOS
    Já DNF neberu jako propadák. Nechápu, jak si někdo mohl myslet, že hra, která je tak strašně dlouho ve vývoji a prodělala tolik přepracování bude božské dílo. Neočekával jsem trhák ale ve výsledku to byla slušná zábava.
  • Lawliet
    pro mě je největší zklamání DNF... na naky letadýlka bych se zvysoka mohl.. těch jsou mraky ale duke nukem *10* .. a ty stary screeny vypadaj tak awesome. co bych dal za to zahrát si tu hru co to měla být ..
  • 16cmfan
    Pre mňa ako 'HC' fan-a Deus ex je prekvapenie práve tretí diel tejto kultovej hry. Kto by čakal od Deus ex HR dobrú hru ? Po E3 a dojmoch asi každý, že ? Ale kto čakal Deus ex v plnej paráde ? Len tí najvačší optimisti, a ja som rád, pre mňa je naj prekvapením Deus ex. Viac takých a inak, súhlasím s výberom redakcie :)
  • Podle mě je RO2 super, hrál jsem i jedničku a Ostfront, ten byl ale hlavně o tankách, jinak to byla jednička v novém prostředí. Dvojka je supr, rád si ji zahraju a opravdu dokáže vtáhnout... ale překvapení roku to podle mě není... že to bude supr hra přeci fanoušci věděli už dávno *3*
  • Zas takový cash-in to asi nebyl, vzhledem k osudu vývojářského studia *3*
  • přestaň hejtovat, nemá to cenu
  • Pro mě je největší zklamání to že největší zklamání nevyhrál Skyrim.
  • rancor1223
    Tak mě Dead Island dost zklamal. Čekal jsem víc survival a ne tuhle stupidní, nudnou a špatnou konverzi bez špetky atmosféry. Osobně je pro mě největším překvapením asi Terraria, kterou jsem si zamiloval!
  • Ja som RO1 hrával a RO2 ma teda nesklamala *3* Aj keď je to pravda trochu o inom. Len tie tanky sú dosť nanič, ale ja som aj tak radšej pechota...
  • mě teda space marines jako zklamání nepřišlo *1* Dostal jsem to co sem očekával.
  • Lu Ke Codr už dávno nasedl do air-expresu a fotografuje o sto šest, fortunately!
  • red orchestra je pro me prekvapeni roku, ja vim ze zaryti fanousci serie budou nesouhlasti, ale ja jsem predchozi dily nehral a tento dil me dostal. Takze bod za ro2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit