Přejít na výpis diskuzí
Best of 2011: Překvapení a zklamání
9.1.2012 | Redakce Games.cz
112 příspěvků
-
Jindro, neříkej mi, že jsi něco čekal od rychlýho cash-inu jako byl Homefront...
-
Pakliže jsi fanda sofistikovaných příběhů, garantuji ti, že neprohloupíš a vysměješ se všem filmům, jež jsi viděl v předešlem roce.
-
Nejvetsi zklamani jednoznacne - Homefront a Operace Flashpoint Red River a nejvetsi prekvapeni jen pro me Dungeon Defenders
-
Ze zvědavosti bych to určitě zkusil, ale pravděpodobně bych přeskočil zpátky na low-res verzi, protože hi-res charaktery by nemusely sednout do mý představy vybudovaný na základě low-res verze.:)
-
Krásně vystiženo, je to tak. Přesně proto mám rád 320x200 a starší ručně kreslenou grafiku jako byla v old dungeonech, adventurách atd. Je taky hodně zajímavý, zkusit si nějakou novou hru v tomhle rozlišení pustit
-
"Nejenom, že nás Gemini Rue neskutečně bavila, ale navíc ještě ukázala ostatním amatérským a nezávislým vývojářům, že síla celého indie hnutí neleží nutně jen v obskurních a originálních nápadech, ale v tom, že děláte věci přesně tak, jak chcete a jediným záměrem při tom je pobavit."
...todle by si mohl precist lukas codr :P. -
Gimini Rue jsem vyhrál na steamu tak koukám, že bych to měl zkusit a nesoudit jen podle obrázků...jiank pro mne nej překvapení zatím Rock of Ages (strašná sranda) a nejhorší asi Duke Nukem
-
Ne pro tuto redakci (a já s nimi souhlasím) - ve velmi pozitivní recenzi Aleše Smutného si hra vysloužila osmičku, tak jaké pak zklamání.
-
Jak se to vezme. Hra překvapila i nepřekvapila. Bethesda umí pořádně hry pokazit, když má svůj den, a kdo tedy zná Bethesdu, určitě se modlil, aby se to nestalo zrovna u Skyrimu - a ono se to nestalo. Zase Bethesda má ze Skyrimu svou hru číslo jedna a asi by bylo překvapením, kdyby to fakt úplně podělala. Takže to pro někoho může být překvapením a pro někoho ne.
-
Jistě, to bylo přesně kouzlo GR, jak fungovalo víceméně jako kniha. Ovšem neříkej mi, že bys takhle precizní předělávku alespoň nevyzkoušel.;)
-
U mě bylo překvapení i CoJ: The Cartel. Čekal jsem úplnou hovadinu a ona to navzdory recenzím vůbec není špatná hra. Případně Magicka, od který jsem taky nic moc nečekal. Zklamalo mě EYE: Divine Cybermancy, od kterýho jsem čekal trochu víc plánování a přemýšlení a menší důraz na serioussamovskou akci.
-
Moje řeč!
-
Zaklínač je v nominaci na nejlepší RPG roku, takže logicky nemůže být ve zklamáních ty joudo *7*
-
Já bych to nechal v tomhle rozlišení. Tím, že hromada detailů je nechaná na fantazii, tak tě tam aspoň nerozčilujou detaily jako špatnej lipsync, blbá mimika, nedetailní animace a podobný nevyhnutelnosti, protože si tyhle detaily dokresluješ v hlavě v ideální podobě. V tomhle je to vlastně podobný knize, ačkoli GR aspoň poskytuje nějakej outline v podobě tý základní grafiky.
-
Zkus jeste SpaceChem :-).
-
Me teda Warhammer opravdu bavil a naopak Rock of Ages hrozne zklamal.
-
Pro mě je největší překvapení Bastion a největší zklamání Duke Nukem (vzhledem k tomu jak dlouho jsem na něj čekal)... Need for Speed v téhle kategorii nemá co dělat protože každej věděl že to bude fail ještě před tím než se na netu objevil první screen...
-
There's no fuc_ing god here
-
Pro mě překvapení Bastion, a deus EX, Ale jednoznačně největší překvapení = PORTAL 2 nečekal jsem že 2ka udělá takovej skok oproti už tak dobré jedničce, po dohrání sem myslel že mi hlava exploduje uspokojením a únavou zároven..., Zklamání ve smyslu že jsem to nečekal, tak to jednoznačne NFS the run, tech 950 už mi nikdo nikdy nevrátí... Asi krabičku s touto ''hrou'' pošlu FPS russia. Kéž by se hry daly reklamovat kvuli tomu že je to prostě odpad a zneuctění série.
-
Pro mě je největší zklamáním tohoto roku datadisk k LOTRO (vím, drtivá většina lidí neví, o co jde). Datadisk je krátký, nepřináší kvalitní obsah a je předražený. Dalším velkým zklamáním je pro mě Skyrim za to, že Bethesda znovu vydala hru, která prostě mohla být lepší (viz slabé textury, slabé questovní linie např. u školy mágů atd.). Velkým překvapením je pro mě - opět Skyrim a to protože jsem čekal od Bethesdy mnohem horší hru, která pomalu ani nepůjde spustit a ono se jim podařilo přes všechny nedodělky udělat hru dobrou, která slušně funguje i na slabších PC.