Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Žádnou loňskou hru z tohohle žebříčku jsem vloni nehrál. A nějak mi to nevadí. Asi to bude tim, že jsem hrál akorát předloňský pecky, páč byly konečně za rozumnou cenu. *1*
  • Kontrolní otázka, hrál jsi Journey ?
  • Veskoslav
    Já do restaurace chodím na dobré a kvalitní jídlo:-P Nevím, jak ostatní:) Navíc hru roku 2011 považuji třeba Batman Arkham City a tam je skvělá herní doba a vše okolo toho:)
  • Veskoslav
    Jo a málem bych zapomněl:) Osobní žebříček, jak nás prosila redakce:)

1. Dishonored
    2. Borderlands 2
    3. Legends of Grimrock
    4. Mass Effect 3
    5. Hawken

Ale nejlepší hrou, co jsem letos hrál, tak byla edice Batman Arkham City GOTY:)
  • Vrook
    Tak tohle je prostě o preferencích. Hold většina lidí (kór v čechách, ale nejen) chce, jako ty, od her tučnou herní dobu, podobně jako se většina lidí jde do restaurace najíst hlavně proto, aby vyšli ven nažraný k prasknutí. Zážitek je pro ně vedlejší a kvantita>kvalita, což se pak snaží vysvětlovat tim, že kvalita na kvantitě závisí, což neni pravda..
    Za*raný materialisti.

sorry, sem se nechal unýst..
  • Menttor
    Ježiši, to je vkus *11*
  • Konzolovka ? No one cares
  • me too
  • kostejnesmrtelny
    Redakce si to zjevně nemyslí. Napiš si svůj vlastní seznam (jestli ho někdo bude chtít číst), když se ti to nelíbí. *3*
  • sleepless
    Ano, důležitá poznámka, díky. Není to nezávislá hra ani kouskem svýho kódu.
  • rancor1223
    Za mě by pro PC vypadalo takhle:
    1. Walking Dead
    2. Borderlands 2
    3. DayZ mod
    4. Planetside 2
    FC3 mě nebavil a Dishonored, byť mě bavil, bych ho na hru roku (ani podobnou příčku) nezařadil. XCOM je podle mě nehorázný fail. No a Jurney bych si fakt rád zahrál, ale taky u toho chtění bohužel asi zůstanu.
  • Mart9
    aha, díky. To se mi to nějak popletlo :)
  • Jako sorry, ale taková hra, hrou roku ? .... Jsou tady desítky lepších her...
  • ringmancz
    jenom bych dodal, že moc nezávislá hra to není, když jsou titulky několikrát delší pro marketing a vydavatelství než pro vývojáře
  • Amylee.Anderson
    Docela mě mrzí, že Jouney neni na PC, ráda bych si to zahrála. Jinak z tohoto výběru za mě Mass Effect :)
  • sleepless
    Oukej, nám to holt nevadí.
  • Zerathus
    Journey není hra.Je to zážitek.Je to dobrodružství.S nádhernou hudbou,paradním zpracováním a dojemnými faktory jí beru jako (ne)hru roku.Ostatně bych ji víc přiklonil k "umělecké hře" už jen kvůli její délce.I přes to nezkusit jí je hřích
  • sleepless
    Ne, šlo o tohle http://games.tiscali.cz/bientot-l-ete-15321
  • Amylee.Anderson
    "Takový názor nemůže mít nikdo" lol
  • Mart9
    Byla to zrovna Journey, jak se prve v tom podcastu hádali, jestli je to vůbec ještě hra?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit