Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    To, že ty hry vyšly později na jiné platformy neznamená, že to jsou hry roku 2012. Minulý měsíc vyšla edice Stalker a přesto to nemůže být hra roku 2012, ale roku 2007....
  • KaloSaper
    Čím jsem jako zmanupulovanej? Když mě ta hra baví, tak ji snad můžu mít jako mojí osobní hru roku, ne? Mě je jedno, že asi ukradli někde uměleckej styl těch her: Mě je jedno, že se to někomu může nelíbit. Hlavní je, že mě to baví. A o tom přece hry jsou, ne? O zábavě.
  • Moja TOP3:
    1: Dark Souls
    2: FTL
    3: ME3

Čo vaša?

Edit: Zabudol som na Dark Souls (opravené) *2*
  • Viktor_H
    Jde o bonusový obsah, případně konverze, ale ty hry jsou z roku 2011...
  • Veskoslav
    A? Vyšlo to na konzole v roce 2011, nebere se kdy to na jakou platformu vyšlo, ale kdy to poprvé vyšlo.
  • smejki
    že tam rovnou nedáváš kompiláty
  • Viktor_H
    "Sorry, ale fakt ne. To, že Journey (a The Walking Dead) jsou takto chváleny a oslavovány jen ukazuje, jak smutně na tom je herní průmysl, když tradičnější hry nedosahují kvalit jako kdysi a lidi se musí uchylovat k takovýmto "zážitkům" pro titul hry roku. " - Uvědomuješ si způsob své argumentace? - 1) Netradiční hry jsou pod tradičními hrami, tudíž se hrají tehdy, když tradiční za moc nestojí 2) Žádná tradiční hra nevyhrála => závěr: Letošní tradiční hry jsou špatné.

Tohle myslíš vážně? Nesouhlasím s první premisou, nesouhlasím s druhou premisou, jsou divoké, o nic se neopírají, ničím jsi je nepodpořil a celé je to absolutně zcestné. Nechápej mě špatně, tvůj názor ti neberu, jen se vymezuji proti tomu, co formálně vypadá jako argumentace, avšak obsahově jde o naprostý nesmysl.

BTW, ME3 nelze redukovat na klasickou TPS, Binary Domain ano. Srovnávat tyhle hry tudíž není úplně šťastné.
  • rhaegar
    Opravdu? DS: 4. srpna 2012 , W2: 17. dubna 2012, Batman : 29. května 2012
  • Dark Souls na PC vyslo 2012
  • Veskoslav
    Všechny hry vyšly v roce 2011 *1*
  • Ve Fight Clubu jste rikali ze hra roku bude prekvapeni. Journey pro me prekvapeni ale neni. Me bylo hned jasny ze to bude bud Journey nebo Hotline Miami. Spis je pro me prekvapeni ze pul roku vsude vychvalujete Dishonored, a ten nakonec nevyhral vubec nic.
  • Tento rok byl (aspon pro mne) hodně slabý. Dishonored je u mně na první pozici, ale i tak si myslím že na samotnou hru brzy zapomenu. Škoda že Journey je jen na PS3.
  • rhaegar
    1) Dark Souls - Prepare to Die Edition
    2) Witcher 2 - Assassins of Kings - Enhanced Edition
    3) Batman - Arkham City GOTY
  • http://www.youtube.com/watch?v=Ka4AWj2pGlg

- J-kun@Manipulated
  • journey,rozhodne ano.nevim proc je vsude far cry 3,me to tak bavilo ze jsem to ani nedohral.pekne udelany ale neuveritelne preplacany a opakujici se nuda.ja hral a porad hraju DayZ a to je pro me letos nejvetsi prekvapko.ted uz se soustredim na DayZ game,last of us a beyond
  • Dobrá volba toho Batmana. Tam máš spoustu konceptů (freeform boj, gadgety, stealth, příběh, volný svět, ...atd.) a jejich kombinace (gadgety ve freeform boji, přecházení mezi stealthem a bojem, ...atd.) a funguje to všechno do hromady skvěle.

Má to svý chybky taky, ale výsledný žážitek stojí za to.

Journey je prostě one-trick-pony a takový hry by se měly chválit za jejich jeden trik a ne jako hry roku.

- J-kun@IAmBatman
  • jan.hruby86
    Za mě by to vypadalo takto:

1. Mass Effect 3 ( i přes konec je to moje srdcová záležitost )
    2. Far Cry 3 ( moc jsem se bavil a hru si hrozně moc užil )
  • KaloSaper
    Kde je Borderlands 2? To to v redakci nikdo nehrál, že se to nedostalo ani do tý TOP 10? Pro mě určitě hra roku.
    2. místo má Max Payne 3
    3. Mass Effect 3
    4. Euro Truck Simulator 2
  • Sorry, ale fakt ne. To, že Journey (a The Walking Dead) jsou takto chváleny a oslavovány jen ukazuje, jak smutně na tom je herní průmysl, když tradičnější hry nedosahují kvalit jako kdysi a lidi se musí uchylovat k takovýmto "zážitkům" pro titul hry roku.

Journey je neuvěřitelně krátké a ve spoustě ohledů jen bere zažité principy a ohlodaná je až na kost a posype to trochou dojáku. Prostě je to jeden jediný koncept (coop bez mluvení) vybroušený až k dokonalosti. Ale to podle mě jako hra nestačí. Hra roku má být něco skvělého po všech směrech, co kombinuje různé koncepty blízko k dokonalosti. Pff, takové hry už nejsou, takže smůla, co?

Z vašich nominací bych dal Dragon's Dogma... kdyby tam nebylo pár chybek a nedodělků. Ale jako start možné série byla Dragon's Dogma super a dvojka má nevádanej potenciál. Ba co více, dvojka Dragon's Dogmy by mohla integrovat typ multiplayeru z Journey do skutečné hry s výzvou, obtížností atd. Dobře by tam seděl. Nebo i do Dark Souls 2 by seděl. Prostě se zbavit omezení na jednotlivé povolávání a invaze a dát to otevřené. A hotovo obě hry budou jako Journey v tom, co dělá Journy dobré, ale zároveň budou i něco mnohem, mnohem, mnohem, mnohem více.

Jo a nominovat GW2 a ME3... sorry, ale taky fakt ne. Binary Domain je lepší TPS jak ME3. Max Payne 3 taky. GW2 je standardní 100x omletej themepark s trochou náplastky nad bolístkama themepark MMO žánru. Nevyniká absolutně ničím kromě artstylu.

- J-kun@GamesAreGames
  • 1. Dishonored
    2. DayZ
    3. AC3
    4. XCOM

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit