-
Každý správny čitateľ games.cz vie, že hrou roku 2012 je Skyrim a že tieto ankety sú len zásterkou ktorou sa snažia zmiasť potulných (diskuzních???) trolov a trolky (a trojkolky).
-
Pominu ten schizofrenní trolling a řeknu jen toliko: Takovýmto lidem doporučuji navštívit metacritic, vyfiltrovat si hry z roku 2012 a seřadit si sestupně dle hodnocení. Cokoliv navíc z číkoliv strany je plýtvání časem... jejich.
-
Tak nikdo snad ani nepočítal s tim, že by zmizel a dal nám pokoj.
-
Uncharted 3, Witcher 2, Mass Effect 2, Skyrim.... Muj nazor *3*
-
Ovšem pokud je nežaloval, zřejmě se nedopustili ničeho špatného, ne? Pak nevím na co bych si měl stěžovat.
-
Ten styl "vy ste něco řekli a teď za tím nestojíte, blabla"
-
Jasně že ano. Dlouho mu to maskování nevydrželo.
-
Ano? Z jakýho důvodu?
-
Aby to nebylo pořád dokola to samé , tak za mě no.1 F1 2012 *2* i když to není ani zdaleka bez chyb
-
I já už musim říct, že tohle je trol.diskuzni :D
-
Řekni mi, který hry sou pro tebe víc pamětihodný předloni než loni?
-
Autor tohoto videa len vymenuváva čo sa nepáči jemu samému a čerešničkou na torte je jeho porovnávanie príbehu Bord2 a Bioshocku.
Ak to mám považovať za kritiku dnešných herných pomerov, potom sa jedná o kritiku dosť neštastným a nesprávnym spôsobom formulovanú.
Ak sa snaží kritizovať to, že aj napriek nedostatku (v jeho očiach) kvality v ohĽadoch ako je príbeh a hratelnosť, hra ľuďí baví, potom nekritizuje hru samotnú ale ľuďí (a ich štandardy v hraní), ktorí sa ňou bavia a ich pozitívny a nekritický názor na ňu a to považujem za nezmyselné a nerelevantné v žiadnom zmysle spojenom s hrou.
Ak autor považuje zábavu zažitú ľudmi ktorým sa páči Bord2 pri jeho hraní za menejcennú alebo nedosahujúcu úroveň zábavy ktorú on prežíva pri hrách ktoré ho bavia , potom je to jeho osobný problém a nie problém Borderlands 2 alebo ludí ktorých jej hranie zabavilo. -
A co Hotline Miami, jakožto jediná PC hra, která tu za celej rok dostala plný hodnocení?? Jak to, že není ani v nominaci? Stojíte si za svým hodnocením?!
-
http://games.tiscali.cz/tema/best-of-2012-nejlepsi-akcni-hra-61688
-
http://games.tiscali.cz/tema/best-of-2012-nejlepsi-akcni-hra-61688
tohle asi bude muset stačit.. -
Ano, recenzent se dívá trochu hlouběji než jen na bezmyšlenkovou zábavu.
Také tam zmiňuje, že dnešní hráči prostě neumí a nejsou schopni přijímat kritiku her. Toho jsi příkladem. A KaloSaper taky. Je mu všechno jedno, měl zábavu. Co takhle mít zábavu a nemít všechno na háku?
- J-kun@ThinkMore -
1. Far Cry 3- pro mě zpočátku obyčejná střílečka, jenže časem jsem se do ní nehorázně zažral, moc jsem se těšil, jak to celé dopadne a přesto, že vedlejší mise byly na jedno brdo, 100% průchod hrou mi zabral 30 hodin...takže pro mě pecka
2. Borderlands 2 - 2x šílenější jednička
3. Max Payne 3- opět srdcovka, která nikterak nepošpinila jméno série a moc jsem se u ní bavil
4. Assassin's Creed 3 - tady mě nekamenujte...jsem prostě velký fanda série a i přes ty stovky bugů a chyb jsem se opět neskutečně bavil a přesto, že mi byl Connor nesympatický to bylo fajn (jak říkám, hlavně proto, že jsem "žrout" AC)
Můj názor! Sto lidí, sto chutí ;)
BTW: Jelikož jsem PCčkář nemám co říct proti Journey, jelikož jsem ho ani nehrál... -
Súhlasím ale keďže nemám žiadnu konzolu a na pc vyšla tento rok tak ju považujem za tohto ročnú hru , čo sa týka mojho osobného rebríčka best of 2012.
-
Um, Rancore, příteli, takhle plagiarismus nefunguje. Plagiarizované díle je nedá takto rozdělit na části.
Vault Hunters je cellshadovaný, v post-apo světě s danou zápletkou. Borderlands je o léta později cellshadovaný, v post-apo světě a se stejnou zápletkou. Nezáleží na tom, kdo vymyslel post-apo a cellshading a onu zápletku. Záleží na tom, kdo vymyslel danou kombinaci.
Měl je žalovat? Asi měl. Očividně se nestalo. To neznamená, že už ten fakt, že Borderlands je plagiát, nemůže už nikdo nikdy vyslovit.
- J-kun@CombinationMatters -
ja nenašel članek nejlepší strilecky nebylo to nebo jsem to prehledl?