Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nemyslim primo ze se na Skyrim bude myslet za 10 let, ale ze me vice utkvel v hlave nez nejaky Far Cry 3 nebo Black Ops 2. Mám rád, když se na hry myslí jako třeba na první Bioshock *4*
  • Jsou hry na které se bude vzpománat třeba za 10 let , skyrim to určitě nebude a nic na tom nezmění ani aktivní módařská scéna .
  • Amylee.Anderson
    Nebo je tak striktní PC hráč, že sackboye nezná a bere to jednoduše jako panenku Bezejmenného.
  • kirukatoo
    Journey Jako nejlepší hra roku? Naprosto souhlasím! Když jsem viděl video recenze tak sem jen sedel s otevřenou pusou a chtělo se mne brečet že nemam PS3. *13*
  • karliczekk23
    Osobně jsem Journej taky nehrál, ale stejně si myslím, že vzhledem k velkému množství her za rok 2012, které alespoň splňují kritéria pro plnohodnotnou hru jako takovou je Journey nešťastná volba, jelikož se uplně o hru, jako o hru, kterou bychom si představovali, že dneska hra vypadá, úplně nejdedná. A to nemluvím ani o krátké herní době. Ale jak říkám, ideálně vyplňuje místo a tvoří jakýsi kompromis mezi celkovou nabídkou, jelikož je to "hra" dobrá a nikdo si nemůže stěžovat, neboť se nejedná o žádný specifický žánr, který by herní komunitu rozděloval.
  • KaloSaper
    Spíš naopak. Skyrim žije jako nikdy a žít bude ještě dlouho, podle toho jak je aktivní modařská scéna. A to věř, že ta ještě neřekla poslední slovo. Viz. před Vánoci vydaný companion mod "Vilja in Skyrim", který přidává plně namluvenou společnici s mraky vioce-overu.
  • Umaroth
    Ne že bych si do tebe chtěl rýpat, ale je vtipné když řekneš striktní PChráč a máš avatar sackboye *3*
  • Ale lidicky, rikam ze to je muj nazor, necpu vam ho. Most Wanted taky zeru a mam nahrano 50 hodin za 3 tydny. Ja nehodlam odsuzovat hry na verejnem hatu, nejsem zabednenec abych se tak dobrovolne pripravoval o dobre hry
  • http://nooooooooooooooo.com/
  • Alebo všetci nespokojní *1*
  • Viktor_H
    A nebo je tu ještě možnost, že se redakci Journey prostě a jednoduše opravdu líbilo *3* ...
  • karliczekk23
    Heh, velmi chytrý a diplomatický výběr vítěze vzhledem k tomu, že tu hru vetšina lidí nehrála a zbytek má jak velké množství zastánců tak i odpůrců :D. Takhle může být každý spokojen :D
  • Skyrim čeká leda cesta do propadliště dějin ale každej má svůj názor a hlavně vkus
  • Zvlášt silnej rok to z mýho pohledu nebyl.

1)Journey
    2)Dragons Dogma
    3)X-Com Enemy Unknown
    4)Dishonored
    5)Borderlands 2
  • rancor1223
    Ale on srovnává hry které mají společné pouze umístění kamery (FPS) a to že se v nich střílí. Bioshock a Borderlands jsou ale v jádru naprosto rozdílné hry, vytvořené pro jiné publikum s naprosto odlišným základem zábavy. Bioshock je postaven na skvělém příběhu a atmosféře. Borderlands na neutuchající zábavné akci a do určité míry RPGčkovém grindování. To prostě nejde srovnávat.
    Očividně není cílovou skupinou Borderlands a přesto vyjadřuje tento svůj názor z mě neznámého důvodu tímto všeználkovským způsobem.
  • Viktor_H
    "Kde byť jen naznačuju tvou premisu 1? Kde říkám, že tradiční hry jsou tento rok špatné? Zanášíš má slova do přílišných extrémů. " - Takhle je tvoje argumentace vystavěna, přestože volíš mírnější slova - schválně si svůj text po sobě zanalyzuj. Přít se s tebou o tom, že "tradičnější hry nedosahují kvalit jako kdysi" =/= "tradiční hry jsou špatné", opravdu nehodlám, protože pokud by význam propozice "tradičnější hry nedosahují kvalit jako kdysi" byl: nejsou to sice takové Über pecky jako kdysi, ale pořád jsou to zatraceně dobré hry, pak to v kontextu celého prvního odstavce nedává žádný smysl. Celý první odstavec je pak lamentování nad čím? Že hry jsou pořád skvělé? Nesnižujme se tedy ke slovíčkaření, tvůj pohled na tradiční hry v rámci prvního odstavce je rozhodně negativní, držme se toho.

O tom, co mám, nebo nemám rád, to není. Bavíme se o faktech. Většinu času nestrávíš v obyčejné TPS (ME3 =/= Omega, v níž to, co říkáš, platí více). A opět slovíčkaříš. - řeknu: ME3 není pouhou TPS > ty řekneš: Ne, to není, ale těch ostatních prvků je tam tak strašně málo, že to vlastně je pouhé TPS. Co je tohle za argumentaci? Kdyby jich tam bylo tak málo, tak v první řadě vůbec nemluvím o ME3 jako o něčem více než pouhé TPS. A v druhé řadě bys to pak ty vůbec neměl uznávat... Takovýmto rozmělňováním textu se ničeho nedobereme. Buď konkrétní.
  • http://goo.gl/z3UYx
  • Smetana.pavel
    AC mám celou sérii, každým dílem se pro mě stávala lepší a lepší, hrál jsem to dokola asi 3x a pak přišel ACIII a mně se chtělo (a chce pořád), brečet a pozor, taky jsem (byl) "žrout" AC *3* *1* *1*
  • SKYRIM?! http://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s *1*
  • smejki
    uzavíráme sázky na další fake account archetyp?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit