Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To že si to většina hráčů nemůže zahrát je pouze jejich problém. Je to prostě hra roku a nějaká platforma na to nemůže mít vliv.
  • Pinkamena
    Bohužel jsem nehral "hru roku" takže nemám co říci k tomu. Což je velmi nemilé

Jináč ze her které jsem já hral tento rok bych asi vybral The Walking Dead, žádná hra neměla tak velký efekt na mě jako tato hra. Tato hra byl něco jako můj sen, vylepšená verze Heavy Rain, já vím, lidi teď asi na mě budou házet PS3 ovladače (nechci tím říct že PS3 je špatná konzole, vůbec) Já vím, voleb je tu méně než u Heavy Rain. A grafika je lepší atd...ale sakra..Ten příběh, to nemůžu ignorovat, ne jenom že Heavy Rain podle mého měl příběh který byl docela hloupým, ale také akční scény vypadaly jak z parodie na Matrix. Lidi mě kvůli tomuhle budou nesnášet, ale to co Heavy Rain na mě hodil se Scottem Shelbym byla pitomost. Zatím co ve Walking Dead se taková věc nestane, je to docela vtipné. Hra která má zombie má reálnější příběh než Heavy Rain. Ano, Heavy Rain má lepší grafiku, má víc voleb. Ale tohle je adventůra, kde hlavním faktorem je příběh, a podle mého názoru Walking Dead vyhrává, bez váhání. Aspoň u mne, já vím že většina lidí semnou souhlasit nebude.
  • ME 3 byl dobrej...mohl bejt skvělej...
    Nicméně byl dobrej...jen ten konec stál za vyližp***
  • Pouze jeden?
  • hznk89
    Jdu si pro ty vaše mínuska. Prostě ten Mass Effect 3 mi tam nesedí a klidně bych jej vyměnil s Assassinem v kategorií "Zklamání roku". Mám rád obě série a obě hry, ale že by ten Mass Effect 3 byl až tak dobrej?
  • No podle mě jsou nejlepší hry roku(nebude to podle pořadí, je těžké určit 1. místo): Max Payne 3, Dishonored, Hitman Absolution, Assassin´s Creed III, Mass Effect 3, Diablo 3.
  • dr.gonzo
    s journey naprosto souhlasim,dohral sem ji 5x,je to jedna z tech her na ktere clovek jen tak nezapomene.
  • ps. a to říkám jako hrát kterej hraje nejradšji na Xboxu (tzn. ano. jsem konzolovej hráč, přesto si myslím, že není dobrý když je hrou roku čistě konzolová hra).

Jinak můj žebříček by vypadal takto:

1) Dishonored
    2) Far Cry 3
    3) Crusader Kings 2
  • pro me je každorocne hrou roku call of duty ktere ani nebylo nominováno wtf!!! *8*
  • Myslím že hra roku by měla být když ne přímo multiplatformní, tak minimálně na PC (jakožto stále dominantní téma tohoto webu).

Je totiž opravdu škoda, že si většina hráčů nemůže zahrát vaši hru roku.
  • Můj PC žebříček:*
    1 Diablo 3
    2 Borderlands 2
    3 Xcom

*podle počtu odehraných hodin
  • Jo a rancore, plagiátorství je plagiátorství, i když za něj není nikdo žalován.

Jo a rancore, krádež je krádež, i když si nikdo nevšimne, že něco bylo ukradeno.

Jo a rancore, Borderlands si zaslouží kritiku. Fakta jsou fakta.

- J-kun@ClarifyingLogicHaveFun
  • Původně jsem myslel že se mi to jen zdá ale opravdu tu někdo maže některé komentáře . Tímto jsem tu skončil . Hnus !
  • Jo a ME3 je TPS hratelnostně. Pak je tam banální zápletka o základním konfliktu, pár ohraných rádoby velkolepých scén a emoční náboj asi jako v Ordinace v Růžové Zahradě. Aneb konec se zdvořilostmi, ME3 je "mediocre-at-best" ve všech aspektech. Nemá v GOTY nominacích co dělat. Tak a je to venku. Velmi konkrétně.

- J-kun@MyOpinion
  • ne tak to opravdu stačit nebude kde je black ops 2 kuprikladu?
  • Cahir, Cahire, to seš celej ty. Chytáš se slovíček a pak děláš analýzu. No, teď už k tomu máš titul, že jo?

První odstavec je lamentování nad tím, že spousta lidí je dneska špatně naladěná proti AAA hrám, protože spoustu špatných AAA her opravdu vychází. A tak se uchylují k těmto alternativním hrám. To osobně považuji důvod proč jsou hry jako Journey přechváleny.

Jaksi v prvním odstavci nevidím žádnou kontradikci. Nebo ty snad celou diskuzi točíš kolem toho, že jsem ve větě "když tradičnější hry nedosahují kvalit jako kdysi " nepoužil formulaci "většina tradičních her".

Jo a vraťme se k tvé původní premise 1. "1) Netradiční hry jsou pod tradičními hrami, tudíž se hrají tehdy, když tradiční za moc nestojí ". To jsi teda pěkně musel lovit, protože nic takového jsem nenaznačil... asi jsi si to sám uvědomil, protože jsi se tomu v druhém postu úplně vyhnul a otočil jsi, že najednou jsou podle mě tradiční hry špatné. Eh, tedy přesněji "tvůj pohled na tradiční hry v rámci prvního odstavce je rozhodně negativní, držme se toho. " Takže vlastně nenávidím všechny hry, když netradiční jsou pod tradičními a na tradiční mám negatvní pohled.

Prostě Journey je hra o jedné věci (coopu beze slov), je nesmírně krátká a nemá moc znovuhratelnosti, neboť v jednom playthrough uvidíš vše, co nabízí. Hry mohou být mnohem více... což už jsem tady párkrát řekl a popsal, co tím myslím. Proto si Journey nezaslouží GOTY nikdy a nikde.
  • janchor
    ".. jelikož se uplně o hru, jako o hru, kterou bychom si představovali, že dneska hra vypadá, úplně nejdedná."

Není od věci představivost trénovat.
  • kirukatoo
    Ne ale i tak děkuji za nabídku já teď jen čekám až vyjde nějaká další konzole od sony a tu plánuju že koupím ale i tak děkuji za nabídku. *3*
  • Rancore, logika ti nic neříká.

- J-kun@NoMoreThinking
  • Ja ti ho prodam chces? Sice asi 3 roky starej ale hral sem na nem jen GT5.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit