Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ales.smutny
    Víš jak moc jsem myslel na čtenáře a jejich reakce, když jsem hlasoval? Vůbec :)
    Sorry, ale tyhle konspirační teorie "udělali to proto, aby reakce byla tohle" jsou hrozně úsměvný :)
  • Lawliet
    Mě osobně je jedno jestli má fyzické koule nebo ne. Má kvalitní názor a to se počítá!
    Pinkamena@tiscali.cz: Sice jak už tu kdosi psal stůj si za svým, tvůj názor to je fakt ať chceš nebo né. Máš v tom trochu bordel, ale rozhodně nemáš bordel v názoru na tuto hru. Po přečtení tvého příspěvku jsem se rozhodl zjistit o ní trochu víc, nebýt tebe tato hra by mě zřejmě proklouzla mezi mými prsty! A to přeci nechceme, že-né milášku?
  • tak běž jinam, když tě to sere. k thx bai
  • GlaDOS
    Myslím, že problém s identitou tu může mít někdo jiný :D
  • Kozy
    No tak co? Ukážeš je nebo ne?
  • Pinkamena
    Ano, jsem docela tím známý
    *1*
  • Ono se to nezda, ale opravdu je dobry. Kdyz jsem si zahral vsechny tri dily po sobe tak ME3 je z dnesniho pohledu ve spouste veci lepsi nez ME1. Nejlepsi dil zustava ME2, ale na trojce je videt, ze zkouseli ozivit nektere az prilis zjednodusene mechaniky ze dvojky. A hlavne se tam krasne uzaviraji vsechny ty vedlejsi pribehy, proste jsem tam videl kus prace a hromadu prijemnych detailu. System boju je jednoznacne nejlepsi ze vsech tri, coz dokazuje velmi zabavny multiplayer, na kterem je videt i docela promakana AI nepratel.

ME3 kazi fura zbytecnych chyb, zjednoduseni a hloupy, nefungujici a patrne velmi uspechany konec. Rozsireny konec pridal par berlicek pro lidi kteri neradi premysli, ale vicemene nic nevysvetlil a naopak prihodil par dalsich nesmyslu. Ale i presto je to porad vyjimecna hra.

Zajimave je, ze zatimco placena pribehova DLC stoji za starou backoru, multiplayerova DLC jsou naprosto fantasticka a navic zadarmo ;-)
  • Amylee.Anderson
    Ty jsi jouda *1*
  • Pinkamena
    http://youtu.be/bcYppAs6ZdI
  • Pinkamena
    Ty seš na mužská prsa? *15*

(Jestli jo tak na tom neni nic špatného. *1*)
  • Hra roku určitě Black Ops 2, v těsnem zavěsu Daiblo 3 a bronz pro Medal Of Honor.
  • Veskoslav
    Nestyď se a ukaž prsa! *1*
  • Pinkamena
    Eeemh, ááno..když už se o tom zminujem...stiděl jsem se zamojí ikonku a nechtěl jsem si jí něják měnit...ted už vím že to moct chytré nebylo, to uznávam. *2*

Edit

Ano vím, docela hloupá věc, ale jsem mladý a trochu jenom trochu stydlivka.
  • Viktor_H
    Dekonstrukce: "Sorry, ale fakt ne. To, že Journey (a The Walking Dead) jsou takto chváleny a oslavovány jen ukazuje, jak smutně na tom je herní průmysl, když tradičnější hry nedosahují kvalit jako kdysi a lidi se musí uchylovat k takovýmto "zážitkům" pro titul hry roku." - V první větě řadíš Journey a WD do kategorie netradičních her. > Jakmile jsou tyto netradiční hry chváleny, ukazuje to na žalostný/smutný stav herního průmyslu, resp. toho, co nazýváš tradičními hrami. Aby jsi byl úplně explicitní, ještě vkládáš slovo zážitek do uvozovek... Nabízí se interpretace, že v rámci kategorie "video-games" považuješ tyto netradiční hry za něco, k čemu se lidé musí uchylovat, nedosahují-li tradiční URČITÝCH kvalit. Tuto hranici jsi nespecifikoval, očividně touto hranicí ale odděluješ hry pozitivně hodnotitelné a negativně hodnotitelné. Jinak nedává celý první odstavec smysl. Z celé této dekonstrukce je už jen krůček k mé první reakci na tebe, za níž si stále stojím. Celé to říkám jen proto, abych se obhájil, žádnou habaďuru na tebe nezkouším. Což mě přivádí ještě k tomuhle:

"Eh, tedy přesněji "tvůj pohled na tradiční hry v rámci prvního odstavce je rozhodně negativní, držme se toho. " Takže vlastně nenávidím všechny hry, když netradiční jsou pod tradičními a na tradiční mám negatvní pohled. " - Špatně pochopeno. Řeč je o tradičních hrách v rámci prvního odstavce (D'oh! vždyť je to tam přímo řečeno) - tudíž o hrách letošních, či současných. Cituji tebe, nikoliv sebe.

"Jaksi v prvním odstavci nevidím žádnou kontradikci. Nebo ty snad celou diskuzi točíš kolem toho, že jsem ve větě "když tradičnější hry nedosahují kvalit jako kdysi " nepoužil formulaci "většina tradičních her". " - Co to teda ten tvůj úplně první odstavec říká? Že teď vycházejí kvalitní i nekvalitní hry, ale lidé se i tak uchylují k netradičním? Pokud se budeme držet tvé argumenace (lidé se k netradičním uchylují, PROTOŽE nemají dostatek kvalitních tradičních...), pak to nedává smysl, že ano. To je pak lamentování o ničem a nevysvětluje příčinu toho, proč se lidé k netradičním hrám uchylují (vždyť mají i kvalitní hry). Kdepak, ten odstavec dává smysl pouze v případě, že tím myslíš: a) Nyní nevycházejí až tak kvalitní hry (hranici jsi nespecifikoval, pouze jsi řekl, že už to není to, co bývalo, což ve spojení s lamentováním poukazuje na celkový negativní ráz). b) Vycházejí nekvalitní tradiční hry, proto se lidé uchylují k netradičním, přestože se samozřejmě sem tam nějaká kvalitní hra objeví. A i B jsou v podstatě to samé, pouze B hovoří o jakési množině kvalitních tradičních her, které však stejně nestačí na to, aby se lidé z nedostatku kvalitních titulů neuchylovali k netradičním hrám. Závěr je tedy významově stejný, B je pouze političtější vyjádření. Držím se pouze tvých vlastních vyjádření, pokud je mám chápat jinak, k čemuž mě ty vybízíš, tak pak vůbec nerozumím tomu, co jsi tím vším chtěl vlastně říci...

Tvůj poslední příspěvek o ME je jen emocionální výlev bez jakékoliv argumentace, takže k tomu nic...
    Tím končím, lépe už to stejně nenapíšu a slovíčkařit tu kvůli tvému relativizování tvých vlastních slov nehodlám. Pak je tu samozřejmě možnost, že všem tvým pointám nerozumím. V tom případě tě žádám, pokud tě to moc neobtěžuje, o polopatičtější vysvětlení.
  • Amylee.Anderson
    To je sice hezký, ale nemáš prochu problém s identitou? Ještě před půl dnem ses prezentoval jako holka a spíspěvky si upravil z "hrála" na "hrál". :D A nechal si v jednom příspěvku "Já docela měla rád jedničku"
  • Pinkamena
    To já vím. *1*
  • Chápu, to je tady potřeba *3*
  • Pinkamena
    Já jenom tím sem chtěl říct že můj názor neberu jako fakt. A že respektuji názory jiných, ale máš pravdu.
  • sakra, chlape, třikrát se v jednom odstavci omluvit za svoje názory... stůj si za nima trochu! :)
  • To má úplně jinou kategorii a to Nejzbytečnější pokračování roku. Ta tu sice neni ale jen kvůli této hře by se měla zavést.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit