Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor
    Že jeden člověk někde něco nenajde ještě nedokazuje absenci hledanýho.
  • Dark Souls je brany asi jako lonská hra, ač letos vyšla na PC.
  • misho8723
    Sa dalo čakať, že to vyhrá Journey.. ako PC hráč som nehral, ale všade samá chvála na túto PS3 hru a vyhráva dosť často tieto rebríčky najlepších hier minulého roka.. moje osobné TOP 2012 by bolo nasledovné:(nedávam Zaklínača 2 EE, lebo je to len vylepšená verzia hry z roku 2011, ale stále to bola parádna hra a keby som ju sem zarátal, tak by asi bola na 1. mieste)
    1. - Dishonored
    2. - Borderlands 2
    3. - Dark Souls PC (PC verzia vyšla len tento rok, čiže pre mňa ako PC hráča je to hra z roku 2012)
    4. - Far Cry 3
    5. - Spec Ops: The Line
    daľšie miesta : the Walking Dead, Planetside 2, XCOM EE.... Max Payne 3 sklamanie - osobné hodnotenie tej hry by bolo asi 7/10
  • rancor1223
    Neukradli artstyle. Ukradli zápletku. Ten film kterým se to inspirovali jako BL nevypadá ani trochu. Cellshade ten tvůrce filmu nevymyslel. Post-apo taky ne. No a když už zjistil, že mu ukradli zápletku (a to nepopírám, to je z videa očividné), měl se s nimi soudit.
  • ringmancz
    U mě taky vyhrálo Journey, protože z loňska jsem dohrál už jen Mass Effect 3. A potom jsou Dishonored a Hotline Miami, který mám teď rozjetý.
  • Nikdo? Tak proc je to tady hra roku? Vy zabednenci uz se probudte...
  • Smetana.pavel
    Jako striktní PCčkář a nekonzolista se občas v seznamu nechytám a leží mi v hlavě Journey, ale výběr respektuji (už jen proto že v kategorii PC to vyhrál Far Cry 3).
    A chápu že se zde někomu nelíbí snaha games.tiscali hledat ne-mainstreamové proudy a z nich lovit perly (což vypadá jako příklad Journey), ale uvědomte si, kolik letošních "monster" titulů, bylo něčím vyjímečných, skvělých, nebo alespoň nadprůměrných. Ať šlo o Diablo III, Assassins Creed III, NFS:MW, ME 3, Max Payne 3 atd každá hra našla zástup fandů, ale i velký zástup odpůrců (např. Mass effect 3), případně celkem dobré ohodnocení, decentní zatleskání a pak propad do zapomění (Diablo III).........
  • Kde byť jen naznačuju tvou premisu 1? Kde říkám, že tradiční hry jsou tento rok špatné? Zanášíš má slova do přílišných extrémů.

Ano, prej-Cahire, v ME3 je toho více bež Binary Domain. Ale stejně, většinu času strávíš v obyčejné TPS. Takže se na obyčejnou TPS redukovat nedá, ale prakticky jí je. Ale to beru, vím, že ME3 žereš, takže ho bráníš a já v tomto případě rýpal až moc.

- J-kun@ThinkLess
  • Sám ActionPTS se k tomuto "argumentu zábavy" už vyjadřuje.

Zábava je super věc a samozřejmě, že hry jsou o ní, ale osobně preferuju i uvažovat o tom, co se za ní skrývá. Ty očividně ne. Tvoje volba. Můžeš odhodit zájem o širší pravdu za hlavu, prohlásit "mě je to jedno" nad jakýmkoliv kritickým faktem a jen mít zábavu. Ale pak se nesmíš divit, že někteří se nad kritickým fakty (ukradený artstyle) budou pozastavovat a dělat o nich videa.

- J-kun@YouDon'tCare
  • rancor1223
    Ano, recenzent ve videu vyjádřil svůj názor. Mě ta hra baví (ano pořád ještě mě baví a hraji ji) a klidně bych jí hru roku dal.

EDIT: Mimoto mi přijde, že recenzent vůbec nepochopil o čem ta hra je. Bere hry zřejmě jako hluboká filozofická díla. BL2 je podle něj tedy špatná hra, protože těchto filozofických hodnot nedosáhla. Pak si ještě plete grafický styl se zápletkou hry.
  • Uspokojivé a pro mne inspirující pořadí nej her měl nejlépe zpracovaný a vyargumentovaný anglický Eurogamer. Journey a nejlepší hra z desítek her tohoto roku? Kdyby jste to alespoň obhájili, ale jelikož jsem Journey hrál - dvakrát, protože jsem v tom hledal stále něco víc (mimochodem i díky českým recenzím), tak nemohu souhlasit. Tohle redakční "intoštví" mě začíná na games.tiscali.cz pěkně s*át - a nejde jen o hodnocení her v těchto topkách, ale projevuje se to i v textech, v podcastu, neargumentaci. Na protest zapínám Adblock. ;)
  • Umaroth
    Volba pěkná, i když u mě by to bylo dishonored, na Journey se teprv chystám.
    Zaráží mě ale jedna věc, Far Cry 3 jste na**ali uplně všude a Borderlands 2 ani ťuk
    Jinak ale fak rozumně zvoleno, máte můj souhlas
  • Nechápu ty mínuska. Ass Effect 3 byla strašná sračka, absolutně nesrovnatelná s kvalitním prvním nebo i druhým dílem. A tady v komentech to každý druhý miluje.

Jinak pro mě:
    1. Legend of Grimrock
    2. X-Com
    3. The Walking Dead - i když to je taková "hra" asi jako Katawa Shoujo, ale stejně mě to bavilo :D
  • 1.) Dishonored
    2.) Max Payne 3
    3.) Borderlands 2
    4.) Journey
    5.) Walking Dead

Letous to bylo méně pamětihodnotné než třeba loni, možná až na Journey a Dishonored (ale to verim, ze je to jen tim, ze je to primo muj grafickej a gameplay vkus)
  • Pořád jsem čekal, že aspoň zmíníte Darksiders 2 které dostali absolutní známku(nebo 9) a jako by se slehla zem.
  • Veskoslav
    Proč bych měl argumentovat? Jedna se o herní pecky roku 2011.
  • Umaroth
    tyvole tak to už to mohla byt BFG edice DOOMU když takhle uvažuješ !
  • sleepless
    Díky! :)
  • rhaegar
    Witcher 2 je pro mě hrou roku na xbox 360, DS je pro mě hrou roku na PC. Tak a zkus argumentovat teď *3*
  • Asi sa im to nepáčilo až tak ako ostatné hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit