Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eeeee
    Demokracie je vlada lidu a hodnoceni redakce neni vlada lidu.
  • Ono az trochu zestarnete a dostudujete , tak veci jako matematika , logicke mysleni a dalsi intosiny bude to posledni na co si vzpomenete a nad takovouhle diskuzi budete jen nevyrazne kroutit hlavou..
  • japonsky hry maji bezne nekolik zakonceni..co me tak ted na rychlo napada..treba Star Ocean Second Story jich mel nekolik desitek..neni to nic zvlastniho..pokud nekdo nelpi na zapadni produkci..
  • Je fakt, ze v tom mas pravdu. V obouch pripadech tam resis nejaky epizody behem hlavniho pribehu, ale stejne i takova prkotina jako udelat souhrn tvych cinu po dohrani hry na me udela mnohem vetsi dojem, nez nic nerikajici videa.
  • Viktor_H
    Není to trochu hnidopišské? Logickému myšlení se učíme a trénujeme ho mimo jiné i v matematice. Johny určitě nechtěl řešit, jestli bylo dřív slepice, nebo vejce...
  • Nejde o to, jestli to mají jiné hry (přestože Mass Effect si na tomhle zakládá více než kterákoliv jiná série), ale o klamavou reklamu. Bioware dali do hry přesně to, co říkali, že tam v žádném případě nebude.
  • Viktor_H
    Hm, mě ale štve, že mi moje předchozí hraní neumožnilo skamarádit se s Frankem, s nímž bychom společně brázdili pustinu. Co je mi do nějakého Myrona?

Ne, dělám si samozřejmě legraci, ale je to přesně to samé, co děláš ty. V průběhu hraní ME3 jsme volbami a na základě voleb z předchozích dílů mohli nějak vyřešit velká/menší témata série. Co se týče hlavní zápletky, dostali jsme možnosti 3 (4), které jsou navíc ve svém vyznění nabaleny o volby sekundární... V F2 jsme také nějak vyřešili velká/menší témata a na konci jsme dostali možnost 1 (slovy: jednu). Rozdíl: V F2 jsme na konci dostali obrázkovou slideshow, v ME3 nikoliv. To si totiž chtěl hrát Casey Hudson na umělce a nutit hráče k hádkám o tom, vo co vlastně go a jaká čeká univerzum budoucnost (což se povedlo). A nebo došel čas a budget. A nejpravděpodobnější je kombinace obojího... To je ale jiná story, na našem tématu to nic nemění.
  • Viktor_H
    Přesně tak, jde o typ designu, o koncept. Ale tvrdit, že nějaká hra má v rámci své "plot" 16 konců, je prostě fantasmagorie. Co si jako mám pod tím představit? - Reapeři se lekli a rozutekli/Reapeři se nechali přesvědčit, a tak budem príma kamarádi/Reapeři uvaření na měkko/Reapeři uvaření na tvrdo? - Geralt se nepřidal k nikomu a šel solo/Geralt to odpískal a šel se podívat, co nového mají v Koviru/ Geralt všechny udobřil a zasloužil se o založení USV (Unie severních království) s laskavou centrální vládou a jednotnou měnou? Ještě jsem neviděl hru s takhle rozmělněnou ústřední linkou a asi ani nikdy neuvidím.

V Zaklínači i ME3 provedeš několik fixních voleb, na které se nabalí volby sekundární. Rozdíl je v tom, že v Z to uděláš po první třetině, v ME na konci.

Technická: V ME3 se ti jeden z konců také otevře teprve v důsledku předchozího hraní a další se zase v závislosti na předchozím hraní modifikují, ale principiálně (typ konceptu) máš samozřejmě pravdu.
  • On hlavni rozdil bude v tom, ze aby clovek zmenil zakonceni jednotlivych epizod v pustine, musi tak hru skutecne hrat a ne jen 30 sek pred koncem hry kliknout na jinou moznost.
  • Viktor_H
    Ten má čtyři, to je fakt.
  • smejki
    Nejde o počet konců, nýbrž o to, že mám k dispozici stále tytéž (všechny) možnosti bez ohledu na předchozí chování v průběhu celé hry. Spoustě lidí tenhle design vadí z principu. Mně osobně tedy ne, ale záleží na konkrétní implementaci.
  • smejki
    tak New Vegas *1*
  • BelaJBB
    Nie matika učí logike, ale logické myslenie sa využíva okrem iného aj v matematike. Len tak na okraj.
  • Viktor_H
    U F2 je obtížné hovořit o něčem jako o základních koncích, jelikož základní konec je vlastně jen jeden - Prezident i s Francisem zařvou, Enkláva dostane po tlamě. Celá hra je úplně jinak strukturovaná než ty, které dnes bereme jako klasické příběhové hry. Možnost ovlivnit jednotlivé epizody v rámci pustiny je však obrovská, to nepopírám.
  • Viktor_H
    Uf, pro matfyzáky mám neutuchající respekt, vlastně vás považuji tak trochu za nadlidi. *1*
  • fallout 2
  • Viktor_H
    Zaklínač 1 má tři základní konce, Zaklínač 2 má dva. *3*
  • JohnyTheZik
    Hlavne matika nauci logickymu mysleni, ne nadarmo se treba u nas rika, ze po dodelani vsech 5 matematik, uz v zivote na tezsi problem nenarazis (ies fsv cuni -> matfyz matika).. ^^ ale tak to je trochu for samozrejme, nicmene je fakt, ze to byla slusna makacka..
  • reakce na něj srry
  • Knoxx je tady známý infantilní ubožák.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit