-
Ono az trochu zestarnete a dostudujete , tak veci jako matematika , logicke mysleni a dalsi intosiny bude to posledni na co si vzpomenete a nad takovouhle diskuzi budete jen nevyrazne kroutit hlavou..
-
-
No jakozto programator asi dost tezko zapomenu matematiku a logicke mysleni ;)
PS: Ono se to logicke mysleni hodi i v normalnim zivote ;) Jen ho pouzit neumi zrovna kazdej... -
-
no vsak uvidite..
-
-
A nechapu proc je ten muj prispevek tady kdyz patril do vlakna o stranku dal a vcera tam jeste byl..asi spatna matematika a logika..nebo tak neco :p
-
-
-
Tak to by byl problém, neb matematiku studuju. A jako "intošina" mi to nepřipadá.
-
-
je celkem smutne ze Mass Effect 3 se neumistil ani v jednom z rebricku, mozna to je tim ze neni tak rozsahla jako ME2. Zajimave ze hra Need For Speed Most Wanted ktera ma nejhorsi ovladani me zabavila na cca 70 hodin coz je o neco vic nez u ME2. Co chci rict neprekvapilo me ze NFS vubec v rebricku neni.
+- souhlasim ze Far Cry by mohla bit hra roku rozsahle bouzel ani tak moc casu nezabere na stredni obtiznost. -
-
Protože NFS není NFS, ale Burnout se značkou NFS.....
-
-
Kde je Hitman ? Kde je Max Payne ? A hra roku Journey ? Tohle už nemá cenu ani komentovat :D. Takový názor nemůže mít nikdo.... A zařadit tady ME3, který je daleko víc kritizovaný, než AC3 a AC3 tu není ? Ode dneška se tady nedivím ničemu...
-
-
"Takový názor nemůže mít nikdo" lol
-
-
Jako sorry, ale taková hra, hrou roku ? .... Jsou tady desítky lepších her...
-
-
Kontrolní otázka, hrál jsi Journey ?
-
Redakce si to zjevně nemyslí. Napiš si svůj vlastní seznam (jestli ho někdo bude chtít číst), když se ti to nelíbí. *3*
-
-
-
-
Tak fajn, ukecali jste mě. Musím Journey vyzkoušet.
Jo a "úplně nejvíc nejlepší" je prostě úplně nejvíc nejlepší hláška. :-)) -
-
Ve Forrest Gump je jich ještě několik. *3*
-
-
Byla to zrovna Journey, jak se prve v tom podcastu hádali, jestli je to vůbec ještě hra?
-
-
Ne, šlo o tohle http://games.tiscali.cz/bientot-l-ete-15321
-
-
aha, díky. To se mi to nějak popletlo :)
-
-