Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trisska
    A co Hotline Miami, jakožto jediná PC hra, která tu za celej rok dostala plný hodnocení?? Jak to, že není ani v nominaci? Stojíte si za svým hodnocením?!
    • smejki
      Pominu ten schizofrenní trolling a řeknu jen toliko: Takovýmto lidem doporučuji navštívit metacritic, vyfiltrovat si hry z roku 2012 a seřadit si sestupně dle hodnocení. Cokoliv navíc z číkoliv strany je plýtvání časem... jejich.
    • Amylee.Anderson
      I já už musim říct, že tohle je trol.diskuzni :D
      • Tak nikdo snad ani nepočítal s tim, že by zmizel a dal nám pokoj.
        • smejki
          uzavíráme sázky na další fake account archetyp?
      • GlaDOS
        Jasně že ano. Dlouho mu to maskování nevydrželo.
        • Každý správny čitateľ games.cz vie, že hrou roku 2012 je Skyrim a že tieto ankety sú len zásterkou ktorou sa snažia zmiasť potulných (diskuzních???) trolov a trolky (a trojkolky).
      • Trisska
        Ano? Z jakýho důvodu?
        • Amylee.Anderson
          Ten styl "vy ste něco řekli a teď za tím nestojíte, blabla"
  • Aby to nebylo pořád dokola to samé , tak za mě no.1 F1 2012 *2* i když to není ani zdaleka bez chyb
  • Zdur, mohli byste mi doporucit hru s opravdu intenzivnim dejem/pribehem. Klidne na úkor ostaních stránek hry. Na PC, tak max 3 roky stare ?
  • Psychotic
    Letos vážně docela slabý ročník. Vzledem k tomu, že Journey si (ač vlastník PS3) musím odmyslet a žádný X-COM mě zatím nebavil, zbývají tři hry, kterým bych měl dát šanci.
    Příští rok svítá na lepší časy, vyjde GTA 5, Metro: Last Light, Tomb Raider, Dead Space 3, pro někoho Bioshock... zkrátka o mnoho nabitější anketa bude.
    I když... sázím se o litr že vyhraje Bioshock následován GTA.
    • Veskoslav
      Slabý ročník? Ale kdeže, vyšla spousta her. Příkladem: DarkSiders II, Far Cry III, AC III, X Com, Diablo III, LoG, Dagon Dogma, Max Payne III, Hitman, NFS HP, Hawken, Mech Warrior online, Ghost Recon online, Spec Ops The Line, Journey, The walking dead, Starhawk, Halo 4, Guild Wars 2, Secret World, Tera, Lego LOTR, CoD BO II, Dishonored, World of Warcraft: Mists of Pandaria, Fifa 2013, NBA 2k13, NHL 2013, PES 2013, Fotball Manager 2013, EURO TRUCK SIMULATOR 2, PlanetSide 2, Risen 2: Dark Waters, DLC k Shogun 2, Orc must die 2, Orcs an men, PAINKILLER: HELL AND DAMNATION, Arcania Gothic 4, Miner Wars 2038, THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM - DAWNGUARD, ANNO 2070 HLUBOKÝ OCEÁN, 007 Legends, MoH, nové WRC, Torchlight II a další se mi už rozhodně nechtějí vypisovat:)
      • Prestan uz ty hry stahovat,Pirate!
      • rhaegar
        90% her jsou průsery nebo mizerná pokračovaní - a když už vypisuješ takový ptákoviny jako Dawnguard,Painkiller, Arcania(wtf!) jenom to dokládá jak to byl slabý ročník.
  • Guild wars 2 je ta nejlepší hra co sem kdy hrál nějaky journey slysim poprve
  • Heh no a pro me je hra roku 2012: Fallout 3 Goty

Ja vim vyslo to uz davno ale ja se k tomu casove dostal az ted a je to lepsi nez cokoliv co jsem zatim hral. ;) A uz se tesim na New Vegas to bude hra roku 2013 ;)

Peace

PS: Journey? to jako fakt? Zazitek roku mozna ale hra od slova hrat to moc neni a to je zase muj nazor.
  • let the flamewar begin
  • Heya, muj osobni subjektivni zebricek her roku 2012:
    1. Diablo 3
    2. Dragons dogma
    A pak uz nic, protoze me zadna jina hra z roku 2012 nezaujala natolik, abych ji tady vyzdvihl. Cimz ovsem nechci rict, ze ty ostatni tady zminovany hry jsou spatny!
  • Journey si to zaslouží, je to skvost.
  • x_ander
    Tak já si teda tu PS3 konečně koupím no... :)
    • eeeee
      Jestli kvuli Journey, tak bych pak chtel videt tvuj kysely oblicej, az ho uvidis :-).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit