Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj PC žebříček:*
    1 Diablo 3
    2 Borderlands 2
    3 Xcom

*podle počtu odehraných hodin
  • jan.hruby86
    Za mě by to vypadalo takto:

1. Mass Effect 3 ( i přes konec je to moje srdcová záležitost )
    2. Far Cry 3 ( moc jsem se bavil a hru si hrozně moc užil )
  • pro me je každorocne hrou roku call of duty ktere ani nebylo nominováno wtf!!! *8*
  • dr.gonzo
    s journey naprosto souhlasim,dohral sem ji 5x,je to jedna z tech her na ktere clovek jen tak nezapomene.
  • journey,rozhodne ano.nevim proc je vsude far cry 3,me to tak bavilo ze jsem to ani nedohral.pekne udelany ale neuveritelne preplacany a opakujici se nuda.ja hral a porad hraju DayZ a to je pro me letos nejvetsi prekvapko.ted uz se soustredim na DayZ game,last of us a beyond
  • No podle mě jsou nejlepší hry roku(nebude to podle pořadí, je těžké určit 1. místo): Max Payne 3, Dishonored, Hitman Absolution, Assassin´s Creed III, Mass Effect 3, Diablo 3.
  • hznk89
    Jdu si pro ty vaše mínuska. Prostě ten Mass Effect 3 mi tam nesedí a klidně bych jej vyměnil s Assassinem v kategorií "Zklamání roku". Mám rád obě série a obě hry, ale že by ten Mass Effect 3 byl až tak dobrej?
    • Ono se to nezda, ale opravdu je dobry. Kdyz jsem si zahral vsechny tri dily po sobe tak ME3 je z dnesniho pohledu ve spouste veci lepsi nez ME1. Nejlepsi dil zustava ME2, ale na trojce je videt, ze zkouseli ozivit nektere az prilis zjednodusene mechaniky ze dvojky. A hlavne se tam krasne uzaviraji vsechny ty vedlejsi pribehy, proste jsem tam videl kus prace a hromadu prijemnych detailu. System boju je jednoznacne nejlepsi ze vsech tri, coz dokazuje velmi zabavny multiplayer, na kterem je videt i docela promakana AI nepratel.

ME3 kazi fura zbytecnych chyb, zjednoduseni a hloupy, nefungujici a patrne velmi uspechany konec. Rozsireny konec pridal par berlicek pro lidi kteri neradi premysli, ale vicemene nic nevysvetlil a naopak prihodil par dalsich nesmyslu. Ale i presto je to porad vyjimecna hra.

Zajimave je, ze zatimco placena pribehova DLC stoji za starou backoru, multiplayerova DLC jsou naprosto fantasticka a navic zadarmo ;-)
    • ME 3 byl dobrej...mohl bejt skvělej...
      Nicméně byl dobrej...jen ten konec stál za vyližp***
  • ja toho minuly rok moc nehrál ale co jsem hrál tak moje hodnocení:
    fail roku: Diablo 3, gw2
    pak jsem hral chvili mist of pandaria, chvili me bavil ganking ale pak uz nebyli hráči tak jsem s tim prastil, blizzard lže o počte hráču protože svet wowka je prazdny
    rok 2012 bych z herniho hlediska zhodnodil jako velike sucho, menším jasnym momentem bylo vydaní zabugovaneho multiplayeru Future soldier, ktery jsem nehrál ale chystam se
    • P.S. škoda jeslti bych mel hodnotit uplynulou petročnici tak nejvetší herní zlo byli tyto tituly:
      1. serie battlefield
      2. pohrbeni značky fallout
      3. vydani starcraftu

O diablu nema moc smysl se bavit protože hacknslash stejne neni plnohodnotny žanr pro rozumne lidi
      • walltar
        O těch prvních dvou se s tebou přít nebudu, ale můžeš trochu rozvést proč je vydáni SC herní zlo? .... Já ho osobně nehraju, ale celkem sem pochopil že SC2 je vlastně jenom vylepšená grafika na stejné hratelnosti jakou měl SC1 což mě příjde špíš dobré.
        • Je to zvláštní...u každýho nového Counter Striku lidi nadávaj na každej odklon od CS 1.6 ale u StarCraftu nadávaj, že se ta hra nezměnila .))
        • me to naopak prijde jako spíš zlé, dale se mi nelíbí ani grafika, samotna hratelnost; za zlo to považuju protože ta hra prebrala komunitu jinym strategiim a svym komerčním uspechem dava zly priklad jinym spolecnostem
          • walltar
            Hmm tak s grafikou a hratelností souhlasím ... je to důvod proč tu hru nehraju. Ale nemyslím si, že je na tom něco špatného ... pokud hráče baví hrát strategii tohohle typu tak pochybuju, že by si s chutí zahráli klasickou strategii. Navíc pokud by hru udělali tak aby si ji užii hráči jako sem já ... tak jim korea vyhlásí válku. *1*
            • Veskoslav
              Reaguješ na Codyho:) Trola, co si neustále vymýšlí:)Nehrál ani jednu z Těch her:)
  • Tento rok byl (aspon pro mne) hodně slabý. Dishonored je u mně na první pozici, ale i tak si myslím že na samotnou hru brzy zapomenu. Škoda že Journey je jen na PS3.
  • Nie, vážne nekapím ! By som poprosil vysvetlenie, medzi hodnotením v recenzii, a hodnotemín v takýchto koncoročných rebríčkoch. Pretože aj keď sú recenzie subjektívne, aj keď číselné hodnotenie je len číslo a treba čítať celý text, ak keď sú hry v rôznych žánroch, TAK AJ VTEDY, by to malo aspoň trochu zodpovedať. Takto je to celé len jeden veľký guláš.

Už čakám, že kedy vyhrá hru roku anketa s 6 - 7 kovým hodnotením.
    • walltar
      Jak už se řeklo asi 1000x ... recenzi píše i s hodnocením jeden člověk

Hru roku vybírá celá redakce ... takže pokud se redakci bude líbit hra co má hodnocení 3/10 tak to ten jeden recenzent kterému se zrovna nelíbila asi moc nevytrhne.
      • BelaJBB
        A tak se stane, že redakce motomagazínu vybere za auto roku trabanta.
        • walltar
          Co se dá dělat ... to je ta demokracie. *1*
          • BelaJBB
            To nie je demokracia, to je babráctvo , no offense. *3*
            • eeeee
              Demokracie je vlada lidu a hodnoceni redakce neni vlada lidu.
            • janchor
              To je demokracie, ve které volili babráci.

A naštěstí ne případ naší volby, kdy vyhrála jedna z celosvětově nejoceňovanějších her loňského roku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit