-
Za mě by pro PC vypadalo takhle:
1. Walking Dead
2. Borderlands 2
3. DayZ mod
4. Planetside 2
FC3 mě nebavil a Dishonored, byť mě bavil, bych ho na hru roku (ani podobnou příčku) nezařadil. XCOM je podle mě nehorázný fail. No a Jurney bych si fakt rád zahrál, ale taky u toho chtění bohužel asi zůstanu. -
Viem povedat sklamanie, znechutenie roka, rovnako ako prekvapenie, ale vypichnut jednu, jedinu hru (alebo spravit z nich hrebicek :) ) to nie... Ale tak tie naj boli styri (abecedne zoradene):
Dishonored
Dragons Dogma
Legend of Grimrock
XCOM: Enemy Unknown
...a potom este, a aj...a mozno este...no jednoducho, vyslovene zlu hru som tento rok fakt nehral (ani nemusel recenzovat :) ) Skratka, pokojne by som tam mohol este prihodit FTL, Giana Sisters, adventurny Dark Eye a dalsie. Su si skratka rovne, v tom naj...zazitkovejsom :) Kazda po svojom, samozrejme. -
Ach jo, asi jsem na takový hry málo hlubokej. :(
-
-
Nevěš hlavu, někomu jinýmu zas nejde matematika nebo křížkový vyšívání. Dokud z toho neděláš důvod na danou hru plivat, je všechno v naprostým pořádku.
-
-
Matematika odděluje lidi od plevele!
-
-
No já bych spíš řekl, že názory jsou to co odděluje člověka od plevele .... ten tvůj je zrovna jeden takovej plevelnatej.
-
-
Jak člověk za větu nenarve smajlíka, tak jsou jeho výroky automaticky interpretovány jako vážně myšlené. *7*
-
-
Tak ono se to z psaného textu dost těžko poznává .... a na internetu sem slyšel i horší názory, které lidi mysleli vážně.
-
-
-
Matematika je tautologie, je uzitecna, ale nemel by se ji prikladat prilis velky vyznam, protoze pak jsou lide spise odtrzeni od reality a jsou zmateni, kdyz pak nejde neco vycislit.
-
-
Nie matika učí logike, ale logické myslenie sa využíva okrem iného aj v matematike. Len tak na okraj.
-
-
Není to trochu hnidopišské? Logickému myšlení se učíme a trénujeme ho mimo jiné i v matematice. Johny určitě nechtěl řešit, jestli bylo dřív slepice, nebo vejce...
-
-
Ehh? Naprosto všechny přírodní vědy a velká část i těch humanitních/společenských používají jazyk matematiky. Bez určitého matematického modelu nemůžeš myslet moderní vědy, tudíž ani moderní společnost. Ale to máš jedno, moje reakce na Lukáše byla pouhým šprýmem...
-
-
To se nijak nevylucuje s tim, co jsem uvedl.
-
Uf, pro matfyzáky mám neutuchající respekt, vlastně vás považuji tak trochu za nadlidi. *1*
-
Hlavne matika nauci logickymu mysleni, ne nadarmo se treba u nas rika, ze po dodelani vsech 5 matematik, uz v zivote na tezsi problem nenarazis (ies fsv cuni -> matfyz matika).. ^^ ale tak to je trochu for samozrejme, nicmene je fakt, ze to byla slusna makacka..
-
-
-
-
Nejde mi ani matika a křížkový vyšívání taky ne, začínám se cítit trochu uboze :(
-
-
A já to křížkový vyšívání umim, heč :D
-
-
-
-
Journey není hra.Je to zážitek.Je to dobrodružství.S nádhernou hudbou,paradním zpracováním a dojemnými faktory jí beru jako (ne)hru roku.Ostatně bych ji víc přiklonil k "umělecké hře" už jen kvůli její délce.I přes to nezkusit jí je hřích
-
-
Konzolovka ? No one cares
-
-
Nikdo? Tak proc je to tady hra roku? Vy zabednenci uz se probudte...
-
-
-
Docela mě mrzí, že Jouney neni na PC, ráda bych si to zahrála. Jinak z tohoto výběru za mě Mass Effect :)
-
-
Ježiši, to je vkus *11*
-
-
Nechápu ty mínuska. Ass Effect 3 byla strašná sračka, absolutně nesrovnatelná s kvalitním prvním nebo i druhým dílem. A tady v komentech to každý druhý miluje.
Jinak pro mě:
1. Legend of Grimrock
2. X-Com
3. The Walking Dead - i když to je taková "hra" asi jako Katawa Shoujo, ale stejně mě to bavilo :D
-
-
-
Knoxx je tady známý infantilní ubožák.
-
-
reakce na něj srry
-
-
Jinak toto je jediná kategorie, kde jsem všechny hry hrál a dohrál:) Již předtím jsem psal žebříček, již předtím jsem psal názor na vítěze, tudíž to je jenom pro ty kritiky, co mi minule vyčítali, že soudím kategorii jako celek, když jsem některé kusy nehrál:)
-
1. Dishonored
2. DayZ
3. AC3
4. XCOM -
Z mne:
1. Hitman
2. Dishonored
3. Ufo
4. Far cry 3 -
Moja TOP3:
1: Dark Souls
2: FTL
3: ME3
Čo vaša?
Edit: Zabudol som na Dark Souls (opravené) *2* -
-
Dark Souls je brany asi jako lonská hra, ač letos vyšla na PC.
-
-
Súhlasím ale keďže nemám žiadnu konzolu a na pc vyšla tento rok tak ju považujem za tohto ročnú hru , čo sa týka mojho osobného rebríčka best of 2012.
-
-