Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moje pořadí by bylo takto:

1.Dishonored
    2. Far cry 3
    3. Mass effect 3
  • Hra roku určitě Black Ops 2, v těsnem zavěsu Daiblo 3 a bronz pro Medal Of Honor.
    • Pinkamena
      http://youtu.be/bcYppAs6ZdI
  • sry za menší offtopic ale rad bych si zahral nejakou online strilečku co byste mi doporučili?
    battlefield me nebavi, codko je zas moc arkadove. Hral jsem ghost recon online ale to uz mam ohrane protože je tam malo map a jsou strasne male.
    Chtel bych neco kde je close quarters combat, taktika a nejlepe nejake specialni komando, ne anonymni clen velke armady *4* Kdybyste vedeli poradit budu vdecny o strileckach nemam moc prehled.
    • Red Orchestru 2 nebo Natural Selection 2
      Myslim, že obojí stojí okolo 6 stovek na STEAMu
      Edit: RO2 je trošku hardcore a jseš tam členem řadový armády
    • aktuálně asi arctic combat..nezdá se být vůbec špatnej
      • Ten sice neni vůbec špatnej ale je to CoD klon
    • eeeee
      Killzone 3 multiplayer.
      • jo killzone bych si dal, planuju koupit konzoli
    • counter strike global offensive
    • Veskoslav
      PlanetSide 2 ale jako velitel:-D
      • ani jedno bez do nejakeho MMORPG
  • Uspokojivé a pro mne inspirující pořadí nej her měl nejlépe zpracovaný a vyargumentovaný anglický Eurogamer. Journey a nejlepší hra z desítek her tohoto roku? Kdyby jste to alespoň obhájili, ale jelikož jsem Journey hrál - dvakrát, protože jsem v tom hledal stále něco víc (mimochodem i díky českým recenzím), tak nemohu souhlasit. Tohle redakční "intoštví" mě začíná na games.tiscali.cz pěkně s*át - a nejde jen o hodnocení her v těchto topkách, ale projevuje se to i v textech, v podcastu, neargumentaci. Na protest zapínám Adblock. ;)
    • tak běž jinam, když tě to sere. k thx bai
    • janchor
      Že jeden člověk někde něco nenajde ještě nedokazuje absenci hledanýho.
      • Pouze jeden?
  • Můj osobní žebříček:
    1) The Walking Dead
    2) Mass effect 3
  • ringmancz
    U mě taky vyhrálo Journey, protože z loňska jsem dohrál už jen Mass Effect 3. A potom jsou Dishonored a Hotline Miami, který mám teď rozjetý.
  • Nevím, nevím. Loňský rok shledávám vcelku slabým. Od Portalu 2 mne žádná hra neazujala natolik, abych si ji byl ochoten zahrát (natož koupit). Vlastně jsem hrál jen GW2 (nechal jsem se ukecat, že to bude hrozně dobrý). Nevím, jak dlouho jsem u toho vydržel, ale před nějakým měsícem jsem to vyhodil a musím říct, že penízků i krapet lituji.
    Některé kusy jsem však chvíli viděl v pohybu...
    Dishonored - asi 10 úvodních minut a pak něco z "pokročilejší fáze hry". Hýbalo se to a blikalo to hezky (výtvarný styl), ale nepochopil jsem, kvůli čemu je kolem toho takové haló. A jen kvůli působivému vizuálu, který má konenečně styl, bych to nehrál...
    Mass Effect 3 - kromě dema jsem viděl jen konec *15*. Nemůžu však hodnotit, jaká je hra jako celek, ale není to prostě jen ME2 v jiných kulisách + ten melee útok? Rozhodně to působilo dost stejně.
    No a pak už jen Walking Dead. Kámoš to chvíli hrál, a neboť sleduji seriál (Bože, ten je hrozný, ale nevím, proč se na to dívám *7* ) jsem byl zvědavý. Taktéž mě to nijak zvlášť nezaujalo. A mno, to vizuální zpracování se mi dost hnusí. Nevím, asi ten způsob kresby textur mi vadí (a to, jak jsou naplácané na modelech), ačkoli obecně proti ruční kresbě nic nemám, ba spíše naopak a třeba cel shading schvaluji (používá to hra vůbec? se mi moc nezdá (i když je pravda, že ne všude se hodí)). Asi bych to nakreslil krapet jinak (takhle nějak vypadá comix?).
    Jinak Jorney vypadá zajímavě, ale abych si kvůli tomu (a ještě kvůli hře Flower) kupoval i třetí PlayStation, tak to vážně ne (páč bych na tom nic jiného asi ani nehrál *4*). Stejně "velké" hry vesměs ani nehraji (není čas a ani nálada - asi jsem už z toho vyrost a stejně je to všechno na jedno brdo*15* ).
    • Dishonored si nepochopil přiběh a hral jen začatek a konec.
      ME3 si viděl jen demo a konec, opět ze hry nic ale dokažeš to posoudit jako jen ME2 s novyma kulisama.
      WD se ti nelibi graficke zpracovani.
      Journey kdo vi protože nemaš PS3.

To je fakt dostatek informaci udělat si objektivni obrazek... ok!
    • tak to je fajn, žes ty hry ani nehrál, ale alespon jsi nám tu "vyblil" svý pocity, kvalitní příspěvek
  • ja nenašel članek nejlepší strilecky nebylo to nebo jsem to prehledl?
    • Viktor_H
      http://games.tiscali.cz/tema/best-of-2012-nejlepsi-akcni-hra-61688
    • Smetana.pavel
      http://games.tiscali.cz/tema/best-of-2012-nejlepsi-akcni-hra-61688
      tohle asi bude muset stačit..
      • ne tak to opravdu stačit nebude kde je black ops 2 kuprikladu?
        • To má úplně jinou kategorii a to Nejzbytečnější pokračování roku. Ta tu sice neni ale jen kvůli této hře by se měla zavést.
  • epic Fail roku 2012:
    1. ME3 -pribeh
    2. FC3 -MP neustale hledani hostitele, lagy a ukoncovani her pred koncem hry
    3. Xcom -zmrsene konzoloidni ovladani
    • Bohemund
      Jestli je na ME3 něco vyloženě fail, tak příběh to podle mě rozhodně není.
    • Xcom se jednoznacne ovlada lip na konzolich (mam oboje) a pisou to i nejvetsi herni weby :) Takze pšššt, když nevíš co jednotlivá slova znamenaj...
      • ano ovladacem se ovlada lepe a to ma byt vyhoda? rozhodne se to ovlada hure nez ostatni tahove strategie ktere nejsou uzpusobeny pro ovladac. imho ovladat strategii ovladacem to je jak vyndavat smeti z oka hakem co naplat ze konzolovy hak je lepsi nez PC hak kdyz existuje i PC ruka... chapes?
        • Xcom je primarne pro gamepad, smir se s tim! Vsechny jeho funkce a moznosti jsou tomu prizpusobeny, to je proste fakt. Kdo dnes nema (i z PC hracu) gamepad? To pouze omezenci nehodlaji nic hrat s gamepadem, ikdyz je to lepsi, protoze to by pak hned byli konzolisti prece!
          • Ne, to jenom omezenci cpou ostatnim svuj nazor. *3*
            • Aha, takze kdyz kuchari budou tvrdit ze hov.o chutna dobre tak si ho budes davat k veceri? Ja myslim ze muze tvrdit kdo chce co chce, ale jak neco chutna nebo na cem se mi hraje lip je moje vec... zkus se nad tim zamyslet. *3* Kdybys napsal ze Xcom je udelanej na gamepad tak nereknu pul slova. Ale ten nesmysl s tim ze na gamepadu se neco hraje lip a ja si ho nechci koupit protoze blabla... je fakt nesmysl. *15*
            • je to fakt at uz chces nebo ne. Pokud to totiz tvrdi vyvojari tak me to staci. borec nad tebou psal ze bude hrat starcraft 2 na gamepadu, sorry
            • Nauc se cist, o SC jsem nic nepsal. Nedelej ze sebe vetsiho vola nez jsi. A za druhy, co se me jak hraje je jenom muj a subjektivni pocit, zadnej tvuj fakt na tom nic nezmeni. *7*
            • To neni nazor, to je fakt. A rikat ze Starcraft 2 na gamepadu je jako Xcom muze jen zabednenec
          • ja mam game pad, ale to neznamena ze se mi to s tim hraje lepe nez s mysi, ale asi sem omezenec a zacnu gamepadem hrat i Starcraft2 akorat budou muset udela pro nas nejako extra ligu pac s gamepadem se nedostanu ani do bronzu....
            • Proc by jsi mel hrat starcraft 2 s gamepadem? To teda jsi omezenec kdyz todle tvrdis. Jedina strategie ktera je lepsi hrat s gamepadem je Xcom, to je proste fakt.
          • ales.smutny
            (přičemž gamepad patří k standardnímu vybavení PC hráče už drahně let, dávno před nástupem nejen současné, ale i minulých generací konzolí)
            • Skaven tyvole zapni an chvilku mozek. Xcom je budto zakladna kde pouzivas jen minimum veci nebo tahovka kde jen presouvas z bodu a do bodu b a strilis jednim stisknutim tlacitka (potazmo dvouma) Total War je polovina tahova mapka a zbytek real-time boje. Mysli ty lamo
            • eeeee
              skaven: no, pak by se to pc dalo lepe vyuzivat s televizorem, coz je treba cil valve. Z gamepadu se pravdepodobne stane univerzalni meziplatformni ovladac, viz ruzna rozsireni k tabletum v posledni dobe.
            • aleš: aha, a ako to suvisi s taktickou hrou? podla tvojej premisy si kupme vsetci gamepady a vzivajme hracske bozstva aby prirobili k napr. Tormentu, Grimrocku,Total Waru gamepad ovladanie, ved vacsina pc hracov ma gamepad/// *12*
            • ales.smutny
              Zuzu: Tak asi nehraješ dané žánry :) Já k leteckým jen joystik a k sportům a bojovkám jen gamepad. První jsem vlastně kupoval ale až kvůli PoP Warrior Within.
            • Tak to jsem asi nějak zaostalej, já gamepad pořád ještě nemám. :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit