Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • otázka a prosba na Grygara a ostatní ynteligenty v redakci : Mohli by jste mi popsat ten epický příběh u Dragon Age:I. Fakt vážně hoši, zkuste mi to tady popsat a jestli z toho vznikne ten epický děj, o kterém pořád básníte, tak vám pošlu litr. Díky
  • Chim
    V pohodě, každý jsme nějaký *4* . Já mám své morální zásady a ty neporuším.
  • flash789
    jak jsme psal nize, Vavra ma ted dost starosti s tim aby mu NPC s*rali uvnitř kadibudek a ne venku, takze od nej skutecne zadne vysvobozeni zatím neočekávám:)
  • flash789
    Podstatne je jestli me to bavi, a jestli tam jsou genericke ukoly, teply elfove mi je jedno. Jsou to jen deatily které mi nijak nekazi celkovy zážitek. A je uplne jedno jestli se jedna o DA:I nebo Dungeon Mastera..kdyz bavi tak bavi:) Ale chápu ze když je někdo uz od zacatku zatizenej predsudkama, a srovnavanim tak si moc her neuzije. Nikdy neodsoudim hru kvůli obecnym pravidlum co je spatne a co je dobře, odsoudim ji az potom co zjistim ze v ni je něco co me nebavi. Obvykle se jedna o věci které většina lidi vůbec nezaregistruje:)
  • Hry ted asi bohuzel pujdou timhle smerem,kdyz otevrenej svet,tak to bude zasmradat
    MMORPG,kdyz fantasy rpg,tak tam bude ten nejvylizanejsi EPIC pribeh kterej se da vymyslet,
    (hlavne ze je to vtipny a cool,ze tam muzete šustit rohatyho quinarijce).Škoda dobry serie,minimalne
    origins byla dobra hra(a me osobne druhej dil bavil mnohem vic nez inquisition).Jen se modlim aby
    cd projekt neudelal neco podobnyho se zaklinacem,to by byla fakt skoda,no a Vavra nas snad vsechny
    vysvobodi s kingdom come
    *4*
  • Chim
    To ale znamená klesnout na úroveň toho "nejslabšího společného jmenovatele" pro kterého se dnes hry dělají. A na to já říkám jednoznačné a jasné NE!

EDIT: samozřejmě že se negenerický a nenudný úkol vymyslet dá, jen je u toho potřeba myslet což se dnešním vývojářům většinou nechce.
  • Draken69CZ
    Proč ne, až bude příhodná doba (dobrá sleva a dostatek času) tak si to pořídím, ale zatím se víc těším na GTA V.
  • Fakt divný, kdybych si měl tipnout tak řeknu, že v redakci to nikdo snad nemohl dohrát. Ta hra není zlá ale má dost chyb na to, aby se z ní dělala hra roku. Argumentovat tím, že předchozí díl byl ještě větší pitomost a nečekali jsme, že inquisiotion taková pitomost nebude, je zcela zcestné. Máločemu bych za loňský rok říkal vyhozený prachy, ale DAI jsem vydržel hrát asi 15 hodin a pak šla pryč, pod pojmem kvalitní RPG si prostě představuju něco jiného a hlavně náročnějšího. Hra roku? Tak to ani omylem.
  • wenceslaus
    Tak vyhrálo offline MMORPG?
  • flash789
    Hmm..nevim, ale podle me v dnesni době nic jiného nez genericky ci nudny úkol vymyslet nejde. Pac tu uz tak nejak vse bylo. je uspech když třeba 10 ukolu ze sta je originálních. Proto rikam, nesrovnávejte, naucte se hrat hry takove jake jsou. Kdyz vas někdo posle sebrat 15 oslich pindouru, tak to berte tak jak to je, a ne ze celou dobu ukolu premyslite jak hrajete genericky úkol:)
  • Kozy
    Ty vole, já se z vás zvencnu *15*
  • Keyz
    Zrovna generické úkoly jsou snad neduh na kterém se dá shodnout. A není to tedy pouze jeho vidění věci u RPG hry, která na dost stojí na úkolech a navíc redakce i další často kritizují generické úkoly u RPG her...

Zde jsou, je jich mnoho a jsou extra hloupé. Klidně to někoho může bavit nejvíce ze všech ale v nějaké debatě, kde se řeší víc než subjektivní názor každého jedince bych očekával schodu.

Pak by nebylo možné vychvalovat nějaký pokrok v úkolech (jestli to někdo udělá věrohodně, dá tam volby, následky atd..) protože by to bylo bráno pouze jako subjektivní dojem a nebylo by to nijak spjaté s RPG žánrem.

Pan smutný mluvil o tom, že se zde řeší politika atd. Nic takové tam přece v míře aby se z toho hráč nepoch*al smíchy není. Zaklínač 2 to měl věrohodně. Zde je vše ihned jasné a když ne, tak to máš 10x napsáno aby jsi to teda náhodou nemohl nepochopit. Kdo je ten zlej a kdo ten hodnej. Kdo je teplej a kdo není.
  • Chim
    Ano, to je bohužel pravda. Mohu potvrdit z vlastní zkušenosti.
  • flash789
    No jen aby, on to Vavra mysli dobře, ale zatím mu lidi s*erou mimo kadibudky:)
  • JezboX
    Za mě je to South Park. Už dlouho jsem se tak nenasmál u hry.
  • fallanga
    Tak ono vše co se týče bohů je zahaleno v mlze. Arcidémoni, Morrigan a její old-god baby, atd... Takže myslím, že když jsem vynechal kodex v jednom díle, tak jsem o moc nepřišel.
  • AJ to ovládání, myslím, zmiňoval. Každá taková chyba ve hře by měla hru automaticky připravit o možnost být dokonce jen nominována mezi nejlepší hry. Příliš moc se hrám odpouští...
  • Keyz
    To máš ještě dobrý. Někdo umí hledat brýle které má na nose *15*
  • Nemám problém s vítězem. Naštěstí nemám potřebu páchat sebevražedné atentáty na sídlo redakce jen proto, že nevybrali mojí oblíbenou hru...

(osobně bych to dal Wolfensteinovi)
  • Nič divné na tom nevidím. Podľa mňaje divné vyhlasovať hry roku v prosinci, ako to robia na iných weboch. Alebo ich vyhlasovať v lednu s tým, ze Assetto Corsa vyšla až na konci roka a tak do 2014 vraj vôbec nepatrí.. Únor je na podobné zhrnutie najlepší čas, kedy odoznejú všetky emócie a dá sa na to pozerať aspoň trocha triezvo.
    Predsa len porovnávať taký dragon age, ktorý som práve dohral a dark souls 2, ktorý som hral pred rokom by bolo inak nefér ;) Aj keď to dark soulsom bohužiaľ moc nepomohlo :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit